Следете нé или притиснете Escape

GRAND ROYALE 4*

4
РЕДОВЕН ЦЕНОВНИК
ЦЕНИТЕ СЕ ДАДЕНИ ВО ЕУР. ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1ЕУР = 62МКD

GRAND ROYALE 4*

11.04-07.05

30.06-30.09

01.10-31.10

STUDIO / Ноќевање со појадок

Еднокреветна соба

29

20

26

1возрасен+1дете

36

25

32

1возрасен+2деца

36

25

32

2возрасни

36

25

32

2возрасни+1дете

36

25

32

3возрасни

49

34

43

ONE BEDROOM APARTMENT / Ноќевање со појадок

Еднокреветна соба

NO

NO

NO

1возрасен+1дете

39

27

34

1возрасен+2деца

39

27

34

1возрасен+3деца

48

34

43

2возрасни

39

27

34

2возрасни+1дете

39

27

34

2возрасни+2деца

48

34

43

3возрасни

52

37

46

3возрасни+1дете

52

37

46

TWO BEDROOMS APARTMENT / Ноќевање со појадок

Еднокреветна соба

NO

NO

NO

1возрасен+1дете

72

49

63

1возрасен+2деца

72

49

63

1возрасен+3деца

72

49

63

1возрасен+4деца

72

49

63

1возрасен+5деца

81

55

71

2возрасни

72

49

63

2возрасни+1дете

72

49

63

2возрасни+2деца

72

49

63

2возрасни+3деца

72

49

63

2возрасни+4деца

81

55

71

3возрасни

72

49

63

3возрасни+1дете

72

49

63

3возрасни+2деца

72

49

63

3возрасни+3деца

81

55

71

4возрасни

72

49

63

4возрасни+1дете

72

49

63

4возрасни+2деца

81

55

71

5возрасни

84

58

74

5возрасни+1дете

84

58

74

Период за откажување:

7 денови

5 денови

5 денови

Пенали за откажување:

2 ноќи

2 ноќи

2 ноќи

Пенали за непојавување:

100% од резервираниот престој

100% од резервираниот престој

100% од резервираниот престој

Минимум престој:

-

-

-

Доплати:

Возрасен

Дете 3-13

 

 Доплата за полупансион

7,00 €

4

 

Доплата за туристичка такса по лице на ден

1 €

1

 

Деца 3-13

     

* во цената е вклучено: внатрешен базен, парна бања, финска сауна, ароматична сауна, фитнес сала, паркинг, Детско катче, интернет

Дневни попусти:

7=6; 14=12 за пристигнувања од 30.06. до 31.10

http://www.grandroyalehotel.bg/html/eng/home.html

SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе