Следете нé или притиснете Escape

HOLIDAY COMPLEX RAINBOW I, II, II, IV 2*

2

Попусти

Попуст за рана резервација:

-          20% за резервации до 28.02

-          15% за резервации до 30.04

-          10% за резервации до 31.05

Дневни попусти:

-          7=6; 10=8; 14=11 за престој до 20.06 и во периодот: 23.08-07.09

РЕДОВЕН ЦЕНОВНИК
ЦЕНИТЕ СЕ ДАДЕНИ ВО ЕУР. ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1ЕУР = 62МКD

HOLIDAY COMPLEX RAINBOW I 2*

15.05-12.06;

08.09-29.09

13.06-04.07

05.07-27.07

28.07-22.08

23.08-07.09

DBL ECONOMY

Цените се дадени во евра, за наем на соба, на ден

Еднокреветна соба

25

27

32

34

27

1возрасен+1дете

25

27

32

34

27

2возрасни

25

27

32

34

27

DBL STANDART

Цените се дадени во евра, за наем на соба, на ден

Еднокреветна соба

27

36

41

43

36

1возрасен+1дете

27

36

41

43

36

2возрасни

27

36

41

43

36

STUDIO STANDART

Цените се дадени во евра, за наем на студио, на ден

Еднокреветна соба

34

41

50

56

41

1возрасен+1дете

34

41

50

56

41

1возрасен+2деца

34

41

50

56

41

2возрасни

34

41

50

56

41

2возрасни+1дете

34

41

50

56

41

3возрасни

34

41

50

56

41

ONE BEDROOM APARTMENT

Цените се дадени во евра, за наем на апартман, на ден

Еднокреветна соба

39

46

55

62

46

1возрасен+1дете

39

46

55

62

46

1возрасен+2деца

39

46

55

62

46

2возрасни

39

46

55

62

46

2возрасни+1дете

39

46

55

62

46

3возрасни

39

46

55

62

46

TWO BEDROOM APARTMENT

Цените се дадени во евра, за наем на апартман, на ден

Еднокреветна соба

50

60

68

78

60

1возрасен+1дете

50

60

68

78

60

1возрасен+2деца

50

60

68

78

60

1возрасен+3деца

50

60

68

78

60

1возрасен+4деца

50

60

68

78

60

2возрасни

50

60

68

78

60

2возрасни+1дете

50

60

68

78

60

2возрасни+2деца

50

60

68

78

60

2возрасни+3деца

50

60

68

78

60

3возрасни

50

60

68

78

60

3возрасни+1дете

50

60

68

78

60

3возрасни+2деца

50

60

68

78

60

4возрасни

50

60

68

78

60

4возрасни+1дете

50

60

68

78

60

5возрасни

50

60

68

78

60

HOLIDAY COMPLEX RAINBOW II 2*

15.05-12.06;

08.09-29.09

13.06-04.07

05.07-27.07

28.07-22.08

23.08-07.09

DBL STANDART

Цените се дадени во евра, за наем на соба, на ден

Еднокреветна соба

30

39

43

48

40

1возрасен+1дете

30

39

43

48

40

2возрасни

30

39

43

48

40

STUDIO STANDART

Цените се дадени во евра, за наем на студио, на ден

Еднокреветна соба

36

43

54

59

43

1возрасен+1дете

36

43

54

59

43

1возрасен+2деца

36

43

54

59

43

2возрасни

36

43

54

59

43

2возрасни+1дете

36

43

54

59

43

3возрасни

36

43

54

59

43

ONE BEDROOM APARTMENT

Цените се дадени во евра, за наем на апартман, на ден

Еднокреветна соба

41

49

57

64

49

1возрасен+1дете

41

49

57

64

49

1возрасен+2деца

41

49

57

64

49

2возрасни

41

49

57

64

49

2возрасни+1дете

41

49

57

64

49

3возрасни

41

49

57

64

49

TWO BEDROOM APARTMENT

Цените се дадени во евра, за наем на апартман, на ден

Еднокреветна соба

54

63

73

82

63

1возрасен+1дете

54

63

73

82

63

1возрасен+2деца

54

63

73

82

63

1возрасен+3деца

54

63

73

82

63

1возрасен+4деца

54

63

73

82

63

2возрасни

54

63

73

82

63

2возрасни+1дете

54

63

73

82

63

2возрасни+2деца

54

63

73

82

63

2возрасни+3деца

54

63

73

82

63

3возрасни

54

63

73

82

63

3возрасни+1дете

54

63

73

82

63

3возрасни+2деца

54

63

73

82

63

4возрасни

54

63

73

82

63

4возрасни+1дете

54

63

73

82

63

5возрасни

54

63

73

82

63

HOLIDAY COMPLEX RAINBOW III & IV 3*

15.05-12.06;

08.09-29.09

13.06-04.07

05.07-27.07

28.07-22.08

23.08-07.09

DBL STANDART*

Цените се дадени во евра, за наем на соба, на ден

Еднокреветна соба

33

41

47

52

43

1возрасен+1дете

33

41

47

52

43

2возрасни

33

41

47

52

43

STUDIO STANDART

Цените се дадени во евра, за наем на студио, на ден

Еднокреветна соба

39

46

57

63

46

1возрасен+1дете

39

46

57

63

46

1возрасен+2деца

39

46

57

63

46

2возрасни

39

46

57

63

46

2возрасни+1дете

39

46

57

63

46

3возрасни

39

46

57

63

46

ONE BEDROOM APARTMEN

Цените се дадени во евра, за наем на апартман, на ден

Еднокреветна соба

44

52

62

68

52

1возрасен+1дете

44

52

62

68

52

1возрасен+2деца

44

52

62

68

52

2возрасни

44

52

62

68

52

2возрасни+1дете

44

52

62

68

52

3возрасни

44

52

62

68

52

Периоди за откажување

3 дена

5 дена

5 дена

7 дена

5 дена

Пенали за откажување

1 ноќи

1 ноќи

1 ноќи

1 ноќи

1 ноќи

Пенали за непојавување

1 ноќи

1 ноќи

1 ноќи

1 ноќи

1 ноќи

Минимум престој

-

-

-

-

-

Доплати

Возрасен

Дете 2-12

     

Доплата за појадок

5,00 €

3,00

     

Доплата за ручек

8,00 €

4,50

     

Доплата за вечера

10,00 €

5,50

     

Доплата за паркинг

5,00 €

-

     

Бебешко креветче

Бесплатно

 

     

Туристичка такса, по лице, на ден

1,00 €

1,00

     

Дете 2-12

*Се остава депозит 50 eur по соба, на рецепција кои се враќаат на денот на заминување

http://www.complexrainbow.com/

SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе