Следете нé или притиснете Escape

Melissa Gold Coast Hotel 2+* - Psakoudia, Chalkidiki-Sithonia

2
СПЕЦИЈАЛНА ПОНУДА - Early Booking
РЕДОВЕН ЦЕНОВНИК
ЦЕНИТЕ СЕ ДАДЕНИ ВО ЕУР. ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1ЕУР = 62МКD

Melissa Gold Coast Hotel 2+* - Psakoudia, Chalkidiki-Sithonia

Тип на соба / Категорија

Сместување

19.04.18-18.05.18

 

23.09.18-21.10.18

19.05.18-08.06.18

 

09.09.18-22.09.18

09.06.18-06.07.18

 

26.08.18-08.09.18

07.07.18-25.08.18

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на ноќевање со појадок

Economy Room - Annex Building

2Ad

34

53

75

89

Economy Room - Annex Building

2Ad+1ad

46

70

101

120

Economy Room - Annex Building

2Ad+1ad+1ch(0-6)

46

70

101

120

Economy Room - Annex Building

2Ad+1ad+1ch(7-12)

50

76

109

129

Economy Room - Annex Building

2Ad+1ch(0-6)

34

53

75

89

Economy Room - Annex Building

2Ad+1ch(7-12)

37

58

83

98

Economy Room - Annex Building

2Ad+2ad

58

89

128

151

Economy Room - Annex Building

2Ad+2ch(0-6)

43

66

94

111

Economy Room - Annex Building

2Ad+2ch(0-6)(7-12)

43

66

94

111

Economy Room - Annex Building

2Ad+2ch(7-12)

46

70

101

120

Family Room - Ground Floor

2Ad

44

64

96

119

Family Room - Ground Floor

2Ad+1ad

58

86

129

160

Family Room - Ground Floor

2Ad+1ch(0-6)

44

64

96

119

Family Room - Ground Floor

2Ad+1ch(7-12)

48

70

106

130

Family Room - Ground Floor

2Ad+2ch(0-6)

54

80

120

147

Family Room - Ground Floor

2Ad+2ch(0-6)(7-12)

54

80

120

147

Family Room - Ground Floor

2Ad+2ch(7-12)

58

86

129

160

Family Room Superior -

2Ad

55

75

107

130

Family Room Superior -

2Ad+1ad

74

101

144

175

Family Room Superior -

2Ad+1ad+1ch(0-6)

74

101

144

175

Family Room Superior -

2Ad+1ad+1ch(7-12)

79

109

155

188

Family Room Superior -

2Ad+1ad+2ch(0-6)

88

120

171

207

Family Room Superior -

2Ad+1ad+2ch(0-6)(7-12)

88

120

171

207

Family Room Superior -

2Ad+1ad+2ch(7-12)

94

128

182

220

Family Room Superior -

2Ad+1ch(0-6)

55

75

107

130

Family Room Superior -

2Ad+1ch(7-12)

61

83

118

143

Family Room Superior -

2Ad+2ad

94

128

182

220

Family Room Superior -

2Ad+2ad+1ch(0-6)

94

128

182

220

Family Room Superior -

2Ad+2ad+1ch(7-12)

98

135

193

233

Family Room Superior -

2Ad+2ch(0-6)

68

94

134

162

Family Room Superior -

2Ad+2ch(0-6)(7-12)

68

94

134

162

Family Room Superior -

2Ad+2ch(7-12)

74

101

144

175

Family Room Superior -

2Ad+3ch(0-6)

83

112

161

195

Family Room Superior -

2Ad+3ch(0-6)(0-6)(7-12)

83

112

161

195

Family Room Superior -

2Ad+3ch(0-6)(7-12)(7-12)

83

112

161

195

Family Room Superior -

2Ad+3ch(7-12)

88

120

171

207

Double Room for Sgl - Partial Sea View

1Ad

36

54

79

96

Double Room for Sgl - Partial Sea View

1Ad+1ch(0-6)

36

54

79

96

Double Room for Sgl - Partial Sea View

1Ad+1ch(7-12)

44

65

95

114

Double Room - Partial Sea View

2Ad

46

66

98

121

Double Room for Sgl - Upper Floor

1Ad

31

47

69

80

Double Room for Sgl - Upper Floor

1Ad+1ch(0-6)

31

47

69

80

Double Room for Sgl - Upper Floor

1Ad+1ch(7-12)

37

56

84

96

Double Room - Upper Floor

2Ad

40

59

87

100

Double Room - Upper Floor

2Ad+1ch(0-6)

40

59

87

100

Double Room - Upper Floor

2Ad+1ch(7-12)

43

65

96

110

Минимум престој

 

 1

 1

 3

 5

SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

Melissa Gold Coast Hotel 2+* - Psakoudia, Chalkidiki-Sithonia

Тип на соба / Категорија

Сместување

19.04.18-18.05.18

 

23.09.18-21.10.18

19.05.18-08.06.18

 

09.09.18-22.09.18

09.06.18-06.07.18

 

26.08.18-08.09.18

ЦЕНИТЕ СЕ ВАЛИДНИ ЗА РЕЗЕРВАЦИИ ДО 31.12.2018

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на ноќевање со појадок

Economy Room - Annex Building

2Ad

28

42

61

Economy Room - Annex Building

2Ad+1ad

37

57

81

Economy Room - Annex Building

2Ad+1ad+1ch(0-6)

37

57

81

Economy Room - Annex Building

2Ad+1ad+1ch(7-12)

40

61

87

Economy Room - Annex Building

2Ad+1ch(0-6)

28

42

61

Economy Room - Annex Building

2Ad+1ch(7-12)

31

46

66

Economy Room - Annex Building

2Ad+2ad

47

72

102

Economy Room - Annex Building

2Ad+2ch(0-6)

34

53

75

Economy Room - Annex Building

2Ad+2ch(0-6)(7-12)

34

53

75

Economy Room - Annex Building

2Ad+2ch(7-12)

37

57

81

Family Room - Ground Floor

2Ad

35

52

77

Family Room - Ground Floor

2Ad+1ad

47

69

103

Family Room - Ground Floor

2Ad+1ch(0-6)

35

52

77

Family Room - Ground Floor

2Ad+1ch(7-12)

39

56

85

Family Room - Ground Floor

2Ad+2ch(0-6)

44

64

96

Family Room - Ground Floor

2Ad+2ch(0-6)(7-12)

44

64

96

Family Room - Ground Floor

2Ad+2ch(7-12)

47

69

103

Family Room Superior -

2Ad

44

61

86

Family Room Superior -

2Ad+1ad

59

81

116

Family Room Superior -

2Ad+1ad+1ch(0-6)

59

81

116

Family Room Superior -

2Ad+1ad+1ch(7-12)

64

87

124

Family Room Superior -

2Ad+1ad+2ch(0-6)

70

97

136

Family Room Superior -

2Ad+1ad+2ch(0-6)(7-12)

70

97

136

Family Room Superior -

2Ad+1ad+2ch(7-12)

75

102

145

Family Room Superior -

2Ad+1ch(0-6)

44

61

86

Family Room Superior -

2Ad+1ch(7-12)

48

66

95

Family Room Superior -

2Ad+2ad

75

102

145

Family Room Superior -

2Ad+2ad+1ch(0-6)

75

102

145

Family Room Superior -

2Ad+2ad+1ch(7-12)

79

108

154

Family Room Superior -

2Ad+2ch(0-6)

55

75

107

Family Room Superior -

2Ad+2ch(0-6)(7-12)

55

75

107

Family Room Superior -

2Ad+2ch(7-12)

59

81

116

Family Room Superior -

2Ad+3ch(0-6)

66

90

129

Family Room Superior -

2Ad+3ch(0-6)(0-6)(7-12)

66

90

129

Family Room Superior -

2Ad+3ch(0-6)(7-12)(7-12)

66

90

129

Family Room Superior -

2Ad+3ch(7-12)

70

97

136

Double Room for Sgl - Partial Sea View

1Ad

30

43

63

Double Room for Sgl - Partial Sea View

1Ad+1ch(0-6)

30

43

63

Double Room for Sgl - Partial Sea View

1Ad+1ch(7-12)

35

52

76

Double Room - Partial Sea View

2Ad

36

53

78

Double Room for Sgl - Upper Floor

1Ad

25

37

56

Double Room for Sgl - Upper Floor

1Ad+1ch(0-6)

25

37

56

Double Room for Sgl - Upper Floor

1Ad+1ch(7-12)

30

45

67

Double Room - Upper Floor

2Ad

32

47

69

Double Room - Upper Floor

2Ad+1ch(0-6)

32

47

69

Double Room - Upper Floor

2Ad+1ch(7-12)

34

53

76

Минимум престој

 

 1

 1

 3

SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе