Следете нé или притиснете Escape

ЕГИПЕТ - ПОАЃАЊА ВО ЧЕТВРТОК

РЕДОВЕН ЦЕНОВНИК
ЦЕНИТЕ СЕ ДАДЕНИ ВО ЕУР. ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1ЕУР = 62МКD

Програма

ПРОГРАМА НА ПАТУВАЊЕ за 8 дена / 6 ноќевања и 15 дена / 13 ноќевања:

  1. Прв  ден  – БЕЛГРАД – ХУРГАДА

Состанок на групата на аеродромот Никола Тесла, 2 часа пред полетувањето на авионот. Предвиденото време за полетување на авионот за Хургада (лет SM 388) е околу 06:00 часот. Оброк во авионот. Предвиденото време за слетувањето на авионот на аеродромот во Хургада е околу 10:00 часот. Трансфер до хотелот. Слободно време. Сместување во хотелот во согласност со хотелските правила, вечера и ноќевање.

  1. Втор до предпоследен ден – ХУРГАДА

Одмор во хотелот на база на избраната услуга, време за одмор и факултативни програми.

  1. Предпоследен ден – ХУРГАДА

Појадок. Напуштање на хотелот во наведеното време во  согласност со инструкциите на претставникот и хотелските правила. Слободно време. Трансфер до аеродромот во доцните вечерни часови.

  1. Последен ден – ХУРГАДА – БЕЛГРАД

Полетување на авионот (лет SM 387) за Белград во 02:00 часот. Оброк во авионот. Пристигнувањето во Белград е предвидено околу 05:30 часот. Крај на програмата.

 

ПРОГРАМА НА ПАТУВАЊЕ за 12 дена / 11 ноќевања:

  1. Прв  ден  – БЕЛГРАД – ХУРГАДА

Состанок на групата на аеродромот Никола Тесла, 2 часа пред полетувањето на авионот. Предвиденото време за полетување на авионот за Хургада (лет SM 388) е околу 06:00 часот. Оброк во авионот. Предвиденото време за слетувањето на авионот на аеродромот во Хургада е околу 10:00 часот. Трансфер до хотелот. Слободно време. Сместување во хотелот во согласност со хотелските правила, вечера и ноќевање.

  1. Втор до предпоследен ден – ХУРГАДА

Одмор во хотелот на база на избраната услуга, време за одмор и факултативни програми.

  1. Последен ден – ХУРГАДА

Појадок. Напуштање на хотелот во наведеното време во  согласност со инструкциите на претставникот и хотелските правила. Трансфер до аеродромот. Полетување на авионот (лет SM 387) за Белград околу 12:00 часот. Оброк во авионот. Пристигнувањето во Белград е предвидено околу 15:30 часот. Крај на програмата.

 

Geolocation

    

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе