Следете нé или притиснете Escape

Atrium Hotel 4* - Rethimno, Crete-Rethimno

4
РЕДОВЕН ЦЕНОВНИК
ЦЕНИТЕ СЕ ДАДЕНИ ВО ЕУР. ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1ЕУР = 62МКD
Geolocation

Atrium Hotel 4* - Rethimno, Crete-Rethimno

Авио билет од Солун + трансфер Скопје-Солун-Скопје + багаж до 20кг + трансфер аеродром-хотел-аеродром – 210 еур по лице

Задолжителна доплата за аеродромски такси – 45 еур по лице

Тотал – 255 еур по лице

Тип на соба / Категорија

Сместување

01.04.18-20.05.18

 

01.10.18-31.10.18

21.05.18-02.07.18

 

30.08.18-30.09.18

03.07.18-29.08.18

Цените се дадени во  евра, по соба, на ден, на база на полупансион

Single Room - Land View

1Ad

57

81

103

Double Deluxe  - Land View

2Ad

96

128

162

Double Deluxe  - Land View

2Ad+1ad

129

172

219

Double Room - Land View

2Ad

74

107

132

Double Room - Land View

2Ad+1ad

99

144

178

Double Superior  - Land View

2Ad

88

119

151

Double Superior  - Land View

2Ad+1ad

119

160

204

Junior Suite -

2Ad

116

151

185

Junior Suite -

2Ad+1ad

156

204

250

Double Deluxe  - Pool View

2Ad

102

134

169

Double Deluxe  - Pool View

2Ad+1ad

138

182

228

Double Room - Pool View

2Ad

86

116

146

Double Room - Pool View

2Ad+1ad

116

156

197

Double Superior  - Pool View

2Ad

96

125

157

Double Superior  - Pool View

2Ad+1ad

129

169

212

Цените се дадени во  евра, по соба, на ден, на база на Се Вклучено

Single Room - Land View

1Ad

70

96

118

Double Deluxe  - Land View

2Ad

123

155

190

Double Deluxe  - Land View

2Ad+1ad

171

213

261

Double Room - Land View

2Ad

101

134

160

Double Room - Land View

2Ad+1ad

141

186

220

Double Superior  - Land View

2Ad

116

146

178

Double Superior  - Land View

2Ad+1ad

161

201

245

Junior Suite -

2Ad

144

178

213

Junior Suite -

2Ad+1ad

198

245

292

Double Deluxe  - Pool View

2Ad

130

162

197

Double Deluxe  - Pool View

2Ad+1ad

179

223

270

Double Room - Pool View

2Ad

113

144

174

Double Room - Pool View

2Ad+1ad

157

198

239

Double Superior  - Pool View

2Ad

123

153

185

Double Superior  - Pool View

2Ad+1ad

171

210

254

Минимум престој

 

 1

 1

 3

SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

  SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

Atrium Hotel 4* - Rethimno, Crete-Rethimno

Авио билет од Солун + трансфер Скопје-Солун-Скопје + багаж до 20кг + трансфер аеродром-хотел-аеродром – 210 еур по лице

Задолжителна доплата за аеродромски такси – 45 еур по лице

Тотал – 255 еур по лице

Тип на соба / Категорија

Сместување

01.04.18-20.05.18

 

01.10.18-31.10.18

21.05.18-02.07.18

03.07.18-29.08.18

30.08.18-30.09.18

ЦЕНИТЕ СЕ ВАЛИДНИ ЗА РЕЗЕРВАЦИИ ДО 31.03.2018

Цените се дадени во  евра, по соба, на ден, на база на полупансион

Single Room - Land View

1Ad

52

74

94

74

Double Deluxe  - Land View

2Ad

86

114

146

125

Double Deluxe  - Land View

2Ad+1ad

116

155

197

169

Double Room - Land View

2Ad

66

96

119

98

Double Room - Land View

2Ad+1ad

89

130

161

132

Double Superior  - Land View

2Ad

79

107

135

107

Double Superior  - Land View

2Ad+1ad

107

144

183

144

Junior Suite -

2Ad

105

135

167

142

Junior Suite -

2Ad+1ad

141

183

226

191

Double Deluxe  - Pool View

2Ad

92

121

152

133

Double Deluxe  - Pool View

2Ad+1ad

124

163

206

180

Double Room - Pool View

2Ad

77

105

132

105

Double Room - Pool View

2Ad+1ad

105

141

177

141

Double Superior  - Pool View

2Ad

86

113

142

125

Double Superior  - Pool View

2Ad+1ad

116

152

191

169

Цените се дадени во  евра, по соба, на ден, на база на Се Вклучено

Single Room - Land View

1Ad

65

87

107

87

Double Deluxe  - Land View

2Ad

113

143

174

153

Double Deluxe  - Land View

2Ad+1ad

157

197

239

210

Double Room - Land View

2Ad

94

124

146

127

Double Room - Land View

2Ad+1ad

131

172

202

174

Double Superior  - Land View

2Ad

108

134

164

134

Double Superior  - Land View

2Ad+1ad

149

185

224

185

Junior Suite -

2Ad

132

164

195

169

Junior Suite -

2Ad+1ad

183

224

266

233

Double Deluxe  - Pool View

2Ad

120

149

180

162

Double Deluxe  - Pool View

2Ad+1ad

166

205

248

222

Double Room - Pool View

2Ad

106

132

160

132

Double Room - Pool View

2Ad+1ad

146

183

219

183

Double Superior  - Pool View

2Ad

113

141

169

153

Double Superior  - Pool View

2Ad+1ad

157

194

233

210

Минимум престој

 

 1

 1

 3

 3

 

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе