Следете нé или притиснете Escape

DOUBLETREE by HILTON 4*, HELIOS SPA 4*

4

Попусти

Попусти за рана резервација за уплати до 31.05

Хотел Doubletree by Hilton 4*

Период на престој:

-01.05.2018 - 30.06.2018 40%

-01.07.2018 - 31.08.2018 30%

-01.09.2018 - 30.09.2018 40%

 

Хотел Helios Spa 4*

Период на престој:

-01.05.2018 - 20.06.2018 40%

-21.06.2018 - 31.08.2018 20%

-01.09.2018 - 30.09.2018 40%

 

РЕДОВЕН ЦЕНОВНИК
ЦЕНИТЕ СЕ ДАДЕНИ ВО ЕУР. ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1ЕУР = 62МКD
Geolocation

DOUBLETREE by HILTON 4*

01.04-31.05;

01.10-31.10

01.06-15.06;

16.09-30.09

16.06-30.06;

01.09-15.09

01.07-15.07;

16.08-31.08

16.07-15.08

DBL PARK VIEW 

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на ноќевање со појадок

Еднокреветна соба

51

62

80

99

108

1возрасен+1дете

51

62

80

99

108

1возрасен+2деца

51

62

80

99

108

2возрасни

62

71

89

109

119

2возрасни+1дете

62

71

89

109

119

3возрасни

87

96

114

135

144

DBL SEA VIEW 

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на ноќевање со појадок

Еднокреветна соба

62

71

89

109

119

1возрасен+1дете

62

71

89

109

119

1возрасен+2деца

62

71

89

109

119

2возрасни

71

80

98

119

128

2возрасни+1дете

71

80

98

119

128

3возрасни

96

105

123

144

153

FAMILY ROOM 

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на ноќевање со појадок

Еднокреветна соба

87

96

114

135

144

1возрасен+1дете

87

96

114

135

144

1возрасен+2деца

87

96

114

135

144

1возрасен+3деца

100

109

128

148

157

2возрасни

87

96

114

135

144

2возрасни+1дете

87

96

114

135

144

2возрасни+2деца

100

109

128

148

157

3возрасни

112

121

139

160

169

3возрасни+1дете

112

121

139

160

169

4возрасни

137

146

164

185

194

ONE BEDROOM APARTMENT 

Цените се дадени во евра, по апартман, на ден, на база на ноќевање со појадок

Еднокреветна соба

112

119

137

157

169

1возрасен+1дете

112

119

137

157

169

1возрасен+2деца

112

119

137

157

169

1возрасен+3деца

125

132

150

171

182

2возрасни

112

119

137

157

169

2возрасни+1дете

112

119

137

157

169

2возрасни+2деца

125

132

150

171

182

3возрасни

137

144

162

182

194

3возрасни+1дете

137

144

162

182

194

4возрасни

162

169

187

207

219

HELIOS SPA 4*

01.04-31.05;

01.10-31.10

01.06-15.06;

16.09-30.09

16.06-30.06;

01.09-15.09

01.07-15.07;

16.08-31.08

16.07-15.08

DBL PARK VIEW 

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на Ултра Се Вклучено

Еднокреветна соба

66

73

88

104

114

1возрасен+1дете

66

73

88

104

114

1возрасен+2деца

66

73

88

104

114

2возрасни

98

105

121

137

146

2возрасни+1дете

98

105

121

137

146

3возрасни

146

153

169

185

194

DBL SEA VIEW 

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на Ултра Се Вклучено

Еднокреветна соба

75

82

98

114

123

1возрасен+1дете

75

82

98

114

123

1возрасен+2деца

75

82

98

114

123

2возрасни

107

114

130

146

155

2возрасни+1дете

107

114

130

146

155

3возрасни

155

162

178

194

203

FAMILY ROOM 

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на Ултра Се Вклучено

Еднокреветна соба

123

130

144

160

171

1возрасен+1дете

123

130

144

160

171

1возрасен+2деца

123

130

144

160

171

1возрасен+3деца

146

153

166

182

194

2возрасни

123

130

144

160

171

2возрасни+1дете

123

130

144

160

171

2возрасни+2деца

146

153

166

182

194

3возрасни

171

178

192

207

219

3возрасни+1дете

171

178

192

207

219

4возрасни

219

226

239

255

267

ONE BEDROOM APARTMENT 

Цените се дадени во евра, по апартман, на ден, на база на Ултра Се Вклучено

Еднокреветна соба

146

153

169

185

194

1возрасен+1дете

146

153

169

185

194

1возрасен+2деца

146

153

169

185

194

1возрасен+3деца

169

176

192

207

217

2возрасни

146

153

169

185

194

2возрасни+1дете

146

153

169

185

194

2возрасни+2деца

169

176

192

207

217

3возрасни

194

201

217

233

242

3возрасни+1дете

194

201

217

233

242

4возрасни

242

249

264

280

290

Периоди за откажување

1 дена

2 дена

3 дена

5 дена

5 дена

Пенали за откажување

1 ноќ

1 ноќ

1 ноќ

1 ноќ

1 ноќ

Пенали за непојавување

2 ноќи

2 ноќи

2 ноќи

2 ноќи

2 ноќи

Минимум престој

-

-

-

4 ноќи

4 ноќи

Доплати

Возрасен

Дете 2-13

     

Доплата за полупансион во DOUBLETREE

16,00 €

8,50

     

Допллата за Ултра Се Вклучено во DOUBLETREE

26,00 €

13,50

     

Туристичка такса, по лице, на ден

1,00 €

1,00

     

Дете 2-13

http://doubletree3.hilton.com/en/hotels/bulgaria/doubletree-by-hilton-hotel-varna-golden-sands-vargs

http://www.helios-spa.com/

SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе