Следете нé или притиснете Escape

Tropical 3* - Hanioti, Kassandra

3

Попусти

20% попуст за резервации направени до 31.03.2018, кои важат за престој во периодите 25.05-11.07.2018 и 01.09-29.09.2018

10% попуст за резервации направени до 31.03.2018 кои важат за престој во периодот 12.07-31.08.2018

10% попуст за резервации направени до 30.04.2018 

 

РЕДОВЕН ЦЕНОВНИК
ЦЕНИТЕ СЕ ДАДЕНИ ВО ЕУР. ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1ЕУР = 62МКD
Geolocation

Tropical 3* - Hanioti, Kassandra

20% попуст за резервации направени до 31.03.2018, кои важат за престој во периодите 25.05-11.07.2018 и 01.09-29.09.2018

10% попуст за резервации направени до 31.03.2018 кои важат за престој во периодот 12.07-31.08.2018

10% попуст за резервации направени до 30.04.2018

Цените се дадени во евра, по лице, на ден, на база на полупансион

 

25.05-06.06

07.06-17.06

13.09-29.09

18.06-11.07

01.09-12.09

12.07-31.08

Double Room

30

36

46

49

Трето лице

70%

70%

70%

70%

1 дете од 6-11.99 г.

40%

40%

40%

40%

1 дете од 12-17.99 г.

60%

60%

60%

60%

Superior Dbl

33

40

49

53

Трето лице

70%

70%

70%

70%

1 дете од 6-11.99 г.

40%

40%

40%

40%

1 дете од 12-17.99 г.

60%

60%

60%

60%

Suite

38

43

52

59

Трето лице

70%

70%

70%

70%

1 и 2 дете од 6-11.99 г.

40%

40%

40%

40%

1 и 2 дете од 12-17.99 г.

60%

60%

60%

60%

Maisonette

38

43

52

59

Трето лице

70%

70%

70%

70%

1 и 2 дете од 6-11.99 г.

40%

40%

40%

40%

1 и 2 дете од 12-17.99 г.

60%

60%

60%

60%

Минимум престој

1

4

7

7

SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе