Следете нé или притиснете Escape

SUNNY WARSHAWA 3*, WARSHAWA 2*

3

Попусти

Попуст за рана резервација:

-          20% за резервации до 31.01

-          15% за резервации до 30.04

-          10% за резервации до 31.05

РЕДОВЕН ЦЕНОВНИК
ЦЕНИТЕ СЕ ДАДЕНИ ВО ЕУР. ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1ЕУР = 62МКD
Geolocation

SUNNY WARSHAWA 3*

01.05-22.06;

08.09-30.09

23.06-03.07;

21.08-07.09

04.07-20.08

DBL STANDART 

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на ноќевање со појадок

Еднокреветна соба

17

18

31

1возрасен+1дете

19

21

32

1возрасен+2деца

25

27

43

2возрасни

25

27

43

2возрасни+1дете

25

27

43

3возрасни

35

38

61

DBL STANDART

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на Се Вклучено

Еднокреветна соба

22

29

38

1возрасен+1дете

26

37

48

1возрасен+2деца

34

49

64

2возрасни

34

49

64

2возрасни+1дете

40

57

74

3возрасни

48

69

89

WARSHAWA 2*

01.05-22.06;

08.09-30.09

23.06-03.07;

21.08-07.09

04.07-20.08

DBL STANDART 

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на ноќевање со појадок

Еднокреветна соба

13

17

29

1возрасен+1дете

15

16

27

1возрасен+2деца

19

22

36

2возрасни

19

22

36

2возрасни+1дете

19

22

36

3возрасни

27

30

51

DBL SEA VIEW +AC

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на ноќевање со појадок

Еднокреветна соба

14

21

31

1возрасен+1дете

18

20

32

1возрасен+2деца

24

26

43

2возрасни

24

26

43

2возрасни+1дете

24

26

43

3возрасни

34

37

61

DBL STANDART 

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на Се Вклучено

Еднокреветна соба

16

29

35

1возрасен+1дете

24

32

44

1возрасен+2деца

32

43

59

2возрасни

32

43

59

2возрасни+1дете

38

51

69

3возрасни

45

60

82

DBL SEA VIEW +AC 

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на Се Вклучено

Еднокреветна соба

17

30

38

1возрасен+1дете

26

34

48

1возрасен+2деца

34

46

64

2возрасни

34

46

64

2возрасни+1дете

40

54

74

3возрасни

48

64

89

Периоди за откажување

1 дена

3 дена

5 дена

Пенали за откажување

Првата ноќ

Првата ноќ

Првата ноќ

Пенали за непојавување

2 ноќи

2 ноќи

2 ноќи

Минимум престој

-

-

-

Доплати

Возрасен

Дете 2-13

 

Доплата за полупансион

7,00 €

4,00

 

Туристичка такса, по лице, на ден

1,00 €

1,00

 

Дете 2-13

AC – клима уред

http://www.hotelwarshawa.com/

SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе