Следете нé или притиснете Escape

GARDEN OF EDEN 5*

5

Попусти

Попуст за рана резервација:

-          20% за резервации до 28.02

-          15% за резервации до 31.03

-          10% за резервации до 30.04

Дневни попусти за резервации направени после 01.05:

-          7=5; 14=10 за пристигнување до 05.06 и после 10.09

-          7=6; 14=12 за пристигнување во периодот 06.06-23.06 и 31.08-09.09

РЕДОВЕН ЦЕНОВНИК
ЦЕНИТЕ СЕ ДАДЕНИ ВО ЕУР. ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1ЕУР = 62МКD
Geolocation

GARDEN OF EDEN 5*

01.05-07.06;

07.09-15.10

08.06-07.07;

23.08-06.09

08.07-22.08

DBL SEA VIEW

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на ноќевање со појадок

Еднокреветна соба

22

52

86

1возрасен+1дете

32

51

77

1возрасен+2деца

43

68

103

2возрасни

43

68

103

2возрасни+1дете

43

68

103

3возрасни

61

96

144

DBL PARK VIEW

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на ноќевање со појадок

Еднокреветна соба

21

48

74

1возрасен+1дете

31

44

65

1возрасен+2деца

41

59

87

2возрасни

41

59

87

2возрасни+1дете

41

59

87

3возрасни

57

83

121

SUITE SEA VIEW

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на ноќевање со појадок

Еднокреветна соба

60

91

148

1возрасен+1дете

60

91

148

1возрасен+2деца

60

91

148

1возрасен+3деца

60

91

148

2возрасни

60

91

148

2возрасни+1дете

60

91

148

2возрасни+2деца

60

91

148

3возрасни

60

91

148

3возрасни+1дете

60

91

148

4возрасни

72

108

171

GARDEN OF EDEN APARTHOTEL 4*

01.05-07.06;

07.09-15.10

08.06-07.07;

23.08-06.09

08.07-22.08

STUDIO BEACH FRONT VIEW

Цените се дадени во евра, за наем на студио, на ден

Еднокреветна соба

34

68

83

1возрасен+1дете

34

68

83

1возрасен+2деца

34

68

83

2возрасни

34

68

83

2возрасни+1дете

34

68

83

3возрасни

34

68

83

STUDIO PARK VIEW

Цените се дадени во евра, за наем на студио, на ден

Еднокреветна соба

34

55

71

1возрасен+1дете

34

55

71

1возрасен+2деца

34

55

71

2возрасни

34

55

71

2возрасни+1дете

34

55

71

3возрасни

34

55

71

STUDIO SEA VIEW

Цените се дадени во евра, за наем на студио, на ден

Еднокреветна соба

34

59

78

1возрасен+1дете

34

59

78

1возрасен+2деца

34

59

78

2возрасни

34

59

78

2возрасни+1дете

34

59

78

3возрасни

34

59

78

ONE BEDROOM APARTMENT BEACH FRONT

Цените се дадени во евра, за наем на апартман, на ден

Еднокреветна соба

48

91

120

1возрасен+1дете

48

91

120

1возрасен+2деца

48

91

120

1возрасен+3деца

48

91

120

2возрасни

48

91

120

2возрасни+1дете

48

91

120

2возрасни+2деца

48

91

120

3возрасни

48

91

120

ONE BEDROOM APARTMENT PARK VIEW

Цените се дадени во евра, за наем на апартман, на ден

Еднокреветна соба

48

75

91

1возрасен+1дете

48

75

91

1возрасен+2деца

48

75

91

1возрасен+3деца

48

75

91

2возрасни

48

75

91

2возрасни+1дете

48

75

91

2возрасни+2деца

48

75

91

3возрасни

48

75

91

3возрасни+1дете

48

75

91

4возрасни

48

75

91

ONE BEDROOM APARTMENT SEA VIEW

Цените се дадени во евра, за наем на апартман, на ден

Еднокреветна соба

48

80

97

1возрасен+1дете

48

80

97

1возрасен+2деца

48

80

97

1возрасен+3деца

48

80

97

2возрасни

48

80

97

2возрасни+1дете

48

80

97

2возрасни+2деца

48

80

97

3возрасни

48

80

97

3возрасни+1дете

48

80

97

4возрасни

48

80

97

TWO BEDROOM APARTMENT BEACH FRONT

Цените се дадени во евра, за наем на апартман, на ден

Еднокреветна соба

60

112

165

1возрасен+1дете

60

112

165

1возрасен+2деца

60

112

165

1возрасен+3деца

60

112

165

1возрасен+4деца

60

112

165

1возрасен+5деца

60

112

165

2возрасни

60

112

165

2возрасни+1дете

60

112

165

2возрасни+2деца

60

112

165

2возрасни+3деца

60

112

165

2возрасни+4деца

60

112

165

3возрасни

60

112

165

3возрасни+1дете

60

112

165

3возрасни+2деца

60

112

165

3возрасни+3деца

60

112

165

4возрасни

60

112

165

4возрасни+1дете

60

112

165

4возрасни+2деца

60

112

165

5возрасни

60

112

165

TWO BEDROOM APARTMENT PARK VIEW

Цените се дадени во евра, за наем на апартман, на ден

Еднокреветна соба

60

88

125

1возрасен+1дете

60

88

125

1возрасен+2деца

60

88

125

1возрасен+3деца

60

88

125

1возрасен+4деца

60

88

125

1возрасен+5деца

60

88

125

2возрасни

60

88

125

2возрасни+1дете

60

88

125

2возрасни+2деца

60

88

125

2возрасни+3деца

60

88

125

2возрасни+4деца

60

88

125

3возрасни

60

88

125

3возрасни+1дете

60

88

125

3возрасни+2деца

60

88

125

3возрасни+3деца

60

88

125

4возрасни

60

88

125

4возрасни+1дете

60

88

125

4возрасни+2деца

60

88

125

5возрасни

60

88

125

5возрасни+1дете

60

88

125

6возрасни

60

88

125

TWO BEDROOM APARTMENT SEA VIEW

Цените се дадени во евра, за наем на апартман, на ден

Еднокреветна соба

60

93

148

1возрасен+1дете

60

93

148

1возрасен+2деца

60

93

148

1возрасен+3деца

60

93

148

1возрасен+4деца

60

93

148

1возрасен+5деца

60

93

148

2возрасни

60

93

148

2возрасни+1дете

60

93

148

2возрасни+2деца

60

93

148

2возрасни+3деца

60

93

148

2возрасни+4деца

60

93

148

3возрасни

60

93

148

3возрасни+1дете

60

93

148

3возрасни+2деца

60

93

148

3возрасни+3деца

60

93

148

4возрасни

60

93

148

4возрасни+1дете

60

93

148

4возрасни+2деца

60

93

148

5возрасни

60

93

148

5возрасни+1дете

60

93

148

6возрасни

60

93

148

THREE BEDROOM APARTMENT PARK VIEW

Цените се дадени во евра, за наем на апартман, на ден

Еднокреветна соба

90

143

162

1возрасен+1дете

90

143

162

1возрасен+2деца

90

143

162

1возрасен+3деца

90

143

162

1возрасен+4деца

90

143

162

1возрасен+5деца

90

143

162

2возрасни

90

143

162

2возрасни+1дете

90

143

162

2возрасни+2деца

90

143

162

2возрасни+3деца

90

143

162

2возрасни+4деца

90

143

162

3возрасни

90

143

162

3возрасни+1дете

90

143

162

3возрасни+2деца

90

143

162

3возрасни+3деца

90

143

162

4возрасни

90

143

162

4возрасни+1дете

90

143

162

4возрасни+2деца

90

143

162

5возрасни

90

143

162

5возрасни+1дете

90

143

162

6AD

90

143

162

THREE BEDROOM APARTMENT SEA VIEW

Цените се дадени во евра, за наем на апартман, на ден

Еднокреветна соба

90

154

178

1возрасен+1дете

90

154

178

1возрасен+2деца

90

154

178

1возрасен+3деца

90

154

178

1возрасен+4деца

90

154

178

1возрасен+5деца

90

154

178

2возрасни

90

154

178

2возрасни+1дете

90

154

178

2возрасни+2деца

90

154

178

2возрасни+3деца

90

154

178

2возрасни+4деца

90

154

178

3возрасни

90

154

178

3возрасни+1дете

90

154

178

3возрасни+2деца

90

154

178

3возрасни+3деца

90

154

178

4возрасни

90

154

178

4возрасни+1дете

90

154

178

4возрасни+2деца

90

154

178

5возрасни

90

154

178

5возрасни+1дете

90

154

178

6возрасни

90

154

178

Периоди за откажување

2 дена

5 дена

7 дена

Пенали за откажување

Првата ноќ

Првата ноќ

Првата ноќ

Пенали за непојавување

2 ноќи

2 ноќи

2 ноќи

Минимум престој

-

-

-

Доплати

Возрасен

Дете 2-12

 

Доплата за појадок во апарт хотелот

6,00 €

3,50

 

Доплата за полупансион во хотелот

10,00 €

5,50

 

Доплата за полупансион во апарт хотелот

14,00 €

7,50

 

Доплата за полнпансион во хотелот

14,00 €

7,50

 

Доплата за полнпансион во апарт хотелот

18,00 €

9,50

 

Туристичка такса, по лице, на ден

1,00 €

1,00

 

Дете 2-12

www.gardenenofeden.bg

SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе