Следете нé или притиснете Escape

ZORNITSA SANDS 4*

4

Попусти

Попуст за рана резервација:

-          20% за резервации до 28.02

-          15% за резервации до 31.03

-          10% за резервации до 30.04

РЕДОВЕН ЦЕНОВНИК
ЦЕНИТЕ СЕ ДАДЕНИ ВО ЕУР. ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1ЕУР = 62МКD
Geolocation

ZORNITSA SANDS 4*

25.05-14.06;

06.09-24.09

15.06-12.07;

25.08-05.09

13.07-24.08

DBL SIDE SEA VIEW

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на полнпансион

Еднокреветна соба

62

75

92

1возрасен+1дете

62

75

92

1возрасен+2деца

82

100

123

2возрасни

82

100

123

2возрасни+1дете

82

100

123

3возрасни

113

138

169

DBL SEA/POOL VIEW

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на полнпансион

Еднокреветна соба

65

79

96

1возрасен+1дете

65

79

96

1возрасен+2деца

87

105

128

2возрасни

87

105

128

2возрасни+1дете

87

105

128

3возрасни

119

144

176

DBL 2+2 SIDE SEA VIEW

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на полнпансион

Еднокреветна соба

114

137

160

1возрасен+1дете

114

137

160

1возрасен+2деца

114

137

160

1возрасен+3деца

114

137

160

2возрасни

114

137

160

2возрасни+1дете

114

137

160

2возрасни+2деца

114

137

160

3возрасни

114

137

160

3возрасни+1дете

114

137

160

DBL 2+2 SEA/POOL VIEW

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на полнпансион

Еднокреветна соба

120

143

165

1возрасен+1дете

120

143

165

1возрасен+2деца

120

143

165

1возрасен+3деца

120

143

165

2возрасни

120

143

165

2возрасни+1дете

120

143

165

2возрасни+2деца

120

143

165

3возрасни

120

143

165

3возрасни+1дете

120

143

165

SUITE SIDE SEA VIEW

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на полнпансион

Еднокреветна соба

137

171

194

1возрасен+1дете

137

171

194

1возрасен+2деца

137

171

194

1возрасен+3деца

137

171

194

2возрасни

137

171

194

2возрасни+1дете

137

171

194

2возрасни+2деца

137

171

194

3возрасни

137

171

194

3возрасни+1дете

137

171

194

SUITE SEA/POOL VIEW

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на полнпансион

Еднокреветна соба

143

177

200

1возрасен+1дете

143

177

200

1возрасен+2деца

143

177

200

1возрасен+3деца

143

177

200

2возрасни

143

177

200

2возрасни+1дете

143

177

200

2возрасни+2деца

143

177

200

3возрасни

143

177

200

3возрасни+1дете

143

177

200

JUNIOR SUITE SEA/POOL VIEW

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на полнпансион

Еднокреветна соба

165

188

211

1возрасен+1дете

165

188

211

1возрасен+2деца

165

188

211

2возрасни

165

188

211

2возрасни+1дете

165

188

211

3возрасни

165

188

211

SUITE DELUXE SEA/POOL VIEW

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на полнпансион

Еднокреветна соба

200

222

268

1возрасен+1дете

200

222

268

1возрасен+2деца

200

222

268

2возрасни

200

222

268

2возрасни+1дете

200

222

268

3возрасни

200

222

268

Периоди за откажување

7 дена

7 дена

7 дена

Пенали за откажување

3 ноќи

3 ноќи

3 ноќи

Пенали за непојавување

3 ноќи

3 ноќи

3 ноќи

Минимум престој

-

-

-

Доплати

Возрасен

Дете 2-12

 

Туристичка такса, по лице, на ден

1,00 €

1,00

 

Дете 2-12

http://zornitzasands.com/

SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе