Следете нé или притиснете Escape

Хотел Core Resorts 3* - Polichrono, Chalkidiki-Kassandra

3
РЕДОВЕН ЦЕНОВНИК
ЦЕНИТЕ СЕ ДАДЕНИ ВО ЕУР. ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1ЕУР = 62МКD

Тип на соба / Категорија

Сместување

01.05.18-20.05.18

 

21.09.18-31.10.18

21.05.18-10.06.18

 

04.09.18-20.09.18

11.06.18-20.07.18

 

19.08.18-03.09.18

21.07.18-18.08.18

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на полупансион

Family Deluxe - Apartment

2Ad

120

132

149

165

Family Deluxe - Apartment

2Ad+1ad

161

178

201

223

Family Deluxe - Apartment

2Ad+1ad+1ch(0-1)

161

178

201

223

Family Deluxe - Apartment

2Ad+1ad+1ch(2-5)

161

178

201

223

Family Deluxe - Apartment

2Ad+1ad+1ch(6-11)

161

178

223

248

Family Deluxe - Apartment

2Ad+1ch(0-1)

120

132

149

165

Family Deluxe - Apartment

2Ad+1ch(2-5)

120

132

149

165

Family Deluxe - Apartment

2Ad+1ch(6-11)

120

132

172

190

Family Deluxe - Apartment

2Ad+2ad

202

224

253

281

Family Deluxe - Apartment

2Ad+2ch(0-1)

120

132

149

165

Family Deluxe - Apartment

2Ad+2ch(0-1)(2-5)

120

132

149

165

Family Deluxe - Apartment

2Ad+2ch(0-1)(6-11)

120

132

172

190

Family Deluxe - Apartment

2Ad+2ch(2-5)

150

165

186

207

Family Deluxe - Apartment

2Ad+2ch(2-5)(6-11)

150

165

186

207

Family Deluxe - Apartment

2Ad+2ch(6-11)

150

165

208

231

Double Room -

2Ad

109

121

136

150

Double Room -

2Ad+1ad

146

163

184

202

Double Room -

2Ad+1ch(0-1)

109

121

136

150

Double Room -

2Ad+1ch(2-5)

109

121

136

150

Double Room -

2Ad+1ch(6-11)

109

121

156

173

Double Room for Sgl - Standard

1Ad

81

90

100

112

Double Room for Sgl - Standard

1Ad+1ch(0-1)

81

90

100

112

Double Room for Sgl - Standard

1Ad+1ch(2-5)

81

90

100

112

Double Room - Standard

2Ad

102

112

125

140

Минимум престој

 

 1

 1

 5

 5

SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

Тип на соба / Категорија

Сместување

01.05.18-20.05.18

 

21.09.18-31.10.18

21.05.18-10.06.18

 

04.09.18-20.09.18

11.06.18-20.07.18

 

19.08.18-03.09.18

21.07.18-18.08.18

ЦЕНИТЕ СЕ ВАЛИДНИ ЗА РЕЗЕРВАЦИИ ДО 31.01.2018

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на полупансион

Family Deluxe - Apartment

2Ad

98

112

127

141

Family Deluxe - Apartment

2Ad+1ad

132

152

171

189

Family Deluxe - Apartment

2Ad+1ad+1ch(0-1)

132

152

171

189

Family Deluxe - Apartment

2Ad+1ad+1ch(2-5)

132

152

171

189

Family Deluxe - Apartment

2Ad+1ad+1ch(6-11)

132

152

189

210

Family Deluxe - Apartment

2Ad+1ch(0-1)

98

112

127

141

Family Deluxe - Apartment

2Ad+1ch(2-5)

98

112

127

141

Family Deluxe - Apartment

2Ad+1ch(6-11)

98

112

145

162

Family Deluxe - Apartment

2Ad+2ad

166

191

215

239

Family Deluxe - Apartment

2Ad+2ch(0-1)

98

112

127

141

Family Deluxe - Apartment

2Ad+2ch(0-1)(2-5)

98

112

127

141

Family Deluxe - Apartment

2Ad+2ch(0-1)(6-11)

98

112

145

162

Family Deluxe - Apartment

2Ad+2ch(2-5)

122

141

158

176

Family Deluxe - Apartment

2Ad+2ch(2-5)(6-11)

122

141

158

176

Family Deluxe - Apartment

2Ad+2ch(6-11)

122

141

177

197

Double Room -

2Ad

89

102

116

128

Double Room -

2Ad+1ad

120

139

156

172

Double Room -

2Ad+1ch(0-1)

89

102

116

128

Double Room -

2Ad+1ch(2-5)

89

102

116

128

Double Room -

2Ad+1ch(6-11)

89

102

133

146

Double Room for Sgl - Standard

1Ad

67

77

86

96

Double Room for Sgl - Standard

1Ad+1ch(0-1)

67

77

86

96

Double Room for Sgl - Standard

1Ad+1ch(2-5)

67

77

86

96

Double Room - Standard

2Ad

84

96

107

119

Минимум престој

 

 1

 1

 5

 5

SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе