Следете нé или притиснете Escape

Хотел Grecotel Pella Beach 3* - Hanioti – Kassandra, Halkidiki

3
РЕДОВЕН ЦЕНОВНИК
ЦЕНИТЕ СЕ ДАДЕНИ ВО ЕУР. ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1ЕУР = 62МКD

Тип на соба / Категорија

Сместување

01/05-24/0514/09-23/10

25/05-07/06

08/06-12/0724/08-13/09

13/07-02/0817/08-23/08

03/08-16/08

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на полупансион

Single Garden View

1 Adult

80

144

158

202

214

Double Side Sea View

2 Adults

114

178

200

249

262

Bungalow Garden View

2 Adults

126

198

215

271

289

Bungalow Garden View

3 Adults

157

247

269

338

361

Bungalow Garden View

2Ad+1Ch (0-1.99)

126

198

215

271

289

Bungalow Garden View

2Ad+1Ch (2-13.99)

126

198

215

271

289

Junior Suite

2 Adults

146

224

249

299

325

Double Superior Side Sea View

2 Adults

138

203

231

283

308

Double Superior Side Sea View

2Ad+1Ch (0-1.99)

138

203

231

283

308

Double Superior Side Sea View

2Ad+1Ch (2-13.99)

138

203

231

283

308

Family Garden View

2 Adults

180

254

288

445

471

Family Garden View

3 Adults

226

318

360

556

589

Family Garden View

2Ad+1Ch (0-1.99)

180

254

288

445

471

Family Garden View

2Ad+1Ch (2-13.99)

180

254

288

445

471

Family Garden View

2Ad+2Ch ((2-13.99) (0-1.99))

180

254

288

445

471

Family Garden View

2Ad+2Ch ((2-13.99) (2-13.99))

180

254

288

445

471

Family Garden View

2Ad+2Ch ((0-1.99) (0-1.99))

180

254

288

445

471

Family Garden View

3Ad+1Ch (2-13.99)

226

318

360

556

589

Family Garden View

3Ad+1Ch (0-1.99)

226

318

360

556

589

Superior Family Room Side Sea View

2 Adults

222

298

380

507

560

Superior Family Room Side Sea View

3 Adults

277

373

475

633

700

Superior Family Room Side Sea View

2Ad+1Ch (0-1.99)

222

298

380

507

560

Superior Family Room Side Sea View

2Ad+1Ch (2-13.99)

222

298

380

507

560

Superior Family Room Side Sea View

2Ad+2Ch ((2-13.99) (0-1.99))

222

298

380

507

560

Superior Family Room Side Sea View

2Ad+2Ch ((2-13.99) (2-13.99))

222

298

380

507

560

Superior Family Room Side Sea View

2Ad+2Ch ((0-1.99) (0-1.99))

222

298

380

507

560

Superior Family Room Side Sea View

3Ad+1Ch (2-13.99)

277

373

475

633

700

Superior Family Room Side Sea View

3Ad+1Ch (0-1.99)

277

373

475

633

700

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на Се Вклучено

Single Garden View

1 Adult

104

168

182

231

246

Double Side Sea View

2 Adults

162

226

248

309

326

Bungalow Garden View

2 Adults

174

246

264

330

353

Bungalow Garden View

3 Adults

230

320

342

427

457

Bungalow Garden View

2Ad+1Ch (0-1.99)

174

246

264

330

385

Bungalow Garden View

2Ad+1Ch (2-13.99)

174

246

264

330

353

Junior Suite

2 Adults

194

272

298

359

388

Double Superior Side Sea View

2 Adults

186

251

280

342

372

Double Superior Side Sea View

2Ad+1Ch (0-1.99)

186

251

280

342

404

Double Superior Side Sea View

2Ad+1Ch (2-13.99)

186

251

280

342

372

Family Garden View

2 Adults

229

303

336

504

535

Family Garden View

3 Adults

298

391

432

645

684

Family Garden View

2Ad+1Ch (0-1.99)

229

303

336

504

567

Family Garden View

2Ad+1Ch (2-13.99)

229

303

336

504

535

Family Garden View

2Ad+2Ch ((2-13.99) (0-1.99))

229

303

336

504

567

Family Garden View

2Ad+2Ch ((2-13.99) (2-13.99))

229

303

336

504

535

Family Garden View

2Ad+2Ch ((0-1.99) (0-1.99))

229

303

336

504

599

Family Garden View

3Ad+1Ch (2-13.99)

298

391

432

645

684

Family Garden View

3Ad+1Ch (0-1.99)

298

391

432

645

716

Superior Family Room Side Sea View

2 Adults

270

347

428

566

623

Superior Family Room Side Sea View

3 Adults

350

445

548

722

795

Superior Family Room Side Sea View

2Ad+1Ch (0-1.99)

270

347

428

566

655

Superior Family Room Side Sea View

2Ad+1Ch (2-13.99)

270

347

428

566

623

Superior Family Room Side Sea View

2Ad+2Ch ((2-13.99) (0-1.99))

270

347

428

566

655

Superior Family Room Side Sea View

2Ad+2Ch ((2-13.99) (2-13.99))

270

347

428

566

623

Superior Family Room Side Sea View

2Ad+2Ch ((0-1.99) (0-1.99))

270

347

428

566

687

Superior Family Room Side Sea View

3Ad+1Ch (2-13.99)

350

445

548

722

795

Superior Family Room Side Sea View

3Ad+1Ch (0-1.99)

350

445

548

722

827

SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

Grecotel Pella Beach Hotel 3* - Hanioti – Kassandra, Halkidiki

Тип на соба / Категорија

Сместување

01/05-24/0514/09-23/10

25/05-07/06

08/06-12/0724/08-13/09

13/07-02/0817/08-23/08

03/08-16/08

15% ПОПУСТ ЗА РЕЗЕРВАЦИИ НАПРАВЕНИ ДО 31.01.2018

15% ПОПУСТ ЗА РЕЗЕРВАЦИИ НАПРАВЕНИ ДО 28.02.2018 КОИ ВАЖАТ ЗА ПРЕСТОЈ ВО ПЕРИОДИТЕ: 24.08-23.10.2018 И 01.05-12.07.2018

10% ПОПУСТ ЗА РЕЗЕРВАЦИИ НАПРАВЕНИ ДО 28.02.2018 КОИ ВАЖАТ ЗА ПРЕСТОЈ ВО ПЕРИОДОТ 13.07-23.08.2018

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на полупансион

Single Garden View

1 Adult

80

144

158

202

214

Double Side Sea View

2 Adults

114

178

200

249

262

Bungalow Garden View

2 Adults

126

198

215

271

289

Bungalow Garden View

3 Adults

157

247

269

338

361

Bungalow Garden View

2Ad+1Ch (0-1.99)

126

198

215

271

289

Bungalow Garden View

2Ad+1Ch (2-13.99)

126

198

215

271

289

Junior Suite

2 Adults

146

224

249

299

325

Double Superior Side Sea View

2 Adults

138

203

231

283

308

Double Superior Side Sea View

2Ad+1Ch (0-1.99)

138

203

231

283

308

Double Superior Side Sea View

2Ad+1Ch (2-13.99)

138

203

231

283

308

Family Garden View

2 Adults

180

254

288

445

471

Family Garden View

3 Adults

226

318

360

556

589

Family Garden View

2Ad+1Ch (0-1.99)

180

254

288

445

471

Family Garden View

2Ad+1Ch (2-13.99)

180

254

288

445

471

Family Garden View

2Ad+2Ch ((2-13.99) (0-1.99))

180

254

288

445

471

Family Garden View

2Ad+2Ch ((2-13.99) (2-13.99))

180

254

288

445

471

Family Garden View

2Ad+2Ch ((0-1.99) (0-1.99))

180

254

288

445

471

Family Garden View

3Ad+1Ch (2-13.99)

226

318

360

556

589

Family Garden View

3Ad+1Ch (0-1.99)

226

318

360

556

589

Superior Family Room Side Sea View

2 Adults

222

298

380

507

560

Superior Family Room Side Sea View

3 Adults

277

373

475

633

700

Superior Family Room Side Sea View

2Ad+1Ch (0-1.99)

222

298

380

507

560

Superior Family Room Side Sea View

2Ad+1Ch (2-13.99)

222

298

380

507

560

Superior Family Room Side Sea View

2Ad+2Ch ((2-13.99) (0-1.99))

222

298

380

507

560

Superior Family Room Side Sea View

2Ad+2Ch ((2-13.99) (2-13.99))

222

298

380

507

560

Superior Family Room Side Sea View

2Ad+2Ch ((0-1.99) (0-1.99))

222

298

380

507

560

Superior Family Room Side Sea View

3Ad+1Ch (2-13.99)

277

373

475

633

700

Superior Family Room Side Sea View

3Ad+1Ch (0-1.99)

277

373

475

633

700

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на Се Вклучено

Single Garden View

1 Adult

104

168

182

231

246

Double Side Sea View

2 Adults

162

226

248

309

326

Bungalow Garden View

2 Adults

174

246

264

330

353

Bungalow Garden View

3 Adults

230

320

342

427

457

Bungalow Garden View

2Ad+1Ch (0-1.99)

174

246

264

330

385

Bungalow Garden View

2Ad+1Ch (2-13.99)

174

246

264

330

353

Junior Suite

2 Adults

194

272

298

359

388

Double Superior Side Sea View

2 Adults

186

251

280

342

372

Double Superior Side Sea View

2Ad+1Ch (0-1.99)

186

251

280

342

404

Double Superior Side Sea View

2Ad+1Ch (2-13.99)

186

251

280

342

372

Family Garden View

2 Adults

229

303

336

504

535

Family Garden View

3 Adults

298

391

432

645

684

Family Garden View

2Ad+1Ch (0-1.99)

229

303

336

504

567

Family Garden View

2Ad+1Ch (2-13.99)

229

303

336

504

535

Family Garden View

2Ad+2Ch ((2-13.99) (0-1.99))

229

303

336

504

567

Family Garden View

2Ad+2Ch ((2-13.99) (2-13.99))

229

303

336

504

535

Family Garden View

2Ad+2Ch ((0-1.99) (0-1.99))

229

303

336

504

599

Family Garden View

3Ad+1Ch (2-13.99)

298

391

432

645

684

Family Garden View

3Ad+1Ch (0-1.99)

298

391

432

645

716

Superior Family Room Side Sea View

2 Adults

270

347

428

566

623

Superior Family Room Side Sea View

3 Adults

350

445

548

722

795

Superior Family Room Side Sea View

2Ad+1Ch (0-1.99)

270

347

428

566

655

Superior Family Room Side Sea View

2Ad+1Ch (2-13.99)

270

347

428

566

623

Superior Family Room Side Sea View

2Ad+2Ch ((2-13.99) (0-1.99))

270

347

428

566

655

Superior Family Room Side Sea View

2Ad+2Ch ((2-13.99) (2-13.99))

270

347

428

566

623

Superior Family Room Side Sea View

2Ad+2Ch ((0-1.99) (0-1.99))

270

347

428

566

687

Superior Family Room Side Sea View

3Ad+1Ch (2-13.99)

350

445

548

722

795

Superior Family Room Side Sea View

3Ad+1Ch (0-1.99)

350

445

548

722

827

SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе