Следете нé или притиснете Escape

Хотел Ostria Sea Side 4* - Chanioti, Chalkidiki-Kassandra

4
РЕДОВЕН ЦЕНОВНИК
ЦЕНИТЕ СЕ ДАДЕНИ ВО ЕУР. ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1ЕУР = 62МКD

Ostria Sea Side Hotel 4* - Chanioti, Chalkidiki-Kassandra

Тип на соба / Категорија

Сместување

12.05.18-31.05.18

01.06.18-15.06.18

16.06.18-30.06.18

01.07.18-31.07.18

01.08.18-31.08.18

01.09.18-15.09.18

16.09.18-08.10.18

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на ноќевање со појадок

Family Room - Ground Floor

2Ad

105

142

161

189

208

179

132

Family Room - Ground Floor

2Ad+1ad

140

177

196

224

243

215

167

Family Room - Ground Floor

2Ad+1ad+1ch(0-1)

140

177

196

224

243

215

167

Family Room - Ground Floor

2Ad+1ad+1ch(2-11)

140

177

196

224

243

215

167

Family Room - Ground Floor

2Ad+1ad+2ch(0-1)

140

177

196

224

243

215

167

Family Room - Ground Floor

2Ad+1ad+2ch(0-1)(2-11)

140

177

196

224

243

215

167

Family Room - Ground Floor

2Ad+1ad+2ch(2-11)

140

177

196

224

243

215

167

Family Room - Ground Floor

2Ad+1ch(0-1)

105

142

161

189

208

179

132

Family Room - Ground Floor

2Ad+1ch(2-11)

105

142

161

189

208

179

132

Family Room - Ground Floor

2Ad+2ad

175

212

231

260

278

250

204

Family Room - Ground Floor

2Ad+2ad+1ch(0-1)

175

212

231

260

278

250

204

Family Room - Ground Floor

2Ad+2ad+1ch(2-11)

175

212

231

260

278

250

204

Family Room - Ground Floor

2Ad+2ch(0-1)

105

142

161

189

208

179

132

Family Room - Ground Floor

2Ad+2ch(0-1)(2-11)

105

142

161

189

208

179

132

Family Room - Ground Floor

2Ad+2ch(2-11)

105

142

161

189

208

179

132

Family Room - Ground Floor

2Ad+3ad

210

248

266

295

314

285

239

Family Room - Ground Floor

2Ad+3ch(0-1)

105

142

161

189

208

179

132

Family Room - Ground Floor

2Ad+3ch(0-1)(0-1)(2-11)

105

142

161

189

208

179

132

Family Room - Ground Floor

2Ad+3ch(0-1)(2-11)(2-11)

105

142

161

189

208

179

132

Family Room - Ground Floor

2Ad+3ch(2-11)

140

177

196

224

243

215

167

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на ноќевање со појадок

Triple Room - Ground Floor

2Ad

80

113

132

151

171

142

109

Triple Room - Ground Floor

2Ad+1ad

116

149

167

187

206

177

144

Triple Room - Ground Floor

2Ad+1ad+1ch(0-1)

116

149

167

187

206

177

144

Triple Room - Ground Floor

2Ad+1ad+1ch(2-11)

116

149

167

187

206

177

144

Triple Room - Ground Floor

2Ad+1ch(0-1)

80

113

132

151

171

142

109

Triple Room - Ground Floor

2Ad+1ch(2-11)

80

113

132

151

171

142

109

Triple Room - Ground Floor

2Ad+2ad

151

184

204

222

241

212

179

Triple Room - Ground Floor

2Ad+2ch(0-1)

80

113

132

151

171

142

109

Triple Room - Ground Floor

2Ad+2ch(0-1)(2-11)

80

113

132

151

171

142

109

Triple Room - Ground Floor

2Ad+2ch(2-11)

116

149

167

187

206

177

144

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на ноќевање со појадок

Double Room - Sea View

2Ad

90

123

142

161

179

142

109

Double Room - Sea View

2Ad+1ch(0-1)

90

123

142

161

179

142

109

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на ноќевање со појадок

Suite - Sea View

2Ad

132

171

189

217

235

208

161

Suite - Sea View

2Ad+1ad

167

206

224

252

272

243

196

Suite - Sea View

2Ad+1ad+1ch(0-1)

167

206

224

252

272

243

196

Suite - Sea View

2Ad+1ad+1ch(2-11)

167

206

224

252

272

243

196

Suite - Sea View

2Ad+1ad+2ch(0-1)

167

206

224

252

272

243

196

Suite - Sea View

2Ad+1ad+2ch(0-1)(2-11)

167

206

224

252

272

243

196

Suite - Sea View

2Ad+1ad+2ch(2-11)

167

206

224

252

272

243

196

Suite - Sea View

2Ad+1ch(0-1)

132

171

189

217

235

208

161

Suite - Sea View

2Ad+1ch(2-11)

132

171

189

217

235

208

161

Suite - Sea View

2Ad+2ch(0-1)

132

171

189

217

235

208

161

Suite - Sea View

2Ad+2ch(0-1)(2-11)

132

171

189

217

235

208

161

Suite - Sea View

2Ad+2ch(2-11)

132

171

189

217

235

208

161

Suite - Sea View

2Ad+3ch(0-1)

132

171

189

217

235

208

161

Suite - Sea View

2Ad+3ch(0-1)(0-1)(2-11)

132

171

189

217

235

208

161

Suite - Sea View

2Ad+3ch(0-1)(2-11)(2-11)

132

171

189

217

235

208

161

Suite - Sea View

2Ad+3ch(2-11)

167

206

224

252

272

243

196

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на ноќевање со појадок

Double Room for Sgl - Side Sea View

1Ad

80

105

121

136

153

129

97

Double Room for Sgl - Side Sea View

1Ad+1ch(0-1)

80

105

121

136

153

129

97

Double Room for Sgl - Side Sea View

1Ad+1ch(2-11)

80

105

121

136

153

129

97

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на ноќевање со појадок

Family Room - Side Sea View

2Ad

113

151

171

198

217

189

142

Family Room - Side Sea View

2Ad+1ad

149

187

206

233

252

224

177

Family Room - Side Sea View

2Ad+1ad+1ch(0-1)

149

187

206

233

252

224

177

Family Room - Side Sea View

2Ad+1ad+1ch(2-11)

149

187

206

233

252

224

177

Family Room - Side Sea View

2Ad+1ad+2ch(0-1)

149

187

206

233

252

224

177

Family Room - Side Sea View

2Ad+1ad+2ch(0-1)(2-11)

149

187

206

233

252

224

177

Family Room - Side Sea View

2Ad+1ad+2ch(2-11)

149

187

206

233

252

224

177

Family Room - Side Sea View

2Ad+1ch(0-1)

113

151

171

198

217

189

142

Family Room - Side Sea View

2Ad+1ch(2-11)

113

151

171

198

217

189

142

Family Room - Side Sea View

2Ad+2ad

184

222

241

268

288

260

212

Family Room - Side Sea View

2Ad+2ad+1ch(0-1)

184

222

241

268

288

260

212

Family Room - Side Sea View

2Ad+2ad+1ch(2-11)

184

222

241

268

288

260

212

Family Room - Side Sea View

2Ad+2ch(0-1)

113

151

171

198

217

189

142

Family Room - Side Sea View

2Ad+2ch(0-1)(2-11)

113

151

171

198

217

189

142

Family Room - Side Sea View

2Ad+2ch(2-11)

113

151

171

198

217

189

142

Family Room - Side Sea View

2Ad+3ad

220

257

276

305

323

295

248

Family Room - Side Sea View

2Ad+3ch(0-1)

113

151

171

198

217

189

142

Family Room - Side Sea View

2Ad+3ch(0-1)(0-1)(2-11)

113

151

171

198

217

189

142

Family Room - Side Sea View

2Ad+3ch(0-1)(2-11)(2-11)

113

151

171

198

217

189

142

Family Room - Side Sea View

2Ad+3ch(2-11)

149

187

206

233

252

224

177

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на ноќевање со појадок

Triple Room - Side Sea View

2Ad

90

123

142

161

179

151

118

Triple Room - Side Sea View

2Ad+1ad

125

158

177

196

215

187

154

Triple Room - Side Sea View

2Ad+1ad+1ch(0-1)

125

158

177

196

215

187

154

Triple Room - Side Sea View

2Ad+1ad+1ch(2-11)

125

158

177

196

215

187

154

Triple Room - Side Sea View

2Ad+1ch(0-1)

90

123

142

161

179

151

118

Triple Room - Side Sea View

2Ad+1ch(2-11)

90

123

142

161

179

151

118

Triple Room - Side Sea View

2Ad+2ad

161

194

212

231

250

222

189

Triple Room - Side Sea View

2Ad+2ch(0-1)

90

123

142

161

179

151

118

Triple Room - Side Sea View

2Ad+2ch(0-1)(2-11)

90

123

142

161

179

151

118

Triple Room - Side Sea View

2Ad+2ch(2-11)

125

158

177

196

215

187

154

Минимум престој

 

 3

 3

 5

 5

 5

 3

 3

SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

Ostria Sea Side Hotel 4* - Chanioti, Chalkidiki-Kassandra

Тип на соба / Категорија

Сместување

12.05.18-20.05.18

24.09.18-08.10.18

ЦЕНИТЕ СЕ ВАЛИДНИ ЗА РЕЗЕРВАЦИИ ДО 31.01.2018

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на ноќевање со појадок

Family Room - Ground Floor

2Ad

100

128

Family Room - Ground Floor

2Ad+1ad

134

162

Family Room - Ground Floor

2Ad+1ad+1ch(0-1)

134

162

Family Room - Ground Floor

2Ad+1ad+1ch(2-11)

134

162

Family Room - Ground Floor

2Ad+1ad+2ch(0-1)

134

162

Family Room - Ground Floor

2Ad+1ad+2ch(0-1)(2-11)

134

162

Family Room - Ground Floor

2Ad+1ad+2ch(2-11)

134

162

Family Room - Ground Floor

2Ad+1ch(0-1)

100

128

Family Room - Ground Floor

2Ad+1ch(2-11)

100

128

Family Room - Ground Floor

2Ad+2ad

168

196

Family Room - Ground Floor

2Ad+2ad+1ch(0-1)

168

196

Family Room - Ground Floor

2Ad+2ad+1ch(2-11)

168

196

Family Room - Ground Floor

2Ad+2ch(0-1)

100

128

Family Room - Ground Floor

2Ad+2ch(0-1)(2-11)

100

128

Family Room - Ground Floor

2Ad+2ch(2-11)

100

128

Family Room - Ground Floor

2Ad+3ad

202

230

Family Room - Ground Floor

2Ad+3ch(0-1)

100

128

Family Room - Ground Floor

2Ad+3ch(0-1)(0-1)(2-11)

100

128

Family Room - Ground Floor

2Ad+3ch(0-1)(2-11)(2-11)

100

128

Family Room - Ground Floor

2Ad+3ch(2-11)

134

162

Triple Room - Ground Floor

2Ad

78

105

Triple Room - Ground Floor

2Ad+1ad

111

139

Triple Room - Ground Floor

2Ad+1ad+1ch(0-1)

111

139

Triple Room - Ground Floor

2Ad+1ad+1ch(2-11)

111

139

Triple Room - Ground Floor

2Ad+1ch(0-1)

78

105

Triple Room - Ground Floor

2Ad+1ch(2-11)

78

105

Triple Room - Ground Floor

2Ad+2ad

145

173

Triple Room - Ground Floor

2Ad+2ch(0-1)

78

105

Triple Room - Ground Floor

2Ad+2ch(0-1)(2-11)

78

105

Triple Room - Ground Floor

2Ad+2ch(2-11)

111

139

Double Room - Sea View

2Ad

87

105

Double Room - Sea View

2Ad+1ch(0-1)

87

105

Suite - Sea View

2Ad

128

155

Suite - Sea View

2Ad+1ad

162

188

Suite - Sea View

2Ad+1ad+1ch(0-1)

162

188

Suite - Sea View

2Ad+1ad+1ch(2-11)

162

188

Suite - Sea View

2Ad+1ad+2ch(0-1)

162

188

Suite - Sea View

2Ad+1ad+2ch(0-1)(2-11)

162

188

Suite - Sea View

2Ad+1ad+2ch(2-11)

162

188

Suite - Sea View

2Ad+1ch(0-1)

128

155

Suite - Sea View

2Ad+1ch(2-11)

128

155

Suite - Sea View

2Ad+2ch(0-1)

128

155

Suite - Sea View

2Ad+2ch(0-1)(2-11)

128

155

Suite - Sea View

2Ad+2ch(2-11)

128

155

Suite - Sea View

2Ad+3ch(0-1)

128

155

Suite - Sea View

2Ad+3ch(0-1)(0-1)(2-11)

128

155

Suite - Sea View

2Ad+3ch(0-1)(2-11)(2-11)

128

155

Suite - Sea View

2Ad+3ch(2-11)

162

188

Double Room for Sgl - Side Sea View

1Ad

78

94

Double Room for Sgl - Side Sea View

1Ad+1ch(0-1)

78

94

Double Room for Sgl - Side Sea View

1Ad+1ch(2-11)

78

94

Family Room - Side Sea View

2Ad

109

136

Family Room - Side Sea View

2Ad+1ad

143

171

Family Room - Side Sea View

2Ad+1ad+1ch(0-1)

143

171

Family Room - Side Sea View

2Ad+1ad+1ch(2-11)

143

171

Family Room - Side Sea View

2Ad+1ad+2ch(0-1)

143

171

Family Room - Side Sea View

2Ad+1ad+2ch(0-1)(2-11)

143

171

Family Room - Side Sea View

2Ad+1ad+2ch(2-11)

143

171

Family Room - Side Sea View

2Ad+1ch(0-1)

109

136

Family Room - Side Sea View

2Ad+1ch(2-11)

109

136

Family Room - Side Sea View

2Ad+2ad

177

205

Family Room - Side Sea View

2Ad+2ad+1ch(0-1)

177

205

Family Room - Side Sea View

2Ad+2ad+1ch(2-11)

177

205

Family Room - Side Sea View

2Ad+2ch(0-1)

109

136

Family Room - Side Sea View

2Ad+2ch(0-1)(2-11)

109

136

Family Room - Side Sea View

2Ad+2ch(2-11)

109

136

Family Room - Side Sea View

2Ad+3ad

211

239

Family Room - Side Sea View

2Ad+3ch(0-1)

109

136

Family Room - Side Sea View

2Ad+3ch(0-1)(0-1)(2-11)

109

136

Family Room - Side Sea View

2Ad+3ch(0-1)(2-11)(2-11)

109

136

Family Room - Side Sea View

2Ad+3ch(2-11)

143

171

Triple Room - Side Sea View

2Ad

87

113

Triple Room - Side Sea View

2Ad+1ad

121

147

Triple Room - Side Sea View

2Ad+1ad+1ch(0-1)

121

147

Triple Room - Side Sea View

2Ad+1ad+1ch(2-11)

121

147

Triple Room - Side Sea View

2Ad+1ch(0-1)

87

113

Triple Room - Side Sea View

2Ad+1ch(2-11)

87

113

Triple Room - Side Sea View

2Ad+2ad

155

182

Triple Room - Side Sea View

2Ad+2ch(0-1)

87

113

Triple Room - Side Sea View

2Ad+2ch(0-1)(2-11)

87

113

Triple Room - Side Sea View

2Ad+2ch(2-11)

121

147

Минимум престој

 

 3

 3

 

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе