Следете нé или притиснете Escape

TANGO 2*

2

Попусти

Попуст за рана резервација:

-          20% за резервации до 28.02

-          15% за резервации до 30.04

-          10% за резервации до 31.05

РЕДОВЕН ЦЕНОВНИК
ЦЕНИТЕ СЕ ДАДЕНИ ВО ЕУР. ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1ЕУР = 62МКD
Geolocation

TANGO 2*

01.05-22.06;

08.09-30.09

23.06-04.07;

29.08-07.09

05.07-28.08

DBL PROMO 

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на ноќевање со појадок

Еднокреветна соба

15

16

26

1возрасен+1дете

11

12

20

1возрасен+2деца

15

16

26

2возрасни

15

16

26

2возрасни+1дете

15

16

26

3возрасни

21

22

37

DBL STANDART

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на ноќевање со појадок

Еднокреветна соба

10

13

19

1возрасен+1дете

12

13

22

1возрасен+2деца

16

17

30

2возрасни

16

17

30

2возрасни+1дете

16

17

30

3возрасни

22

24

41

TRPL STANDART 

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на ноќевање со појадок

Еднокреветна соба

19

19

42

1возрасен+1дете

19

19

42

1возрасен+2деца

19

19

42

2возрасни

19

19

42

2возрасни+1дете

19

19

42

3возрасни

19

19

42

DBL PROMO 

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на Се Вклучено

Еднокреветна соба

26

30

40

1возрасен+1дете

20

22

30

1возрасен+2деца

26

30

40

2возрасни

26

30

40

2возрасни+1дете

32

38

50

3возрасни

37

41

56

DBL STANDART

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на Се Вклучено

Еднокреветна соба

14

19

27

1возрасен+1дете

21

26

33

1возрасен+2деца

29

34

44

2возрасни

29

34

44

2возрасни+1дете

34

42

55

3возрасни

40

48

62

TRPL STANDART 

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на Се Вклучено

Еднокреветна соба

38

41

58

1возрасен+1дете

38

41

58

1возрасен+2деца

38

41

58

2возрасни

38

41

58

2возрасни+1дете

38

41

58

3возрасни

38

41

58

Периоди за откажување

1 дена

3 дена

5 дена

Пенали за откажување

Првата ноќ

Првата ноќ

Првата ноќ

Пенали за непојавување

2 ноќи

2 ноќи

2 ноќи

Минимум престој

-

-

-

Доплати

Возрасен

Дете 2-13

 

Доплата за полупансион

7,00 €

4,00

 

Туристичка такса, по лице, на ден

1,00 €

1,00

 

Дете 2-13

http://www.booking.com/hotel/bg/tango.bg.html

SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе