Следете нé или притиснете Escape

Хотел BELAIR BEACH 4* Ixia - Rhodes

4
РЕДОВЕН ЦЕНОВНИК
ЦЕНИТЕ СЕ ДАДЕНИ ВО ЕУР. ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1ЕУР = 62МКD

Опис

Опис

Локација: 50 м од плажата

Хотел: базен, интернет, паркинг, детски базн, игралиште за деца, бар, ресторан

Соби: балкон, фен, фрижидер, клима, сат ТВ, телефон, бања

Веб: http://www.belairbeachhotel.gr/

 

Geolocation

Belair Beach Hotel 4* Ixia - Rhodes

Тип на соба / Категорија

Сместување

29.04.17-31.05.17

 

01.10.17-31.10.17

01.06.17-30.06.17

01.07.17-20.07.17

 

26.08.17-30.09.17

21.07.17-25.08.17

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на полупансион

Single Superior - Garden View

1Ad

40

67

80

97

Single Superior - Garden View

1Ad+1ch(0-1)

40

67

80

97

Single Superior - Garden View

1Ad+1ch(2-11)

40

67

80

97

Twin Superior - Sea View

2Ad

54

86

98

125

Twin Superior - Sea View

2Ad+1ad

73

116

132

169

Twin Superior - Sea View

2Ad+1ad+1ch(0-1)

73

116

132

169

Twin Superior - Sea View

2Ad+1ch(0-1)

54

86

98

125

Twin Superior - Sea View

2Ad+1ch(2-11)

54

86

98

125

Family Room Superior - Side Sea View

2Ad

61

105

125

144

Family Room Superior - Side Sea View

2Ad+1ad

81

141

169

194

Family Room Superior - Side Sea View

2Ad+1ad+1ch(0-1)

81

141

169

194

Family Room Superior - Side Sea View

2Ad+1ad+1ch(2-11)

81

141

169

194

Family Room Superior - Side Sea View

2Ad+1ch(0-1)

61

105

125

144

Family Room Superior - Side Sea View

2Ad+1ch(2-11)

61

105

125

144

Family Room Superior - Side Sea View

2Ad+2ad

102

177

212

244

Family Room Superior - Side Sea View

2Ad+2ch(0-1)

61

105

125

144

Family Room Superior - Side Sea View

2Ad+2ch(0-1)(2-11)

61

105

125

144

Family Room Superior - Side Sea View

2Ad+2ch(2-11)

76

131

156

179

Twin Superior - Side Sea View

2Ad

52

84

96

123

Twin Superior - Side Sea View

2Ad+1ad

69

113

129

166

Twin Superior - Side Sea View

2Ad+1ad+1ch(0-1)

69

113

129

166

Twin Superior - Side Sea View

2Ad+1ch(0-1)

52

84

96

123

Twin Superior - Side Sea View

2Ad+1ch(2-11)

52

84

96

123

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на Се Вклучено

Single Superior - Garden View

1Ad

55

84

96

112

Single Superior - Garden View

1Ad+1ch(0-1)

55

84

96

112

Single Superior - Garden View

1Ad+1ch(2-11)

63

91

103

120

Twin Superior - Sea View

2Ad

85

118

129

156

Twin Superior - Sea View

2Ad+1ad

119

163

178

216

Twin Superior - Sea View

2Ad+1ad+1ch(0-1)

119

163

178

216

Twin Superior - Sea View

2Ad+1ch(0-1)

85

118

129

156

Twin Superior - Sea View

2Ad+1ch(2-11)

92

125

136

164

Family Room Superior - Side Sea View

2Ad

91

135

156

175

Family Room Superior - Side Sea View

2Ad+1ad

129

188

216

241

Family Room Superior - Side Sea View

2Ad+1ad+1ch(0-1)

129

188

216

241

Family Room Superior - Side Sea View

2Ad+1ad+1ch(2-11)

136

196

223

249

Family Room Superior - Side Sea View

2Ad+1ch(0-1)

91

135

156

175

Family Room Superior - Side Sea View

2Ad+1ch(2-11)

100

143

164

183

Family Room Superior - Side Sea View

2Ad+2ad

165

240

275

307

Family Room Superior - Side Sea View

2Ad+2ch(0-1)

91

135

156

175

Family Room Superior - Side Sea View

2Ad+2ch(0-1)(2-11)

100

143

164

183

Family Room Superior - Side Sea View

2Ad+2ch(2-11)

122

177

204

227

Twin Superior - Side Sea View

2Ad

83

114

127

154

Twin Superior - Side Sea View

2Ad+1ad

116

160

175

212

Twin Superior - Side Sea View

2Ad+1ad+1ch(0-1)

116

160

175

212

Twin Superior - Side Sea View

2Ad+1ch(0-1)

83

114

127

154

Twin Superior - Side Sea View

2Ad+1ch(2-11)

90

123

134

162

Минимум престој

 

 2

 4

 4

 4

Опис

Локација: 50 м од плажата

Хотел: базен, интернет, паркинг, детски базн, игралиште за деца, бар, ресторан

Соби: балкон, фен, фрижидер, клима, сат ТВ, телефон, бања

Веб: http://www.belairbeachhotel.gr/

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

Belair Beach Hotel 4* Ixia - Rhodes

Тип на соба / Категорија

Сместување

29.04.17-31.05.17

 

01.10.17-31.10.17

01.06.17-30.06.17

01.07.17-20.07.17

 

26.08.17-30.09.17

21.07.17-25.08.17

ЦЕНИТЕ СЕ ВАЛИДНИ ЗА РЕЗЕРВАЦИИ ДО 30.04.2017

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на полупансион

Single Superior - Garden View

1Ad

36

61

73

87

Single Superior - Garden View

1Ad+1ch(0-1)

36

61

73

87

Single Superior - Garden View

1Ad+1ch(2-11)

36

61

73

87

Twin Superior - Sea View

2Ad

48

77

88

113

Twin Superior - Sea View

2Ad+1ad

65

105

119

152

Twin Superior - Sea View

2Ad+1ad+1ch(0-1)

65

105

119

152

Twin Superior - Sea View

2Ad+1ch(0-1)

48

77

88

113

Twin Superior - Sea View

2Ad+1ch(2-11)

48

77

88

113

Family Room Superior - Side Sea View

2Ad

55

95

113

130

Family Room Superior - Side Sea View

2Ad+1ad

74

127

152

175

Family Room Superior - Side Sea View

2Ad+1ad+1ch(0-1)

74

127

152

175

Family Room Superior - Side Sea View

2Ad+1ad+1ch(2-11)

74

127

152

175

Family Room Superior - Side Sea View

2Ad+1ch(0-1)

55

95

113

130

Family Room Superior - Side Sea View

2Ad+1ch(2-11)

55

95

113

130

Family Room Superior - Side Sea View

2Ad+2ad

92

160

191

220

Family Room Superior - Side Sea View

2Ad+2ch(0-1)

55

95

113

130

Family Room Superior - Side Sea View

2Ad+2ch(0-1)(2-11)

55

95

113

130

Family Room Superior - Side Sea View

2Ad+2ch(2-11)

68

118

141

162

Twin Superior - Side Sea View

2Ad

46

76

86

111

Twin Superior - Side Sea View

2Ad+1ad

63

101

116

150

Twin Superior - Side Sea View

2Ad+1ad+1ch(0-1)

63

101

116

150

Twin Superior - Side Sea View

2Ad+1ch(0-1)

46

76

86

111

Twin Superior - Side Sea View

2Ad+1ch(2-11)

46

76

86

111

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на Се Вклучено

Single Superior - Garden View

1Ad

50

75

86

101

Single Superior - Garden View

1Ad+1ch(0-1)

50

75

86

101

Single Superior - Garden View

1Ad+1ch(2-11)

57

81

94

108

Twin Superior - Sea View

2Ad

76

106

116

141

Twin Superior - Sea View

2Ad+1ad

107

146

161

195

Twin Superior - Sea View

2Ad+1ad+1ch(0-1)

107

146

161

195

Twin Superior - Sea View

2Ad+1ch(0-1)

76

106

116

141

Twin Superior - Sea View

2Ad+1ch(2-11)

84

112

123

147

Family Room Superior - Side Sea View

2Ad

83

122

141

157

Family Room Superior - Side Sea View

2Ad+1ad

116

169

195

217

Family Room Superior - Side Sea View

2Ad+1ad+1ch(0-1)

116

169

195

217

Family Room Superior - Side Sea View

2Ad+1ad+1ch(2-11)

122

176

201

223

Family Room Superior - Side Sea View

2Ad+1ch(0-1)

83

122

141

157

Family Room Superior - Side Sea View

2Ad+1ch(2-11)

90

129

147

165

Family Room Superior - Side Sea View

2Ad+2ad

149

216

248

276

Family Room Superior - Side Sea View

2Ad+2ch(0-1)

83

122

141

157

Family Room Superior - Side Sea View

2Ad+2ch(0-1)(2-11)

90

129

147

165

Family Room Superior - Side Sea View

2Ad+2ch(2-11)

110

160

183

204

Twin Superior - Side Sea View

2Ad

75

103

114

139

Twin Superior - Side Sea View

2Ad+1ad

105

144

157

191

Twin Superior - Side Sea View

2Ad+1ad+1ch(0-1)

105

144

157

191

Twin Superior - Side Sea View

2Ad+1ch(0-1)

75

103

114

139

Twin Superior - Side Sea View

2Ad+1ch(2-11)

81

110

121

146

Минимум престој

 

 2

 4

 4

 4

 

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе