Следете нé или притиснете Escape

Aqua Sun Village (ex. Eri Sun Village) 4* - Hersonissos, Crete-Heraklion

4
РЕДОВЕН ЦЕНОВНИК
ЦЕНИТЕ СЕ ДАДЕНИ ВО ЕУР. ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1ЕУР = 62МКD
Geolocation

Aqua Sun Village (ex. Eri Sun Village) 4* - Hersonissos, Crete-Heraklion

Авио билет од Солун + трансфер Скопје-Солун-Скопје + багаж до 20кг + трансфер аеродром-хотел-аеродром – 210 еур по лице

Задолжителна доплата за аеродромски такси – 45 еур по лице

Тотал – 255 еур по лице

Тип на соба / Категорија

Сместување

09.05.18-31.05.18

30.09.18-20.10.18

01.06.18-02.07.18

01.09.18-29.09.18

03.07.18-31.08.18

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на Се Вклучено

Promo Room - Garden

2Ad

61

77

116

Promo Room - Garden

2Ad+1ad

81

103

156

Promo Room - Garden

2Ad+1ch(0-2)

61

77

116

Promo Room - Garden

2Ad+1ch(3-11)

61

77

116

Double Room for Sgl - Garden View

1Ad

53

69

92

Double Room for Sgl - Garden View

1Ad+1ch(0-2)

53

69

92

Double Room for Sgl - Garden View

1Ad+1ch(3-11)

53

69

92

Double Room - Garden View

2Ad

65

84

125

Double Room - Garden View

2Ad+1ad

88

113

169

Double Room - Garden View

2Ad+1ch(0-2)

65

84

125

Double Room - Garden View

2Ad+1ch(3-11)

65

84

125

Family Room 2 Brooms - Garden View

2Ad+1ad+1ch(0-2)

105

145

185

Family Room 2 Brooms - Garden View

2Ad+1ad+1ch(3-11)

105

145

185

Family Room 2 Brooms - Garden View

2Ad+1ad+2ch(0-2)

105

145

185

Family Room 2 Brooms - Garden View

2Ad+1ad+2ch(0-2)(3-11)

105

145

185

Family Room 2 Brooms - Garden View

2Ad+1ad+2ch(3-11)

105

145

185

Family Room 2 Brooms - Garden View

2Ad+2ad

105

145

185

Family Room 2 Brooms - Garden View

2Ad+2ad+1ch(0-2)

105

145

185

Family Room 2 Brooms - Garden View

2Ad+2ad+1ch(3-11)

105

145

185

Family Room 2 Brooms - Garden View

2Ad+2ch(0-2)

105

145

185

Family Room 2 Brooms - Garden View

2Ad+2ch(0-2)(3-11)

105

145

185

Family Room 2 Brooms - Garden View

2Ad+2ch(3-11)

105

145

185

Family Room 2 Brooms - Garden View

2Ad+3ch(0-2)

105

145

185

Family Room 2 Brooms - Garden View

2Ad+3ch(0-2)(0-2)(3-11)

105

145

185

Family Room 2 Brooms - Garden View

2Ad+3ch(0-2)(3-11)(3-11)

105

145

185

Family Room 2 Brooms - Garden View

2Ad+3ch(3-11)

105

145

185

Quadruple Room - Garden View

2Ad+1ad

81

110

151

Quadruple Room - Garden View

2Ad+1ad+1ch(0-2)

81

110

151

Quadruple Room - Garden View

2Ad+1ad+1ch(3-11)

81

110

151

Quadruple Room - Garden View

2Ad+1ch(0-2)

81

110

151

Quadruple Room - Garden View

2Ad+1ch(3-11)

81

110

151

Quadruple Room - Garden View

2Ad+2ch(0-2)

81

110

151

Quadruple Room - Garden View

2Ad+2ch(0-2)(3-11)

81

110

151

Quadruple Room - Garden View

2Ad+2ch(3-11)

81

110

151

Double Room - Sea View

2Ad

69

88

130

Double Room - Sea View

2Ad+1ad

95

119

175

Double Room - Sea View

2Ad+1ch(0-2)

69

88

130

Double Room - Sea View

2Ad+1ch(3-11)

69

88

130

Quadruple Room - Sea View

2Ad+1ad

92

128

162

Quadruple Room - Sea View

2Ad+1ad+1ch(0-2)

92

128

162

Quadruple Room - Sea View

2Ad+1ad+1ch(3-11)

92

128

162

Quadruple Room - Sea View

2Ad+1ch(0-2)

92

128

162

Quadruple Room - Sea View

2Ad+1ch(3-11)

92

128

162

Quadruple Room - Sea View

2Ad+2ch(0-2)

92

128

162

Quadruple Room - Sea View

2Ad+2ch(0-2)(3-11)

92

128

162

Quadruple Room - Sea View

2Ad+2ch(3-11)

92

128

162

Минимум престој

 

 3

 3

 3

SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

Aqua Sun Village (ex. Eri Sun Village) 4* - Hersonissos, Crete-Heraklion

Авио билет од Солун + трансфер Скопје-Солун-Скопје + багаж до 20кг + трансфер аеродром-хотел-аеродром – 210 еур по лице

Задолжителна доплата за аеродромски такси – 45 еур по лице

Тотал – 255 еур по лице

Тип на соба / Категорија

Сместување

09.05.18-31.05.18

01.06.18-02.07.18

03.07.18-31.08.18

01.09.18-29.09.18

30.09.18-20.10.18

ЦЕНИТЕ СЕ ВАЛИДНИ ЗА РЕЗЕРВАЦИИ ДО 31.03.2018

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на Се Вклучено

 

Promo Room - Garden

2Ad

52

65

99

65

52

Promo Room - Garden

2Ad+1ad

69

88

133

88

69

Promo Room - Garden

2Ad+1ch(0-2)

52

65

99

65

52

Promo Room - Garden

2Ad+1ch(3-11)

52

65

99

65

52

Double Room for Sgl - Garden View

1Ad

45

59

79

59

45

Double Room for Sgl - Garden View

1Ad+1ch(0-2)

45

59

79

59

45

Double Room for Sgl - Garden View

1Ad+1ch(3-11)

45

59

79

59

45

Double Room - Garden View

2Ad

55

72

107

72

55

Double Room - Garden View

2Ad+1ad

75

96

144

96

75

Double Room - Garden View

2Ad+1ch(0-2)

55

72

107

72

55

Double Room - Garden View

2Ad+1ch(3-11)

55

72

107

72

55

Family Room 2 Brooms - Garden View

2Ad+1ad+1ch(0-2)

89

123

157

123

89

Family Room 2 Brooms - Garden View

2Ad+1ad+1ch(3-11)

89

123

157

123

89

Family Room 2 Brooms - Garden View

2Ad+1ad+2ch(0-2)

89

123

157

123

89

Family Room 2 Brooms - Garden View

2Ad+1ad+2ch(0-2)(3-11)

89

123

157

123

89

Family Room 2 Brooms - Garden View

2Ad+1ad+2ch(3-11)

89

123

157

123

89

Family Room 2 Brooms - Garden View

2Ad+2ad

89

123

157

123

89

Family Room 2 Brooms - Garden View

2Ad+2ad+1ch(0-2)

89

123

157

123

89

Family Room 2 Brooms - Garden View

2Ad+2ad+1ch(3-11)

89

123

157

123

89

Family Room 2 Brooms - Garden View

2Ad+2ch(0-2)

89

123

157

123

89

Family Room 2 Brooms - Garden View

2Ad+2ch(0-2)(3-11)

89

123

157

123

89

Family Room 2 Brooms - Garden View

2Ad+2ch(3-11)

89

123

157

123

89

Family Room 2 Brooms - Garden View

2Ad+3ch(0-2)

89

123

157

123

89

Family Room 2 Brooms - Garden View

2Ad+3ch(0-2)(0-2)(3-11)

89

123

157

123

89

Family Room 2 Brooms - Garden View

2Ad+3ch(0-2)(3-11)(3-11)

89

123

157

123

89

Family Room 2 Brooms - Garden View

2Ad+3ch(3-11)

89

123

157

123

89

Quadruple Room - Garden View

2Ad+1ad

69

94

129

94

69

Quadruple Room - Garden View

2Ad+1ad+1ch(0-2)

69

94

129

94

69

Quadruple Room - Garden View

2Ad+1ad+1ch(3-11)

69

94

129

94

69

Quadruple Room - Garden View

2Ad+1ch(0-2)

69

94

129

94

69

Quadruple Room - Garden View

2Ad+1ch(3-11)

69

94

129

94

69

Quadruple Room - Garden View

2Ad+2ch(0-2)

69

94

129

94

69

Quadruple Room - Garden View

2Ad+2ch(0-2)(3-11)

69

94

129

94

69

Quadruple Room - Garden View

2Ad+2ch(3-11)

69

94

129

94

69

Double Room - Sea View

2Ad

59

75

110

75

59

Double Room - Sea View

2Ad+1ad

80

101

149

101

80

Double Room - Sea View

2Ad+1ch(0-2)

59

75

110

75

59

Double Room - Sea View

2Ad+1ch(3-11)

59

75

110

75

59

Quadruple Room - Sea View

2Ad+1ad

79

109

138

109

79

Quadruple Room - Sea View

2Ad+1ad+1ch(0-2)

79

109

138

109

79

Quadruple Room - Sea View

2Ad+1ad+1ch(3-11)

79

109

138

109

79

Quadruple Room - Sea View

2Ad+1ch(0-2)

79

109

138

109

79

Quadruple Room - Sea View

2Ad+1ch(3-11)

79

109

138

109

79

Quadruple Room - Sea View

2Ad+2ch(0-2)

79

109

138

109

79

Quadruple Room - Sea View

2Ad+2ch(0-2)(3-11)

79

109

138

109

79

Quadruple Room - Sea View

2Ad+2ch(3-11)

79

109

138

109

79

Минимум престој

 

 3

 3

 3

 3

 3

 

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе