Следете нé или притиснете Escape

Даниел Кајмакоски денес во Градскиот парк Скопје

Даниел Кајмакоски им се обрати на своите обожаватели преку неговата официјална страница на Фејсбук и најави дека денес (16 март, 2014 г.) во 14.00 часот ќе биде во Градскиот парк во Скопје каде ќе се дружи и слика со сите. Да се собереме во голем број и да ја покажеме нашата поддршка за Даниел.