Следете нé или притиснете Escape

Хотел BALKAN JEWEL

4
РЕДОВЕН ЦЕНОВНИК
ЦЕНИТЕ СЕ ДАДЕНИ ВО ЕУР. ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1ЕУР = 62МКD

Опис

Хотелски комплекс во традиционален стил. Располага со удобни соби, ресторан, бар, интернет, детски клуб, спа центар.

Локација: 7км од ски центарот Банско, 1км од Разлог

Опис на собите: вкупно 160 соби, опремени со кујна, греење, ТВ, мини фрижидер, телефон, сеф,фен, бања

http://www.balkanjewel.com/

Geolocation

BALKAN JEWEL 4*

01.04-30.06;

01.10-22.12

01.07-30.09

STUDIO / Наем на соба

Еднокреветна соба

22

25

1возрасен+1дете

29

31

2возрасни

29

31

STUDIO / Ноќевање со појадок

Еднокреветна соба

25

29

1возрасен+1дете

35

39

2возрасни

35

39

STUDIO / Полупансион

54

56

Еднокреветна соба

33

43

1возрасен+1дете

54

56

2возрасни

54

56

ONE BEDROOM APARTMENT / Наем на соба

Еднокреветна соба

NO

NO

1возрасен+1дете

35

39

1возрасен+2деца

41

44

1возрасен+3деца

47

50

2возрасни

35

39

2возрасни+1дете

41

44

2возрасни+2деца

47

50

3возрасни

42

46

ONE BEDROOM APARTMENT / Ноќевање со појадок

Еднокреветна соба

NO

NO

1возрасен+1дете

42

46

1возрасен+2деца

50

54

1возрасен+3деца

58

62

2возрасни

42

46

2возрасни+1дете

50

54

2возрасни+2деца

58

62

3возрасни

52

56

ONE BEDROOM APARTMENT / Полупансион

Еднокреветна соба

NO

NO

1возрасен+1дете

63

64

1возрасен+2деца

75

76

1возрасен+3деца

88

89

2возрасни

63

64

2возрасни+1дете

75

76

2возрасни+2деца

88

89

3возрасни

82

83

TWO BEDROOMS APARTMENT / Наем на соба

Еднокреветна соба

NO

NO

1возрасен+1дете

49

54

1возрасен+2деца

49

54

1возрасен+3деца

49

54

1возрасен+4деца

55

59

1возрасен+5деца

60

65

2возрасни

49

54

2возрасни+1дете

49

54

2возрасни+2деца

49

54

2возрасни+3деца

55

59

2возрасни+4деца

60

65

3возрасни

49

54

3возрасни+1дете

49

54

3возрасни+2деца

55

59

3возрасни+3деца

60

65

4возрасни

49

54

4возрасни+1дете

55

59

4возрасни+2деца

60

65

5возрасни

56

60

TWO BEDROOMS APARTMENT / Ноќевање со појадок

Еднокреветна соба

NO

NO

1возрасен+1дете

64

68

1возрасен+2деца

64

68

1возрасен+3деца

64

68

1возрасен+4деца

72

76

1возрасен+5деца

80

84

2возрасни

64

68

2возрасни+1дете

64

68

2возрасни+2деца

64

68

2возрасни+3деца

72

76

2возрасни+4деца

80

84

3возрасни

64

68

3возрасни+1дете

64

68

3возрасни+2деца

72

76

3возрасни+3деца

80

84

4возрасни

64

68

4возрасни+1дете

72

76

4возрасни+2деца

80

84

5возрасни

74

79

TWO BEDROOMS APARTMENT / Полупансион

Еднокреветна соба

NO

NO

1возрасен+1дете

100

105

1возрасен+2деца

100

105

1возрасен+3деца

100

105

1возрасен+4деца

113

117

1возрасен+5деца

125

130

2возрасни

100

105

2возрасни+1дете

100

105

2возрасни+2деца

100

105

2возрасни+3деца

113

117

2возрасни+4деца

125

130

3возрасни

100

105

3возрасни+1дете

100

105

3возрасни+2деца

113

117

3возрасни+3деца

125

130

4возрасни

100

105

4возрасни+1дете

113

117

4возрасни+2деца

125

130

5возрасни

120

124

Период за откажување:

1 денови

1 денови

Пенали за откажување:

прва ноќ

прва ноќ

Пенали за непојавување:

2 ноќи

2 ноќи

Минимум престој:

-

-

Доплати:

Возрасен

Дете 3-12

Baby cot доплата

3,50 €

-

Доплата за туристичка такса по лице на ден

1,00 €

1

Деца 3-12

   

* во цената е вклучено фитнес сала, сауна, парна бања, соба за релаксација, детско катче, паркинг и превоз до Ски-лифт

Рана резрвација:

15 % до 31.03

 
 

10 % до 31.05

 

Дневни попусти:

14=11; 7=6; 10=8

Дневните попусти и попустите за рана рзервација се комбинираат во прриодите 01.04-30.06; 01.10-30.11

http://www.balkanjewel.com/

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе