Следете нé или притиснете Escape

Хотел ORBILUX APARTHOTEL

3
РЕДОВЕН ЦЕНОВНИК
ЦЕНИТЕ СЕ ДАДЕНИ ВО ЕУР. ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1ЕУР = 62МКD
Geolocation

ORBILUX APARTHOTEL 3*

01.04-30.11

 

STUDIO / Ноќевање со појадок

 

Еднокреветна соба

25

 

1возрасен+1дете

33

 

1возрасен+2деца

41

 

2возрасни

33

 

2возрасни+1дете

41

 

3возрасни

45

 

STUDIO / Полупансион

 

Еднокреветна соба

30

 

1возрасен+1дете

42

 

1возрасен+2деца

53

 

2возрасни

42

 

2возрасни+1дете

53

 

3возрасни

60

 

ONE BEDROOM APARTMENT / Ноќевање со појадок

 

Еднокреветна соба

NO

 

1возрасен+1дете

39

 

1возрасен+2деца

48

 

1возрасен+3деца

58

 

2возрасни

39

 

2возрасни+1дете

48

 

2возрасни+2деца

58

 

3возрасни

52

 

3возрасни+1дете

62

 

4возрасни

89

 

ONE BEDROOM APARTMENT / Полупансион

 

Еднокреветна соба

NO

 

1возрасен+1дете

48

 

1возрасен+2деца

60

 

1возрасен+3деца

72

 

2возрасни

48

 

2возрасни+1дете

60

 

2возрасни+2деца

72

 

3возрасни

65

 

3возрасни+1дете

77

 

4возрасни

110

 

TWO BEDROOMS APARTMENT / Ноќевање со појадок

 

Еднокреветна соба

NO

 

1возрасен+1дете

67

 

1возрасен+2деца

67

 

1возрасен+3деца

67

 

1возрасен+4деца

76

 

1возрасен+5деца

84

 

2возрасни

67

 

2возрасни+1дете

67

 

2возрасни+2деца

67

 

2возрасни+3деца

76

 

2возрасни+4деца

84

 

3возрасни

67

 

3возрасни+1дете

67

 

3возрасни+2деца

76

 

3возрасни+3деца

84

 

4возрасни

67

 

4возрасни+1дете

76

 

4возрасни+2деца

84

 

5возрасни

79

 

5возрасни+1дете

87

 

6возрасни

107

 

TWO BEDROOMS APARTMENT / Полупансион

 

Еднокреветна соба

NO

 

1возрасен+1дете

86

 

1возрасен+2деца

86

 

1возрасен+3деца

86

 

1возрасен+4деца

96

 

1возрасен+5деца

107

 

2возрасни

86

 

2возрасни+1дете

86

 

2возрасни+2деца

86

 

2возрасни+3деца

96

 

2возрасни+4деца

107

 

3возрасни

86

 

3возрасни+1дете

86

 

3возрасни+2деца

96

 

3возрасни+3деца

107

 

4возрасни

86

 

4возрасни+1дете

96

 

4возрасни+2деца

107

 

5возрасни

100

 

5возрасни+1дете

111

 

6возрасни

136

 

Период за откажување:

5 денови

 

Пенали за откажување:

прва ноќ

 

Пенали за непојавување:

2 ноќи

 

Минимум престој:

-

 

Доплати:

Возрасен

Дете 3-12

Туристичка такса по лице, на ден

1€

1€

Деца 3-12

   

* во цената е вклучено базен, сауна, парна бања, фитнес сала и WiFi

http://www.orbilux.bg/

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе