Следете нé или притиснете Escape

Begeti Bay Hotel 4* - Skaleta, Crete-Rethimno

4
РЕДОВЕН ЦЕНОВНИК
ЦЕНИТЕ СЕ ДАДЕНИ ВО ЕУР. ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1ЕУР = 62МКD
Geolocation

Begeti Bay Hotel 4* - Skaleta, Crete-Rethimno

Авио билет од Солун + трансфер Скопје-Солун-Скопје + багаж до 20кг + трансфер аеродром-хотел-аеродром – 210 еур по лице

Задолжителна доплата за аеродромски такси – 45 еур по лице

Тотал – 255 еур по лице

Тип на соба / Категорија

Сместување

20.04.18-25.05.18

 

11.10.18-30.10.18

26.05.18-29.06.18

 

29.09.18-10.10.18

30.06.18-11.07.18

 

15.09.18-28.09.18

12.07.18-22.08.18

23.08.18-14.09.18

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на Се Вклучено

Double Room for Sgl - Garden View

1Ad

66

79

94

134

118

Double Room for Sgl - Garden View

1Ad+1ch(0-2)

66

79

94

134

118

Double Room for Sgl - Garden View

1Ad+1ch(3-12)

66

79

94

134

118

Double Room - Garden View

2Ad

74

88

103

150

131

Double Room - Garden View

2Ad+1ad

92

109

129

186

164

Double Room - Garden View

2Ad+1ch(0-2)

74

88

103

150

131

Double Room - Garden View

2Ad+1ch(3-12)

74

88

103

150

131

Family Room - Garden View

2Ad+1ad+1ch(0-2)

109

127

146

204

180

Family Room - Garden View

2Ad+1ad+1ch(3-12)

109

127

146

204

180

Family Room - Garden View

2Ad+1ch(0-2)

88

101

118

163

145

Family Room - Garden View

2Ad+1ch(3-12)

88

101

118

163

145

Family Room - Garden View

2Ad+2ch(0-2)

88

101

118

163

145

Family Room - Garden View

2Ad+2ch(0-2)(3-12)

88

101

118

163

145

Family Room - Garden View

2Ad+2ch(3-12)

109

127

146

204

180

Double Room - Sea View

2Ad

83

97

112

158

140

Double Room - Sea View

2Ad+1ad

103

121

141

198

175

Double Room - Sea View

2Ad+1ch(0-2)

83

97

112

158

140

Double Room - Sea View

2Ad+1ch(3-12)

83

97

112

158

140

Double Room - Side Sea View

2Ad

78

92

108

154

135

Double Room - Side Sea View

2Ad+1ad

98

114

135

193

169

Double Room - Side Sea View

2Ad+1ch(0-2)

78

92

108

154

135

Double Room - Side Sea View

2Ad+1ch(3-12)

78

92

108

154

135

Минимум престој

 

 7

 7

 7

 7

 7

SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

Begeti Bay Hotel 4* - Skaleta, Crete-Rethimno

Авио билет од Солун + трансфер Скопје-Солун-Скопје + багаж до 20кг + трансфер аеродром-хотел-аеродром – 210 еур по лице

Задолжителна доплата за аеродромски такси – 45 еур по лице

Тотал – 255 еур по лице

Тип на соба / Категорија

Сместување

20.04.18-25.05.18

 

11.10.18-30.10.18

26.05.18-29.06.18

 

29.09.18-10.10.18

30.06.18-11.07.18

 

15.09.18-28.09.18

12.07.18-22.08.18

23.08.18-14.09.18

ЦЕНИТЕ СЕ ВАЛИДНИ ЗА РЕЗЕРВАЦИИ ДО 31.03.2018

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на Се Вклучено

Double Room for Sgl - Garden View

1Ad

59

72

84

121

107

Double Room for Sgl - Garden View

1Ad+1ch(0-2)

59

72

84

121

107

Double Room for Sgl - Garden View

1Ad+1ch(3-12)

59

72

84

121

107

Double Room - Garden View

2Ad

66

79

94

134

118

Double Room - Garden View

2Ad+1ad

83

98

117

168

147

Double Room - Garden View

2Ad+1ch(0-2)

66

79

94

134

118

Double Room - Garden View

2Ad+1ch(3-12)

66

79

94

134

118

Family Room - Garden View

2Ad+1ad+1ch(0-2)

98

113

132

184

163

Family Room - Garden View

2Ad+1ad+1ch(3-12)

98

113

132

184

163

Family Room - Garden View

2Ad+1ch(0-2)

79

91

106

146

130

Family Room - Garden View

2Ad+1ch(3-12)

79

91

106

146

130

Family Room - Garden View

2Ad+2ch(0-2)

79

91

106

146

130

Family Room - Garden View

2Ad+2ch(0-2)(3-12)

79

91

106

146

130

Family Room - Garden View

2Ad+2ch(3-12)

98

113

132

184

163

Double Room - Sea View

2Ad

75

87

101

143

127

Double Room - Sea View

2Ad+1ad

94

109

127

178

157

Double Room - Sea View

2Ad+1ch(0-2)

75

87

101

143

127

Double Room - Sea View

2Ad+1ch(3-12)

75

87

101

143

127

Double Room - Side Sea View

2Ad

70

83

97

139

122

Double Room - Side Sea View

2Ad+1ad

88

103

121

173

153

Double Room - Side Sea View

2Ad+1ch(0-2)

70

83

97

139

122

Double Room - Side Sea View

2Ad+1ch(3-12)

70

83

97

139

122

Минимум престој

 

 7

 7

 7

 7

 7

 

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе