Следете нé или притиснете Escape

KAMENEC 2*

2

Попусти

Попуст за рана резервација:

-          15% за резервации до 31.03

-          10% за резервации до 30.04

РЕДОВЕН ЦЕНОВНИК
ЦЕНИТЕ СЕ ДАДЕНИ ВО ЕУР. ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1ЕУР = 62МКD
Geolocation

KAMENEC 2*

01.06-21.06;

09.09-30.09

22.06-04.07;

31.08-08.09

05.07-17.07;

19.08-30.08

18.07-18.08

DBL ECONOMY

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на Се Вклучено

Еднокреветна соба

38

53

68

72

1возрасен+1дете

50

59

75

80

1возрасен+2деца

50

59

75

80

2возрасни

50

59

75

80

2возрасни+1дете

50

59

75

80

DBL STANDART

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на Се Вклучено

Еднокреветна соба

41

51

66

68

1возрасен+1дете

46

57

73

75

1возрасен+2деца

46

57

73

75

2возрасни

46

57

73

75

2возрасни+1дете

46

57

73

75

3возрасни

64

80

102

105

STUDIO STANDART

Цените се дадени во евра, по студио, на ден, на база на Се Вклучено

Еднокреветна соба

59

80

91

96

1возрасен+1дете

59

80

91

96

1возрасен+2деца

59

80

91

96

1возрасен+3деца

74

100

114

120

2возрасни

59

80

91

96

2возрасни+1дете

59

80

91

96

2возрасни+2деца

74

100

114

120

3возрасни

83

112

128

134

Периоди за откажување

1 дена

5 дена

5 дена

7 дена

Пенали за откажување

Првата ноќ

Првата ноќ

Првата ноќ

Првата ноќ

Пенали за непојавување

2 ноќи

2 ноќи

2 ноќи

2 ноќи

Минимум престој

-

-

-

-

Доплати

Возрасен

Дете 2-12

   

Доплата за бебешко креветче

3,00 €

-

   

Туристичка такса, по лице, на ден

1,00 €

1,00

   

Дете 2-12

* Официјалната категорија на хотелот е 1*

* DBL STANDART се лоцирани во втората зграда

http://www.hotel-kamenec.com/

SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе