Следете нé или притиснете Escape

Хотел Lucy Beach 5* - Kavala

5
СПЕЦИЈАЛНА ПОНУДА - Early Booking
РЕДОВЕН ЦЕНОВНИК
ЦЕНИТЕ СЕ ДАДЕНИ ВО ЕУР. ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1ЕУР = 62МКD

Тип на соба / Категорија

Сместување

01.05.18-31.05.18

 

01.10.18-31.10.18

01.06.18-30.06.18

 

01.09.18-30.09.18

01.07.18-31.08.18

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на ноќевање со појадок

Single Superior - Sea View

1Ad

80

90

124

Single Superior - Sea View

1Ad+1ch(0-1)

80

90

124

Double Superior  - Sea View

2Ad

101

112

138

Double Superior  - Sea View

2Ad+1ch(0-1)

101

112

138

Junior Suite - Sea View

2Ad

138

152

177

Junior Suite - Sea View

2Ad+1ad

186

205

239

Junior Suite - Sea View

2Ad+1ad+1ch(0-1)

186

205

239

Junior Suite - Sea View

2Ad+1ad+1ch(2-11)

186

205

239

Junior Suite - Sea View

2Ad+1ch(0-1)

138

152

177

Junior Suite - Sea View

2Ad+1ch(2-11)

138

152

177

Junior Suite - Sea View

2Ad+2ch(0-1)

138

152

177

Junior Suite - Sea View

2Ad+2ch(0-1)(2-11)

138

152

177

Junior Suite - Sea View

2Ad+2ch(2-11)

172

189

221

Suite Executive - Sea View

2Ad

193

218

275

Suite Executive - Sea View

2Ad+1ad

260

294

371

Suite Executive - Sea View

2Ad+1ad+1ch(0-1)

260

294

371

Suite Executive - Sea View

2Ad+1ad+1ch(2-11)

260

294

371

Suite Executive - Sea View

2Ad+1ch(0-1)

193

218

275

Suite Executive - Sea View

2Ad+1ch(2-11)

193

218

275

Suite Executive - Sea View

2Ad+2ch(0-1)

193

218

275

Suite Executive - Sea View

2Ad+2ch(0-1)(2-11)

193

218

275

Suite Executive - Sea View

2Ad+2ch(2-11)

241

272

343

Single Superior - Without Balcony/City View

1Ad

68

79

117

Single Superior - Without Balcony/City View

1Ad+1ch(0-1)

68

79

117

Double Superior  - Without Balcony/City View

2Ad

85

99

129

Double Superior  - Without Balcony/City View

2Ad+1ad

114

133

174

Double Superior  - Without Balcony/City View

2Ad+1ad+1ch(0-1)

114

133

174

Double Superior  - Without Balcony/City View

2Ad+1ad+1ch(2-11)

114

133

174

Double Superior  - Without Balcony/City View

2Ad+1ch(0-1)

85

99

129

Double Superior  - Without Balcony/City View

2Ad+1ch(2-11)

85

99

129

Double Superior  - Without Balcony/City View

2Ad+2ch(0-1)

85

99

129

Double Superior  - Without Balcony/City View

2Ad+2ch(0-1)(2-11)

85

99

129

Double Superior  - Without Balcony/City View

2Ad+2ch(2-11)

107

123

161

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на полупансион

Single Superior - Sea View

1Ad

92

103

141

Single Superior - Sea View

1Ad+1ch(0-1)

92

103

141

Double Superior  - Sea View

2Ad

124

140

172

Double Superior  - Sea View

2Ad+1ch(0-1)

124

140

172

Junior Suite - Sea View

2Ad

161

179

211

Junior Suite - Sea View

2Ad+1ad

217

242

285

Junior Suite - Sea View

2Ad+1ad+1ch(0-1)

217

242

285

Junior Suite - Sea View

2Ad+1ad+1ch(2-11)

217

242

285

Junior Suite - Sea View

2Ad+1ch(0-1)

161

179

211

Junior Suite - Sea View

2Ad+1ch(2-11)

161

179

211

Junior Suite - Sea View

2Ad+2ch(0-1)

161

179

211

Junior Suite - Sea View

2Ad+2ch(0-1)(2-11)

161

179

211

Junior Suite - Sea View

2Ad+2ch(2-11)

200

223

264

Suite Executive - Sea View

2Ad

216

245

309

Suite Executive - Sea View

2Ad+1ad

290

331

418

Suite Executive - Sea View

2Ad+1ad+1ch(0-1)

290

331

418

Suite Executive - Sea View

2Ad+1ad+1ch(2-11)

290

331

418

Suite Executive - Sea View

2Ad+1ch(0-1)

216

245

309

Suite Executive - Sea View

2Ad+1ch(2-11)

216

245

309

Suite Executive - Sea View

2Ad+2ch(0-1)

216

245

309

Suite Executive - Sea View

2Ad+2ch(0-1)(2-11)

216

245

309

Suite Executive - Sea View

2Ad+2ch(2-11)

270

307

386

Single Superior - Without Balcony/City View

1Ad

79

94

133

Single Superior - Without Balcony/City View

1Ad+1ch(0-1)

79

94

133

Double Superior  - Without Balcony/City View

2Ad

108

127

163

Double Superior  - Without Balcony/City View

2Ad+1ad

145

171

220

Double Superior  - Without Balcony/City View

2Ad+1ad+1ch(0-1)

145

171

220

Double Superior  - Without Balcony/City View

2Ad+1ad+1ch(2-11)

145

171

220

Double Superior  - Without Balcony/City View

2Ad+1ch(0-1)

108

127

163

Double Superior  - Without Balcony/City View

2Ad+1ch(2-11)

108

127

163

Double Superior  - Without Balcony/City View

2Ad+2ch(0-1)

108

127

163

Double Superior  - Without Balcony/City View

2Ad+2ch(0-1)(2-11)

108

127

163

Double Superior  - Without Balcony/City View

2Ad+2ch(2-11)

135

157

204

Минимум престој

 

 3

 3

 5

SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

Тип на соба / Категорија

Сместување

01.05.18-20.05.18

 

01.10.18-31.10.18

24.09.18-30.09.18

ЦЕНИТЕ СЕ ВАЛИДНИ ЗА РЕЗЕРВАЦИИ ДО 31.01.2018

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на ноќевање со појадок

Single Superior - Sea View

1Ad

62

69

Single Superior - Sea View

1Ad+1ch(0-1)

62

69

Double Superior  - Sea View

2Ad

78

87

Double Superior  - Sea View

2Ad+1ch(0-1)

78

87

Junior Suite - Sea View

2Ad

106

117

Junior Suite - Sea View

2Ad+1ad

143

157

Junior Suite - Sea View

2Ad+1ad+1ch(0-1)

143

157

Junior Suite - Sea View

2Ad+1ad+1ch(2-11)

143

157

Junior Suite - Sea View

2Ad+1ch(0-1)

106

117

Junior Suite - Sea View

2Ad+1ch(2-11)

106

117

Junior Suite - Sea View

2Ad+2ch(0-1)

106

117

Junior Suite - Sea View

2Ad+2ch(0-1)(2-11)

106

117

Junior Suite - Sea View

2Ad+2ch(2-11)

132

145

Suite Executive - Sea View

2Ad

149

167

Suite Executive - Sea View

2Ad+1ad

200

227

Suite Executive - Sea View

2Ad+1ad+1ch(0-1)

200

227

Suite Executive - Sea View

2Ad+1ad+1ch(2-11)

200

227

Suite Executive - Sea View

2Ad+1ch(0-1)

149

167

Suite Executive - Sea View

2Ad+1ch(2-11)

149

167

Suite Executive - Sea View

2Ad+2ch(0-1)

149

167

Suite Executive - Sea View

2Ad+2ch(0-1)(2-11)

149

167

Suite Executive - Sea View

2Ad+2ch(2-11)

185

209

Single Superior - Without Balcony/City View

1Ad

53

62

Single Superior - Without Balcony/City View

1Ad+1ch(0-1)

53

62

Double Superior  - Without Balcony/City View

2Ad

66

76

Double Superior  - Without Balcony/City View

2Ad+1ad

88

102

Double Superior  - Without Balcony/City View

2Ad+1ad+1ch(0-1)

88

102

Double Superior  - Without Balcony/City View

2Ad+1ad+1ch(2-11)

88

102

Double Superior  - Without Balcony/City View

2Ad+1ch(0-1)

66

76

Double Superior  - Without Balcony/City View

2Ad+1ch(2-11)

66

76

Double Superior  - Without Balcony/City View

2Ad+2ch(0-1)

66

76

Double Superior  - Without Balcony/City View

2Ad+2ch(0-1)(2-11)

66

76

Double Superior  - Without Balcony/City View

2Ad+2ch(2-11)

81

95

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на полупансион

Single Superior - Sea View

1Ad

70

79

Single Superior - Sea View

1Ad+1ch(0-1)

70

79

Double Superior  - Sea View

2Ad

96

108

Double Superior  - Sea View

2Ad+1ch(0-1)

96

108

Junior Suite - Sea View

2Ad

123

138

Junior Suite - Sea View

2Ad+1ad

167

186

Junior Suite - Sea View

2Ad+1ad+1ch(0-1)

167

186

Junior Suite - Sea View

2Ad+1ad+1ch(2-11)

167

186

Junior Suite - Sea View

2Ad+1ch(0-1)

123

138

Junior Suite - Sea View

2Ad+1ch(2-11)

123

138

Junior Suite - Sea View

2Ad+2ch(0-1)

123

138

Junior Suite - Sea View

2Ad+2ch(0-1)(2-11)

123

138

Junior Suite - Sea View

2Ad+2ch(2-11)

154

172

Suite Executive - Sea View

2Ad

166

189

Suite Executive - Sea View

2Ad+1ad

224

255

Suite Executive - Sea View

2Ad+1ad+1ch(0-1)

224

255

Suite Executive - Sea View

2Ad+1ad+1ch(2-11)

224

255

Suite Executive - Sea View

2Ad+1ch(0-1)

166

189

Suite Executive - Sea View

2Ad+1ch(2-11)

166

189

Suite Executive - Sea View

2Ad+2ch(0-1)

166

189

Suite Executive - Sea View

2Ad+2ch(0-1)(2-11)

166

189

Suite Executive - Sea View

2Ad+2ch(2-11)

207

235

Single Superior - Without Balcony/City View

1Ad

62

72

Single Superior - Without Balcony/City View

1Ad+1ch(0-1)

62

72

Double Superior  - Without Balcony/City View

2Ad

84

97

Double Superior  - Without Balcony/City View

2Ad+1ad

112

131

Double Superior  - Without Balcony/City View

2Ad+1ad+1ch(0-1)

112

131

Double Superior  - Without Balcony/City View

2Ad+1ad+1ch(2-11)

112

131

Double Superior  - Without Balcony/City View

2Ad+1ch(0-1)

84

97

Double Superior  - Without Balcony/City View

2Ad+1ch(2-11)

84

97

Double Superior  - Without Balcony/City View

2Ad+2ch(0-1)

84

97

Double Superior  - Without Balcony/City View

2Ad+2ch(0-1)(2-11)

84

97

Double Superior  - Without Balcony/City View

2Ad+2ch(2-11)

103

121

Минимум престој

 

 3

 3

SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе