Следете нé или притиснете Escape

Санторини – остров познат по плажите во различни бои (бела, црна, црвена), прекрасни вулкански предели, многубројни легенди, живописни градови и села. Најголемиот поморски вулкан, кој и до ден денес е активен. Но, нема потреба за грижа, бидејќи сеизмолозите внимателно ја следат неговата активност. Бројот на туристите на Санторини од година на година се повеќе расте, а со самото тоа се развива и туристичката инфраструктура на овој остров. Освен за туристите, овој остров го привлекува вниманието на археолозите и геолозите од целиот свет, што го прави овој остров еден од најубавите и најинтересните во светот. Пред 3.500 години се активирал најголемиот вулкан, што довеле до големи промени и појава на нови острови.

Чартер програми

ПАПИЛОН оваа година за прв пат Ви овозможува да го да посетите и да го истражите овој прекрасен остров. Во цената е вклучено: авио билет, багаж, трансфери. Дополнително, изберете еден од бројните хотели, кои се наоѓаат низ целата територија на островот. Различни хотели, различни цени, различни предели. Хотели за сечиј вкус.

Одберете ја оваа дестинација и верувајте дека нема да зажалите.

 

СОЛУН – САНТОРИНИ - СОЛУН  

Повратен авио билет -  175  ЕУР по лице

Секој понеделник, четврток и недела во текот на целата сезона!

За точните саатници на летот ќе бидете информирани при резервација.

Во цената е вклучено:

  • Повратен авио билет на релација Солун – Санторини – Солун
  • Трансфер Скопје – Солун – Скопје
  • Една кабинска торба до 5 килограми по лице
  • Една патна торба до 20 килограми по лице
  • Трансфер аеродром Санторини – хотел – аеродром Санторини

Во цената не е вклучено:

  • Хотелско сместување по избор
  • Аеродромски такси – 65 ЕУР по лице
  • Патничко осигурување

 

Санторини

Моментално нема понуди за дадената категорија...