Следете нé или притиснете Escape

Хотел Bellagio 3* - Fourka, Chalkidiki-Kassandra

3
СПЕЦИЈАЛНА ПОНУДА - ЦЕНОВНИК
РЕДОВЕН ЦЕНОВНИК
ЦЕНИТЕ СЕ ДАДЕНИ ВО ЕУР. ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1ЕУР = 62МКD

Тип на соба / Категорија

Сместување

18.05.18-31.05.18

 

01.10.18-10.10.18

01.06.18-10.06.18

 

21.09.18-30.09.18

11.06.18-23.06.18

 

11.09.18-20.09.18

24.06.18-09.07.18

 

26.08.18-10.09.18

10.07.18-25.08.18

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на Се Вклучено

Twin Room for Sgl - Ground Floor

1Ad

64

66

81

92

97

Twin Room for Sgl - Ground Floor

1Ad+1ch(0-1)

64

66

81

92

97

Twin Room for Sgl - Ground Floor

1Ad+1ch(2-12)

64

66

81

92

97

Twin Room - Ground Floor

2Ad

64

66

81

92

97

Twin Room - Ground Floor

2Ad+1ch(0-1)

64

66

81

92

97

Triple Room - Ground Floor

2Ad

66

68

86

97

101

Triple Room - Ground Floor

2Ad+1ad

77

79

99

112

117

Triple Room - Ground Floor

2Ad+1ch(0-1)

66

68

86

97

101

Triple Room - Ground Floor

2Ad+1ch(2-12)

68

70

88

100

105

Single Room -

1Ad

66

68

86

97

101

Single Room -

1Ad+1ch(0-1)

66

68

86

97

101

Double Room / Twin Room -

2Ad

66

68

86

97

101

Double Room / Twin Room -

2Ad+1ch(0-1)

66

68

86

97

101

Family Room -

2Ad

88

89

129

144

151

Family Room -

2Ad+1ad

99

89

129

144

151

Family Room -

2Ad+1ad+1ch(0-1)

99

89

129

144

151

Family Room -

2Ad+1ad+1ch(2-12)

103

95

135

152

158

Family Room -

2Ad+1ch(0-1)

88

89

129

144

151

Family Room -

2Ad+1ch(2-12)

92

95

135

152

158

Family Room -

2Ad+2ad

110

89

129

144

151

Family Room -

2Ad+2ad+1ch(0-1)

110

89

129

144

151

Family Room -

2Ad+2ad+1ch(2-12)

114

95

135

152

158

Triple Room -

2Ad

70

73

90

101

106

Triple Room -

2Ad+1ad

81

84

105

117

122

Triple Room -

2Ad+1ch(0-1)

70

73

90

101

106

Triple Room -

2Ad+1ch(2-12)

73

75

94

105

109

Минимум престој

 

 1

 3

 3

 3

 3

SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

BELLAGIO BLUE 2* CHANIOTI, KASSANDRA - HALKIDIKI

ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА– НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК

 

01.07-14.07

15.07-31.07

 

 

 

 

QUADRUPLE ROOM GROUND FLOOR

3Ad+1ch(0-1)

83

98

 

 

 

 

3Ad+1ch(2-5.99)

83

98

 

 

 

 

4Ad

83

98

 

 

 

 

2Ad+2ch(0-1)

83

98

 

 

 

 

2Ad+2ch(0-1)

(2-5.99)

83

98

 

 

 

 

2Ad+2ch(2-5.99)

83

98

 

 

 

 

SINGLE ROOM

1Ad

52

62

 

 

 

 

1Ad+1ch(0-1)

52

62

 

 

 

 

1Ad+1ch(2-5.99)

52

62

 

 

 

 

DOUBLE ROOM

2Ad

62

72

 

 

 

 

2Ad+1ch(0-1)

62

72

 

 

 

 

DOUBLE SUPERIOR

2Ad

67

77

 

 

 

 

2Ad+1ch(0-1)

67

77

 

 

 

 

2Ad+1ch(2-5.99)

67

77

 

 

 

 

TRIPLE ROOM

3Ad

77

93

 

 

 

 

FAMILY ROOM 2 ROOMS UPPER FLOOR

3Ad+1ch(0-1)

93

103

 

 

 

 

3Ad+1ch(2-5.99)

93

103

 

 

 

 

4Ad

93

103

 

 

 

 

4Ad+1ch(0-1)

93

103

 

 

 

 

4Ad+1ch(2-5.99)

93

103

 

 

 

 

Мин. престој

3

3

 

 

 

 

Опис: 500 метри од центарот на Ханиоти, 150 метри од плажа, WI-FI,сала за појадок

Соби: балкон, клима, ТВ,фен, фрижидер

ЦЕНИТЕ СЕ ВАЛИДНИ ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 31.07.2018 

SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

Тип на соба / Категорија

Сместување

18.05.18-31.05.18

 

01.10.18-10.10.18

01.06.18-10.06.18

 

21.09.18-30.09.18

11.06.18-23.06.18

 

11.09.18-20.09.18

24.06.18-09.07.18

 

26.08.18-10.09.18

10.07.18-25.08.18

ЦЕНИТЕ СЕ ВАЛИДНИ ЗА РЕЗЕРВАЦИИ ДО 31.03.2018

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на Се Вклучено

Twin Room for Sgl - Ground Floor

1Ad

58

63

78

88

92

Twin Room for Sgl - Ground Floor

1Ad+1ch(0-1)

58

63

78

88

92

Twin Room for Sgl - Ground Floor

1Ad+1ch(2-12)

58

63

78

88

92

Twin Room - Ground Floor

2Ad

58

63

78

88

92

Twin Room - Ground Floor

2Ad+1ch(0-1)

58

63

78

88

92

Triple Room - Ground Floor

2Ad

59

65

83

92

97

Triple Room - Ground Floor

2Ad+1ad

69

75

95

107

111

Triple Room - Ground Floor

2Ad+1ch(0-1)

59

65

83

92

97

Triple Room - Ground Floor

2Ad+1ch(2-12)

62

67

84

95

99

Single Room -

1Ad

59

65

83

92

97

Single Room -

1Ad+1ch(0-1)

59

65

83

92

97

Double Room / Twin Room -

2Ad

59

65

83

92

97

Double Room / Twin Room -

2Ad+1ch(0-1)

59

65

83

92

97

Family Room -

2Ad

79

85

123

138

144

Family Room -

2Ad+1ad

89

85

123

138

144

Family Room -

2Ad+1ad+1ch(0-1)

89

85

123

138

144

Family Room -

2Ad+1ad+1ch(2-12)

94

89

129

144

151

Family Room -

2Ad+1ch(0-1)

79

85

123

138

144

Family Room -

2Ad+1ch(2-12)

84

89

129

144

151

Family Room -

2Ad+2ad

99

85

123

138

144

Family Room -

2Ad+2ad+1ch(0-1)

99

85

123

138

144

Family Room -

2Ad+2ad+1ch(2-12)

103

89

129

144

151

Triple Room -

2Ad

64

69

86

97

101

Triple Room -

2Ad+1ad

74

80

99

111

116

Triple Room -

2Ad+1ch(0-1)

64

69

86

97

101

Triple Room -

2Ad+1ch(2-12)

66

72

88

99

103

Минимум престој

 

 1

 3

 3

 3

 3

SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе