Следете нé или притиснете Escape

PALM BEACH 4*

4

Попусти

Попуст за рана резервација:

-          20% за резервации до  28.02

-          15% за резервации до  31.03

-          10% за резервации до  30.04

Дневни попусти:

-          7=6, 14=12 за пристигнувања до 16.06 и после 07.09

Попустите за рана резервација и дневните попусти се комбинираат

РЕДОВЕН ЦЕНОВНИК
ЦЕНИТЕ СЕ ДАДЕНИ ВО ЕУР. ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1ЕУР = 62МКD
Geolocation

PALM BEACH 4*

01.05-31.05;

21.09-05.10

01.06-16.06;

10.09-20.09

17.06-30.06;

01.09-09.09

01.07-14.07;

25.08-31.08

15.07-24.08

DBL PARK VIEW

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на Се Вклучено

Еднокреветна соба

32

43

59

82

100

1возрасен+1дете

44

56

81

93

114

1возрасен+2деца

59

75

96

109

135

2возрасни

59

75

96

109

135

2возрасни+1дете

59

75

96

109

135

DBL SEA VIEW

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на Се Вклучено

Еднокреветна соба

33

46

62

88

104

1возрасен+1дете

46

60

85

99

120

1возрасен+2деца

62

80

100

116

141

1возрасен+3деца

62

80

125

145

177

2возрасни

62

80

100

116

141

2возрасни+1дете

62

80

100

116

141

2возрасни+2деца

62

80

125

145

177

3возрасни

83

108

135

157

191

3возрасни+1дете

83

108

135

157

191

DBL ECONOMY

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на Се Вклучено

Еднокреветна соба

31

42

58

81

99

1возрасен+1дете

43

55

79

91

112

1возрасен+2деца

57

73

93

107

132

2возрасни

57

73

93

107

132

2возрасни+1дете

57

73

93

107

132

SUITE

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на Се Вклучено

Еднокреветна соба

71

91

116

135

162

1возрасен+1дете

71

91

116

135

162

1возрасен+2деца

71

91

116

135

162

1возрасен+3деца

71

91

145

168

202

2возрасни

71

91

116

135

162

2возрасни+1дете

71

91

116

135

162

2возрасни+2деца

71

91

145

168

202

3возрасни

95

123

157

182

219

3возрасни+1дете

95

123

157

182

219

3возрасни+2деца

95

123

157

182

219

4возрасни

113

146

186

215

259

4возрасни+1дете

113

146

186

215

259

Периоди за откажување

0 дена

1 дена

3 дена

5 дена

7 дена

Пенали за откажување

1 ноќ

1 ноќ

1 ноќ

2 ноќи

2 ноќи

Пенали за непојавување

2 ноќи

2 ноќи

2 ноќи

2 ноќи

2 ноќи

Минимум престој

5 ноќи

5 ноќи

5 ноќи

5 ноќи

5 ноќи

Доплати

Возрасен

Дете 2-12

     

Бебешко креветче

FREE

 

     

Туристичка такса, по лице, на ден

1,00 €

1,00

     

Дете 2-12

* DBL ECONOMY - се наоѓаат на прв кат и се со поглед кон паркот

* Во цената е вклучено чадор за сонце и лежалки на плажата

http://beach.palma-hotels.bg/en/

SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе