Следете нé или притиснете Escape

 

Крит

Најголемиот и најуникатниот Грчки остров, долг повеќе од 250 километри. Идеално место за сите авантуристи! Островот не е познат само по своите песочни плажи, морето, богата историја, туку и по своите кањони, планини, зелени долини. Сезоната на Крит трае од април до крајот на октомври, благодарение на благата клима поради која островот има повеќе од 300 сончеви денови годишно. Крит е вистински спој на историјата и сегашноста. Посетете ги рушевините од Миноанската култура, класичните Грчки, Римски и Отомански градби, како и модерната инфраструктура.

Чартер програми

Почитувани, ПАПИЛОН и оваа година Ви овозможува да го да посетите и да го истражите овој прекрасен остров. Во цената е вклучено: авио билет, багаж, трансфери. Дополнително, изберете еден од бројните хотели, кои се наоѓаат низ целата територија на островот. Различни хотели, различни цени, различни предели. Хотели за сечиј вкус.

Одберете ја оваа дестинација и самите одлучите дали овој остров навистина е еден од најубавите туристички дестинации во светот.

СОЛУН – КРИТ – СОЛУН

Повратен авио билет -  175  ЕУР по лице

Секој понеделник, среда, петок и недела за време на целата сезона!

За точните саатници на летот ќе бидете информирани при резервација.

Цената вклучува:

  • Повратен авио билет на релација Солун – Хераклион – Солун
  • Трансфер Скопје – Солун - Скопје
  • Една кабинска торба до 5 килограми по лице
  • Една патна торба до 20 килограми по лице
  • Трансфер аеродром Хераклион – хотел – аеродром Хераклион

Во цената не е вклучено:

Крит

Моментално нема понуди за дадената категорија...