Следете нé или притиснете Escape

Хотел ALL SEASONS CLUB

4
РЕДОВЕН ЦЕНОВНИК
ЦЕНИТЕ СЕ ДАДЕНИ ВО ЕУР. ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1ЕУР = 62МКD

Опис

Елегантен апартхотел со панорамски поглед кон градот Банско. Располага со ресторан, бар, спа центар, масажи, соба за игри

Опис на собите: кујнско катче, кабелска ТВ, балкон со поглед кон планината, бања

http://www.allseasonsclub.com/

Geolocation

ALL SEASONS CLUB 4*

11.03-10.05

15.06-30.09

LUX / Ноќевање со појадок

Еднокреветна соба

29

23

1возрасен+1дете

34

26

1возрасен+2деца

44

33

1возрасен+3деца

55

45

2возрасни

39

30

2возрасни+1дете

50

41

2возрасни+2деца

62

52

3возрасни

56

47

STUDIO STANDART / Ноќевање со појадок

Еднокреветна соба

NO

NO

1возрасен+1дете

57

40

1возрасен+2деца

57

40

1возрасен+3деца

68

51

1возрасен+4деца

80

63

2возрасни

57

40

2возрасни+1дете

57

40

2возрасни+2деца

68

51

2возрасни+3деца

80

63

3возрасни

57

40

3возрасни+1дете

68

51

3возрасни+2деца

80

63

4возрасни

74

57

ONE BEDROOM APARTMENT / Ноќевање со појадок

Еднокреветна соба

NO

NO

1возрасен+1дете

75

56

1возрасен+2деца

75

56

1возрасен+3деца

75

56

1возрасен+4деца

87

67

2возрасни

75

56

2возрасни+1дете

75

56

2возрасни+2деца

75

56

2возрасни+3деца

87

67

3возрасни

75

56

3возрасни+1дете

75

56

3возрасни+2деца

87

67

4возрасни

75

56

4возрасни+1дете

87

67

5возрасни

92

73

TWO BEDROOMS APARTMENT / Ноќевање со појадок

Еднокреветна соба

NO

NO

1возрасен+1дете

93

74

1возрасен+2деца

93

74

1возрасен+3деца

93

74

1возрасен+4деца

93

74

1возрасен+5деца

93

74

2возрасни

93

74

2возрасни+1дете

93

74

2возрасни+2деца

93

74

2возрасни+3деца

93

74

2возрасни+4деца

93

74

3возрасни

93

74

3возрасни+1дете

93

74

3возрасни+2деца

93

74

3возрасни+3деца

93

74

4возрасни

93

74

4возрасни+1дете

93

74

4возрасни+2деца

93

74

5возрасни

93

74

5возрасни+1дете

93

74

6возрасни

93

74

Период за откажување:

3 денови

3 денови

Пенали за откажување:

прва ноќ

прва ноќ

Пенали за непојавување:

2 ноќи

2 ноќи

Минимум престој

-

-

Доплати:

Возрасен

Дете 2-13

Доплата за полупансион:

9,00 €

5,5

 Доплата за полнпансион:

15,00 €

9

Доплата за турситичка такса по лице, на ден:

1 €

1€

Деца  2-13

Во цената е вклучено: внатрешен базен, сауна, парна бања, паркинг и WI-FI

Дневни попусти: 7=6; 14=12

Дневните попусти важат за полупансион и полнпансион

http://www.allseasonsclub.com/

 

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе