Следете нé или притиснете Escape

Хотел YAGODA / MALINA VILLAS

3

Попусти

Дневни попусти за резервации направени 30 дена пред пристигнувањето:

  • 7=6 за престој во периодот 01.04-30.09
РЕДОВЕН ЦЕНОВНИК
ЦЕНИТЕ СЕ ДАДЕНИ ВО ЕУР. ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1ЕУР = 62МКD

Опис

Рецепцијата и ресторанот се наоѓаат во вилата Јагода.

Локација: 2км од ски лифтот, 2км од центарот на Боровец

Опис на вилите: дрвени вили, вкупно 67, опремени со: дневна соба, спална соба, кујна, фрижидер, ТВ, балкон, бања, дел од вилите имаат и сауна

http://borovetz-resort.com/vilno-iagoda-en.html

Geolocation

YAGODA / MALINA VILLAS 3*

01.04-30.04; 01.10-30.11

01.05-30.09

VILLA YAGODA / Наем на соба

Еднокреветна соба

59

50

VILLA 1возрасен+1дете

59

50

VILLA 1возрасен+2деца

59

50

VILLA 1возрасен+3деца

59

50

VILLA 2возрасни

59

50

VILLA 2возрасни+1дете

59

50

VILLA 2возрасни+2деца

59

50

VILLA 3возрасни

59

50

VILLA 3возрасни+1дете

59

50

VILLA 4возрасни

59

50

VILLA YAGODA WITH SAUNA / Наем на соба

Еднокреветна соба

63

57

VILLA 1возрасен+1дете

63

57

VILLA 1возрасен+2деца

63

57

VILLA 1возрасен+3деца

63

57

VILLA 2возрасни

63

57

VILLA 2возрасни+1дете

63

57

VILLA 2возрасни+2деца

63

57

VILLA 3возрасни

63

57

VILLA 3возрасни+1дете

63

57

VILLA 4возрасни

63

57

VILLA YAGODA DELUXE / Наем на соба

Еднокреветна соба

73

65

VILLA 1возрасен+1дете

73

65

VILLA 1возрасен+2деца

73

65

VILLA 1возрасен+3деца

73

65

VILLA 2возрасни

73

65

VILLA 2возрасни+1дете

73

65

VILLA 2возрасни+2деца

73

65

VILLA 3возрасни

73

65

VILLA 3возрасни+1дете

73

65

VILLA 4возрасни

73

65

VILLA MALINA / Наем на соба

Еднокреветна соба

64

58

VILLA 1возрасен+1дете

64

58

VILLA 1возрасен+2деца

64

58

VILLA 1возрасен+3деца

64

58

VILLA 1возрасен+4деца

70

64

VILLA 1возрасен+5деца

75

70

VILLA 2возрасни

64

58

VILLA 2возрасни+1дете

64

58

VILLA 2возрасни+2деца

64

58

VILLA 2возрасни+3деца

70

64

VILLA 2возрасни+4деца

75

70

VILLA 3возрасни

64

58

VILLA 3возрасни+1дете

64

58

VILLA 3возрасни+2деца

70

64

VILLA 3возрасни+3деца

75

70

VILLA 4возрасни

64

58

VILLA 4возрасни+1дете

70

64

VILLA 4возрасни+2деца

75

70

VILLA 5возрасни

70

64

VILLA 5возрасни+1дете

75

70

VILLA 6возрасни

64

58

Период за откажување:

14 денови

7 денови

Пенали за откажување:

прва ноќ

прва ноќ

Пенали за непојавување:

2 ноќи

2 ноќи

Минимум престој:

-

-

Доплати:

Возрасен

Дете 4-14

Појадок

5,00 €

3

Полупансион

15,00 €

8

Туристичка такса, по лице, на ден

1,00

1,00

Деца 4-14

http://borovetz-resort.com/vilno-iagoda-en.html

 

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе