Следете нé или притиснете Escape

Хотел и спа SAINT IVAN SKI & SPA RESORT

РЕДОВЕН ЦЕНОВНИК
ЦЕНИТЕ СЕ ДАДЕНИ ВО ЕУР. ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1ЕУР = 62МКD

Опис

Хотелот е опремен со ресторан, паркинг, интернет

Локација: 1км од гондолата, 2км од центарот на Банско

Опис на собите: сат ТВ, кујнско катче, фрижидер, интернет, фен, бања, балкон во дел од собите

http://www.stivanspa.com/

Geolocation

SAINT IVAN SKI & SPA RESORT

01.04-30.09

 

ONE BEDROOM APARTMENT / Наем на соба

 

Еднокреветна соба

30

 

1возрасен+1дете

30

 

1возрасен+2деца

30

 

1возрасен+3деца

30

 

2возрасни

30

 

2возрасни+1дете

30

 

2возрасни+2деца

30

 

3возрасни

30

 

ONE BEDROOM APARTMENT WITH BALCONY / Наем на соба

 

Еднокреветна соба

32

 

1возрасен+1дете

32

 

1возрасен+2деца

32

 

1возрасен+3деца

32

 

2возрасни

32

 

2возрасни+1дете

32

 

2возрасни+2деца

32

 

3возрасни

32

 

TWO BEDROOMS APARTMENT DELUXE / Наем на соба

 

Еднокреветна соба

44

 

1возрасен+1дете

44

 

1возрасен+2деца

44

 

1возрасен+3деца

44

 

1возрасен+4деца

44

 

1возрасен+5деца

44

 

2возрасни

44

 

2возрасни+1дете

44

 

2возрасни+2деца

44

 

2возрасни+3деца

44

 

2возрасни+4деца

44

 

3возрасни

44

 

3возрасни+1дете

44

 

3возрасни+2деца

44

 

3возрасни+3деца

44

 

4возрасни

44

 

4возрасни+1дете

44

 

4возрасни+2деца

44

 

5возрасни

44

 

DUPLEX / Наем на соба

 

Еднокреветна соба

50

 

1возрасен+1дете

50

 

1возрасен+2деца

50

 

1возрасен+3деца

50

 

1возрасен+4деца

50

 

1возрасен+5деца

50

 

2возрасни

50

 

2возрасни+1дете

50

 

2возрасни+2деца

50

 

2возрасни+3деца

50

 

2возрасни+4деца

50

 

3возрасни

50

 

3возрасни+1дете

50

 

3возрасни+2деца

50

 

3возрасни+3деца

50

 

4возрасни

50

 

4возрасни+1дете

50

 

4возрасни+2деца

50

 

5возрасни

50

 

5возрасни+1дете

50

 

6возрасни

50

 

Период за откажување

1 денови

 

Пенали за откажување

1-st ноќ

 

Пенали за непојавување

2 ноќи

 

Минимум престој

-

 

Доплати

Возрасен

Дете 6-12

Туристичка такса по лице, на ден

1€

1€

Деца 6-12

* во цената е вклучено паркинг и Wi-Fi

http://www.stivanspa.com/

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе