Следете нé или притиснете Escape

PIRIN GOLF HOLIDAY APARTMENTS

4
РЕДОВЕН ЦЕНОВНИК
ЦЕНИТЕ СЕ ДАДЕНИ ВО ЕУР. ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1ЕУР = 62МКD
Geolocation

PIRIN GOLF HOLIDAY APARTMENTS 4*

01.04-30.11.2018

Петок и сабота

Недела – Четврток

Минимум престој 3 ноќи

Минимум престој 5 ноќи

STUDIO / Ноќевање со појадок

Еднокреветна соба

49

43

41

39

STD 1возрасен+1дете

56

50

48

44

STD 1возрасен+2деца

62

56

54

51

STD 2возрасни

56

50

48

44

STD 2возрасни+1дете

62

56

54

51

STUDIO / Полупансион

Еднокреветна соба

58

52

50

48

STD 1возрасен+1дете

75

67

64

60

STD 1возрасен+2деца

83

75

71

68

STD 2возрасни

75

67

64

60

STD 2возрасни+1дете

83

75

71

68

SPA STUDIO / Ноќевање со појадок

Еднокреветна соба

62

56

54

50

STD 1возрасен+1дете

68

62

58

56

STD 1возрасен+2деца

75

68

64

62

STD 2возрасни

68

62

58

56

STD 2возрасни+1дете

75

68

64

62

SPA STUDIO / Полупансион

Еднокреветна соба

72

65

62

58

STD 1возрасен+1дете

89

80

76

72

STD 1возрасен+2деца

96

87

84

79

STD 2возрасни

89

80

76

72

STD 2возрасни+1дете

96

87

84

79

ONE BEDROOM APARTMENT / Ноќевање со појадок

Еднокреветна соба

59

54

51

48

1возрасен+1дете

66

59

57

54

1возрасен+2деца

72

66

63

60

2возрасни

66

59

57

54

2возрасни+1дете

72

66

63

60

ONE BEDROOM APARTMENT / Полупансион

Еднокреветна соба

70

63

59

57

1возрасен+1дете

87

78

74

70

1возрасен+2деца

94

85

82

77

2возрасни

87

78

74

70

2возрасни+1дете

94

85

82

77

TWO BEDROOMS APARTMENT / Ноќевање со појадок

Еднокреветна соба

NO

NO

NO

NO

1возрасен+1дете

89

80

76

72

1возрасен+2деца

96

87

82

78

1возрасен+3деца

103

92

88

83

1возрасен+4деца

109

99

94

89

1возрасен+5деца

115

105

100

96

2возрасни

89

80

76

72

2возрасни+1дете

96

87

82

78

2возрасни+2деца

103

92

88

83

2возрасни+3деца

109

99

94

89

2возрасни+4деца

115

105

100

96

3возрасни

96

87

82

78

3возрасни+1дете

103

92

88

83

3возрасни+2деца

109

99

94

89

3возрасни+3деца

115

105

100

96

4возрасни

103

92

88

83

4возрасни+1дете

109

99

94

89

4возрасни+2деца

115

105

100

96

TWO BEDROOMS APARTMENT / Полупансион

Еднокреветна соба

NO

NO

NO

NO

1возрасен+1дете

109

100

97

92

1возрасен+2деца

125

113

107

101

1возрасен+3деца

143

128

122

115

1возрасен+4деца

150

135

129

123

1возрасен+5деца

157

143

137

130

2возрасни

109

100

97

92

2возрасни+1дете

125

113

107

101

2возрасни+2деца

143

128

122

115

2возрасни+3деца

150

135

129

123

2возрасни+4деца

157

143

137

130

3возрасни

125

113

107

101

3возрасни+1дете

143

128

122

115

3возрасни+2деца

150

135

129

123

3возрасни+3деца

157

143

137

130

4возрасни

143

128

122

115

4возрасни+1дете

150

135

129

123

4возрасни+2деца

157

143

137

130

Период за откажување

7 денови

7 денови

7 денови

7 денови

Пенали за откажување

50% од резервираниот престој

50% од резервираниот престој

50% од резервираниот престој

50% од резервираниот престој

Пенали за непојавување

100% од резервираниот престој

100% од резервираниот престој

100% од резервираниот престој

100% од резервираниот престој

Минимум престој

1 ноќ

1 ноќи

3 ноќи

5 ноќи

Доплати

Возрасен

Дете 7-14

   

Туристичка такса по лице, на ден

1,50 €

1,5

   

Деца 7-14

*Во цената е вклучено користење на интернет, внатрешен и надворешен базен

Pirin SPA Centre/внатрешен и надворешен базен,  неколку типови на сауни, ледена фонтана, лакониум, парна бања

Сите промени во резервациите ќе се сметаат како откажувања и за секоја промена потребна е нова резервација

Промени на имиња, периоди и типови на сместување се прават без доплата за веќе потврдена резервација 7 или повеќе денови пред пристигнувањето на клиентот.

После тоа, се доплаќа 6 еур за секоја промена

http://www.piringolf.bg/index.php?razd=4

 

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе