Следете нé или притиснете Escape

МАЛИА

Малиа е најпознатотo место за забавa на Крит, а секако и едно од најпознатите места за забава во цела Грција. Секоја година привлекува илјадници млади туристи од целиот свет. И не само млади. Туку сите оние кои се љубители на добрите забави.

Се наоѓа на околу 37 километри источно од Хераклион. Располага со големи и мали хотели, апартмани, многу бројни рент-а-кар, таверни и ресторани на секој чекор на улиците, барови, клубови.

Доколку се уште немате одберено хотел на Малиа, погледнете ги хотелите кои Ви ги нудиме, за кои сметаме дека се одлични во однос на локацијата и забавите.

Малиа

Моментално нема понуди за дадената категорија...