Следете нé или притиснете Escape

LUNA 4*

4

Попусти

Попуст за рана резервација:

-          20% за резервации до  28.02

-          10% за резервации до  30.04

Дневни попусти:

-          7=6; 14=12 за пристигнувања до 07.06 и после 07.09

Попустите за рана резервација и дневните попусти се комбинираат

РЕДОВЕН ЦЕНОВНИК
ЦЕНИТЕ СЕ ДАДЕНИ ВО ЕУР. ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1ЕУР = 62МКD
Geolocation

LUNA 4*

01.05-31.05;

21.09-31.10

01.06-14.06;

09.09-20.09

15.06-30.06;

26.08-08.09

01.07-07.07;

16.08-25.08

08.07-15.08

DBL PARK VIEW

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на полупансион+

Еднокреветна соба

21

34

48

68

77

1возрасен+1дете

31

37

56

74

80

1возрасен+2деца

41

49

66

87

95

2возрасни

41

49

66

87

95

2возрасни+1дете

41

49

66

87

95

3возрасни

57

69

93

121

132

DBL SEA VIEW

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на полупансион+

Еднокреветна соба

22

35

50

71

79

1возрасен+1дете

32

38

60

78

84

1возрасен+2деца

43

51

71

91

99

2возрасни

43

51

71

91

99

2возрасни+1дете

43

51

71

91

99

3возрасни

61

72

99

128

139

DBL SUPERIOR

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на полупансион+

Еднокреветна соба

59

67

87

107

115

1возрасен+1дете

44

50

74

91

98

1возрасен+2деца

59

67

87

107

115

2возрасни

59

67

87

107

115

2возрасни+1дете

59

67

87

107

115

3возрасни

83

94

121

150

161

FAMILY ROOM PARK

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на полупансион+

Еднокреветна соба

55

63

80

100

108

1возрасен+1дете

55

63

80

100

108

1возрасен+2деца

55

63

80

100

108

1возрасен+3деца

68

78

100

125

135

2возрасни

55

63

80

100

108

2возрасни+1дете

55

63

80

100

108

2возрасни+2деца

68

78

100

125

135

3возрасни

77

88

112

140

152

3возрасни+1дете

77

88

112

140

152

4возрасни

98

113

144

181

195

FAMILY ROOM SEA

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на полупансион+

Еднокреветна соба

57

65

84

105

113

1возрасен+1дете

57

65

84

105

113

1возрасен+2деца

57

65

84

105

113

1возрасен+3деца

71

81

105

131

141

2возрасни

57

65

84

105

113

2возрасни+1дете

57

65

84

105

113

2возрасни+2деца

71

81

105

131

141

3возрасни

80

91

118

147

158

3возрасни+1дете

80

91

118

147

158

4возрасни

103

117

152

189

203

APARTMENT

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на полупансион+

Еднокреветна соба

58

66

87

108

118

1возрасен+1дете

58

66

87

108

118

1возрасен+2деца

58

66

87

108

118

1возрасен+3деца

73

83

109

135

147

2возрасни

58

66

87

108

118

2возрасни+1дете

58

66

87

108

118

2возрасни+2деца

73

83

109

135

147

3возрасни

81

93

122

151

165

3возрасни+1дете

81

93

122

151

165

4возрасни

105

119

157

194

212

Периоди за откажување

0 дена

1 дена

3 дена

5 дена

7 дена

Пенали за откажување

Првата ноќ

Првата ноќ

Првата ноќ

Првата ноќ

Првата ноќ

Пенали за непојавување

2 ноќи

2 ноќи

2 ноќи

2 ноќи

2 ноќи

Минимум престој

-

-

-

-

-

Доплати

Возрасен

Дете 2-12

     

Доплата за полнпансион+

7,00 €

4,00

     

Доплата за Се Вклучено

14,00 €

7,00

     

Туристичка такса, по лице, на ден

1,00 €

1,00

     

Дете 2-12

*Не е можна промена на име!

http://hotelluna.bg/english/

SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе