Следете нé или притиснете Escape

MIRAGE APARTMENTS

Попусти

Попуст за рана резервација:

-          10% за резервации до 31.03

РЕДОВЕН ЦЕНОВНИК
ЦЕНИТЕ СЕ ДАДЕНИ ВО ЕУР. ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1ЕУР = 62МКD
Geolocation

MIRAGE APARTMENTS

01.05-31.05;

16.09-25.10

01.06-15.06;

 07.09-15.09

16.06-03.07

04.07-26.08

27.08-06.09

STUDIO POOL VIEW

Цените се дадени во евра, за наем на студио, на ден

Еднокреветна соба

54

68

75

88

72

1возрасен+1дете

54

68

75

88

72

1возрасен+2деца

54

68

75

88

72

1возрасен+3деца

54

68

75

88

72

2возрасни

54

68

75

88

72

2возрасни+1дете

54

68

75

88

72

2возрасни+2деца

54

68

75

88

72

3возрасни

54

68

75

88

72

3возрасни+1дете

54

68

75

88

72

4возрасни

54

68

75

88

72

ONE BEDROOM APARTMENT PARK VIEW

Цените се дадени во евра, за наем на апартман, на ден

Еднокреветна соба

59

79

84

97

82

1возрасен+1дете

59

79

84

97

82

1возрасен+2деца

59

79

84

97

82

1возрасен+3деца

59

79

84

97

82

2возрасни

59

79

84

97

82

2возрасни+1дете

59

79

84

97

82

2возрасни+2деца

59

79

84

97

82

3возрасни

59

79

84

97

82

3возрасни+1дете

59

79

84

97

82

4возрасни

59

79

84

97

82

ONE BEDROOM APARTMENT SEA VIEW

Цените се дадени во евра, за наем на апартман, на ден

Еднокреветна соба

64

87

92

105

89

1возрасен+1дете

64

87

92

105

89

1возрасен+2деца

64

87

92

105

89

1возрасен+3деца

64

87

92

105

89

2возрасни

64

87

92

105

89

2возрасни+1дете

64

87

92

105

89

2возрасни+2деца

64

87

92

105

89

3возрасни

64

87

92

105

89

3возрасни+1дете

64

87

92

105

89

4возрасни

64

87

92

105

89

TWO BEDROOMS APARTMENT PARK VIEW

Цените се дадени во евра, за наем на апартман, на ден

Еднокреветна соба

70

92

100

120

96

1возрасен+1дете

70

92

100

120

96

1возрасен+2деца

70

92

100

120

96

1возрасен+3деца

70

92

100

120

96

1возрасен+4деца

70

92

100

120

96

1возрасен+5деца

70

92

100

120

96

2возрасни

70

92

100

120

96

2возрасни+1дете

70

92

100

120

96

2возрасни+2деца

70

92

100

120

96

2возрасни+3деца

70

92

100

120

96

2возрасни+4деца

70

92

100

120

96

3возрасни

70

92

100

120

96

3возрасни+1дете

70

92

100

120

96

3возрасни+2деца

70

92

100

120

96

3возрасни+3деца

70

92

100

120

96

4возрасни

70

92

100

120

96

4возрасни+1дете

70

92

100

120

96

4возрасни+2деца

70

92

100

120

96

5возрасни

70

92

100

120

96

5возрасни+1дете

70

92

100

120

96

6возрасни

70

92

100

120

96

TWO BEDROOMS APARTMENT SEA VIEW

Цените се дадени во евра, за наем на апартман, на ден

Еднокреветна соба

80

101

112

136

107

1возрасен+1дете

80

101

112

136

107

1возрасен+2деца

80

101

112

136

107

1возрасен+3деца

80

101

112

136

107

1возрасен+4деца

80

101

112

136

107

1возрасен+5деца

80

101

112

136

107

2возрасни

80

101

112

136

107

2возрасни+1дете

80

101

112

136

107

2возрасни+2деца

80

101

112

136

107

2возрасни+3деца

80

101

112

136

107

2возрасни+4деца

80

101

112

136

107

3возрасни

80

101

112

136

107

3возрасни+1дете

80

101

112

136

107

3возрасни+2деца

80

101

112

136

107

3возрасни+3деца

80

101

112

136

107

4возрасни

80

101

112

136

107

4возрасни+1дете

80

101

112

136

107

4возрасни+2деца

80

101

112

136

107

5возрасни

80

101

112

136

107

5возрасни+1дете

80

101

112

136

107

6возрасни

80

101

112

136

107

Периоди за откажување

3 дена

6 дена

6 дена

8 дена

6 дена

Пенали за откажување

Првата ноќ

Првата ноќ

Првата ноќ

Првата ноќ

Првата ноќ

Пенали за непојавување

2 ноќи

2 ноќи

2 ноќи

2 ноќи

2 ноќи

Минимум престој

-

-

-

-

-

Доплати

Возрасен

Дете 2-12

     

Внатрешен паркинг

4,00 €

-

     

Туристичка такса, по лице, на ден

1,00 €

1,00

     

Дете 2-12

*Гостите треба да платат 50 EUR депозит, за евентурални штети

http://www.mirageofnessebar.com/

SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе