Следете нé или притиснете Escape

ЕГИПЕТ / Ноември 2017 - Март 2018

РЕДОВЕН ЦЕНОВНИК
ЦЕНИТЕ СЕ ДАДЕНИ ВО ЕУР. ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1ЕУР = 62МКD

Програма

Програма:

 

Прв денБелградХургада

Состанок на групата на аеродромот Никола Тесла 2 часа пред летот. Очекуваното полетување е околу 06.30 часот. Директен лет со авиокомпанијата AIR CAIRO. Оброк во авионот. Предвиденото слетување на аеродромот во хургада околу 10 часот. Трансфер до хотелот и сместување.  

2. - 6. /13. денХургада

Одмор во избраниот хотел на база на избраната услуга, време предвидено за одмор, факултативни излети и други активности.  

Претпоследен денХургада

Појадок. Напуштање на хотелот спрема хотелските правила. Слободно време. Трансфер до аеродромот.

Последен ден Хургада – Белград

Лет со авио компанијата AIR CAIRO за Белград. Пресдвиденото преме за полетување е околу 02.00 часот. Оброк во авионот. Слетување на аеродромот во Белград околу 05.30 часот. Крај на услугата..

 

Важни информации

Во цената е вклучено:

Авио превоз на релацијата Белград-Хургада-Белград со авио компанијата AIR CAIRO (Airbus 320)

Багаж: 20кг по лице.

Ноќевање во стандардни двокреветни соби во избраниот хотел и избраната услуга

Трансфер аеродром-хотел-аеродром во Хургада со климатизирани автобуси или минибуси

Услуга претставник на агенцијата

Трошоци за организирање на патувањето

Деца постари од 2 години кои по хотелските правила се сместуват бесплатно во хотелот плаќаат само авио билет и трансфер во Хургада, како и аеродромски такси, имаат свое седиште во авионот и користат заеднички лежај во хотелската соба со две возрасни лица 

Во цената не е вклучено:

Авио такси во износ од 40 € и YQ такса во износ од 25 € (вкупно 65 € по лице)

Доплата за соба со поглед кон море, фамилијарна соба, итн...

Доброволно здравствено осигурување (за Египет не е задолжително, но, се препорачува)

Факултативни излети кои во Хургада ги организира наш партнер, агенција

Египетска виза (25 US$ по пасош) која се добива на аеродромот во Хургада пред пасошката контрола

Деца до 2 години плаќаат само египетски аеродромски такси во износ од 50 еур, немаат свое место во авионот и автобусот, како ни лежај во хотелот, но користат исхрана 

Geolocation

Хотел

Сместување

05-12.11 | 12–19.11

 

19–26.11 | 26–03.12

 

03–10.12 | 10–17.12

 

17-24.12 | 07–14.01

 

14–21.01 | 21–28.01

 

28-04.02 | 04–11.02

 

11–18.02 | 18–25.02

 

25–04.03

 

8дена / 6ноќевања

05–19.11 | 12–26.11

 

19–03.12 | 26–10.12

 

03–17.12 | 10–24.12

 

07-21.01 | 14–28.01

 

21–04.02 | 28–11.02

 

04–18.02 | 11–25.02

 

18–04.03 | 25–11.03

 

 

15дена / 13ноќевања

Elaria Хотел 3* PP

 

ДВОКРЕВЕТНА / ТРОКРЕВЕТНА СОБА

209 €

269 €

ЕДНОКРЕВЕТНА СОБА

239 €

335 €

I дете (2-14)

149 €

149 €

II дете (2-7)

149 €

149 €

II дете (7-14)

185 €

215 €

Al Mashrabiya Beach Resort 3* AI

 

ДВОКРЕВЕТНА / ТРОКРЕВЕТНА СОБА

215 €

285 €

ЕДНОКРЕВЕТНА СОБА

255 €

365 €

I дете (2-14)

149 €

149 €

II дете (2-7)

149 €

149 €

II дете (7-14)

189 €

225 €

Triton Empire Хотел 3* PP

ДВОКРЕВЕТНА / ТРОКРЕВЕТНА СОБА

215 €

285 €

ЕДНОКРЕВЕТНА СОБА

255 €

365 €

I дете (2-14)

149 €

149 €

Доплата за All Inclusive 4 еур по лице, на ден

Mirage New Hawaii 4* AI

ДВОКРЕВЕТНА / ТРОКРЕВЕТНА СОБА

229 €

325 €

ЕДНОКРЕВЕТНА СОБА

295 €

449 €

I дете (2-14)

149 €

149 €

II дете (2-6)

149 €

149 €

II дете (6-14)

199 €

245 €

Elysees 4* PP

ДВОКРЕВЕТНА / ТРОКРЕВЕТНА СОБА

229 €

325 €

ЕДНОКРЕВЕТНА СОБА

295 €

449 €

I дете (2-14)

149 €

149 €

II дете (2-6)

149 €

149 €

II дете (6-14)

199 €

245 €

Доплата за All Inclusive 4 еур по лице, на ден

Mina Mark 4* AI

ДВОКРЕВЕТНА / ТРОКРЕВЕТНА СОБА

229 €

325 €

ЕДНОКРЕВЕТНА СОБА

295 €

449 €

I дете (2-14)

149 €

149 €

II дете (2-6)

149 €

149 €

II дете (6-14)

199 €

245 €

 

Sunny Days El Palacio 4* AI

ДВОКРЕВЕТНА / ТРОКРЕВЕТНА СОБА

249 €

369 €

ЕДНОКРЕВЕТНА СОБА

325 €

525 €

I дете (2-14)

149 €

149 €

II дете (2-7)

149 €

149 €

II дете (7-14)

209 €

269 €

Lilly Land 4* AI

ДВОКРЕВЕТНА / ТРОКРЕВЕТНА СОБА

249 €

369 €

ЕДНОКРЕВЕТНА СОБА

325 €

525 €

I дете (2-14)

149 €

149 €

Panorama Hurgada Aqua Park 4* AI

ДВОКРЕВЕТНА / ТРОКРЕВЕТНА СОБА

229 €

325 €

ЕДНОКРЕВЕТНА СОБА

295 €

449 €

I дете (2-14)

149 €

149 €

II дете (2-6)

149 €

149 €

II дете (6-14)

199 €

245 €

3 Corners Sunny Beach 4* AI

 

ДВОКРЕВЕТНА / ТРОКРЕВЕТНА СОБА

259 €

385 €

ЕДНОКРЕВЕТНА СОБА

335 €

539 €

I дете (2-16)

149 €

149 €

Bella Vista 4* AI

ДВОКРЕВЕТНА / ТРОКРЕВЕТНА СОБА

265 €

399 €

ЕДНОКРЕВЕТНА СОБА

339 €

555 €

I дете (2-14)

149 €

149 €

II дете (2-6)

149 €

149 €

II дете (6-14)

219 €

289 €

Sea Gull Resort 4* AI

ДВОКРЕВЕТНА / ТРОКРЕВЕТНА СОБА

265 €

399 €

ЕДНОКРЕВЕТНА СОБА

339 €

555 €

I дете (2-13)

149 €

149 €

II дете (2-6)

149 €

149 €

II дете (6-13)

219 €

289 €

Samra Bay Resort 4* AI

 

ДВОКРЕВЕТНА / ТРОКРЕВЕТНА СОБА

265 €

399 €

ЕДНОКРЕВЕТНА СОБА

339 €

555 €

I дете (2-14)

149 €

149 €

II дете (2-7)

149 €

149 €

II дете (7-14)

219 €

289 €

 

 

Hawaii Riviera Aqua Park 4* AI

 

ДВОКРЕВЕТНА / ТРОКРЕВЕТНА СОБА

249 €

369 €

ЕДНОКРЕВЕТНА СОБА

329 €

525 €

I дете (2-14)

149 €

149 €

II дете (2-7)

149 €

149 €

II дете (7-14)

209 €

275 €

Le Pacha Resort 4* AI

ДВОКРЕВЕТНА / ТРОКРЕВЕТНА СОБА

249 €

369 €

ЕДНОКРЕВЕТНА СОБА

329 €

525 €

I дете (2-14)

149 €

149 €

II дете (2-6)

149 €

149 €

II дете (6-14)

209 €

275 €

Grand Seas Hostmark 4* AI

ДВОКРЕВЕТНА / ТРОКРЕВЕТНА СОБА

265 €

399 €

ЕДНОКРЕВЕТНА СОБА

339 €

555 €

I дете (2-14)

149 €

149 €

II дете (2-6)

149 €

149 €

II дете (6-14)

219 €

289 €

AMC Royal Хотел 4* AI

ДВОКРЕВЕТНА / ТРОКРЕВЕТНА СОБА

265 €

399 €

ЕДНОКРЕВЕТНА СОБА

339 €

555 €

I дете (2-14)

149 €

149 €

II дете (2-6)

149 €

149 €

II дете (6-14)

219 €

289 €

Hilton Long Beach 4* AI

 

ДВОКРЕВЕТНА / ТРОКРЕВЕТНА СОБА

249 €

369 €

ЕДНОКРЕВЕТНА СОБА

329 €

525 €

I дете (2-14)

149 €

149 €

II дете (2-6)

149 €

149 €

II дете (6-14)

209 €

275 €

Sindbad Aqua Хотел 4* AI

ДВОКРЕВЕТНА / ТРОКРЕВЕТНА СОБА

285 €

439 €

ЕДНОКРЕВЕТНА СОБА

389 €

659 €

I дете (2-14)

149 €

149 €

II дете (2-6)

149 €

149 €

II дете (6-14)

245 €

349 €

Доплата 6 еур по лице, на ден за престој во периодот (05.11 - 11.03)

 

Al Nabila Grand Makadi 4* AI

 

ДВОКРЕВЕТНА / ТРОКРЕВЕТНА СОБА

279 €

419 €

ЕДНОКРЕВЕТНА СОБА

369 €

6055 €

I дете (2-14)

149 €

149 €

II дете (2-6)

149 €

149 €

II дете (6-14)

219 €

289 €

Grand Plaza Хотел 4* AI

ДВОКРЕВЕТНА / ТРОКРЕВЕТНА СОБА

299 €

469 €

ЕДНОКРЕВЕТНА СОБА

405 €

699 €

I дете (2-14)

149 €

149 €

II дете (2-6)

149 €

149 €

II дете (6-14)

229 €

319 €

Panorama Bungalows 4* AI

El Gouna

ДВОКРЕВЕТНА / ТРОКРЕВЕТНА СОБА

269 €

399 €

ЕДНОКРЕВЕТНА СОБА

345 €

559 €

I дете (2-14)

149 €

149 €

II дете (2-6)

149 €

149 €

II дете (6-14)

215 €

289 €

Tropitel Sahl Hashish 5* AI

ДВОКРЕВЕТНА / ТРОКРЕВЕТНА СОБА

349 €

575 €

ЕДНОКРЕВЕТНА СОБА

489 €

869 €

I дете (2-14)

149 €

149 €

II дете (2-6)

149 €

149 €

II дете (6-14)

259 €

379 €

Pyramisa Sahl Hashish 5* AI

ДВОКРЕВЕТНА / ТРОКРЕВЕТНА СОБА

349 €

575 €

ЕДНОКРЕВЕТНА СОБА

469 €

825 €

I дете (2-14)

149 €

149 €

II дете (2-6)

149 €

149 €

II дете (6-14)

259 €

379 €

Tia Heights 5* AI

ДВОКРЕВЕТНА / ТРОКРЕВЕТНА СОБА

299 €

469 €

ЕДНОКРЕВЕТНА СОБА

405 €

699 €

I дете 2-14 G

149 €

149 €

II дете (2-6)

149 €

149 €

II дете (6-14)

229 €

319 €

 

Hilton Resort 5* AI

 

ДВОКРЕВЕТНА / ТРОКРЕВЕТНА СОБА

319 €

509 €

ЕДНОКРЕВЕТНА СОБА

429 €

745 €

I дете (2-14)

149 €

149 €

II дете (2-6)

149 €

149 €

II дете (6-14)

239 €

349 €

Titanic Palace 5* AI

ДВОКРЕВЕТНА / ТРОКРЕВЕТНА СОБА

299 €

469 €

ЕДНОКРЕВЕТНА СОБА

419 €

725 €

I дете (2-14)

149 €

149 €

II дете (2-7)

149 €

149 €

II дете (7-14)

239 €

349 €

Caribbean World Resort 5* AI

ДВОКРЕВЕТНА / ТРОКРЕВЕТНА СОБА

309 €

485 €

ЕДНОКРЕВЕТНА СОБА

419 €

725 €

I дете (2-14)

149 €

149 €

II дете (2-7)

149 €

149 €

II дете (7-14)

239 €

349 €

Movenpick El Gouna 5* PP

ДВОКРЕВЕТНА / ТРОКРЕВЕТНА СОБА

339 €

549 €

ЕДНОКРЕВЕТНА СОБА

485 €

859 €

I дете (2-12)

149 €

149 €

II дете (6-12)

249 €

365 €

Steigenberger Aqua Magic 5* AI

ДВОКРЕВЕТНА / ТРОКРЕВЕТНА СОБА

349 €

585 €

ЕДНОКРЕВЕТНА СОБА

509 €

925 €

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе