Следете нé или притиснете Escape

Bomo Club Amnissos Residence 3* - Rethimno, Crete-Rethimno

3
РЕДОВЕН ЦЕНОВНИК
ЦЕНИТЕ СЕ ДАДЕНИ ВО ЕУР. ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1ЕУР = 62МКD
Geolocation

Bomo Club Amnissos Residence 3* - Rethimno, Crete-Rethimno

Авио билет од Солун + трансфер Скопје-Солун-Скопје + багаж до 20кг + трансфер аеродром-хотел-аеродром – 210 еур по лице

Задолжителна доплата за аеродромски такси – 45 еур по лице

Тотал – 255 еур по лице

Тип на соба / Категорија

Сместување

20.04.18-19.05.18

 

07.10.18-20.10.18

20.05.18-16.06.18

 

23.09.18-06.10.18

17.06.18-14.07.18

 

26.08.18-22.09.18

15.07.18-25.08.18

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на Се Вклучено

Double Room for Sgl -

1Ad

37

55

75

95

Double Room for Sgl -

1Ad+1ch(0-3)

37

55

75

95

Double Room for Sgl -

1Ad+1ch(4-12)

42

59

81

101

Double Room -

2Ad

42

59

81

101

Double Room -

2Ad+1ch(0-3)

42

59

81

101

Double Room -

2Ad+1ch(4-12)

46

66

90

111

Triple Room -

2Ad+1ad

51

73

99

121

Triple Room -

2Ad+1ch(0-3)

42

59

81

101

Triple Room -

2Ad+1ch(4-12)

46

66

90

111

Quadruple Room -

2Ad+1ad+1ch(0-3)

51

73

99

121

Quadruple Room -

2Ad+1ad+1ch(4-12)

55

79

108

131

Quadruple Room -

2Ad+2ad

59

86

117

141

Quadruple Room -

2Ad+2ch(0-3)(4-12)

46

66

90

111

Quadruple Room -

2Ad+2ch(4-12)

51

73

99

121

Минимум престој

 

 1

 1

 1

 1

SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

Bomo Club Amnissos Residence 3* - Rethimno, Crete-Rethimno

Авио билет од Солун + трансфер Скопје-Солун-Скопје + багаж до 20кг + трансфер аеродром-хотел-аеродром – 210 еур по лице

Задолжителна доплата за аеродромски такси – 45 еур по лице

Тотал – 255 еур по лице

Тип на соба / Категорија

Сместување

01.05.18-19.05.18

 

07.10.18-31.10.18

20.05.18-06.06.18

 

23.09.18-06.10.18

07.06.18-16.06.18

17.06.18-14.07.18

 

26.08.18-19.09.18

15.07.18-25.08.18

20.09.18-22.09.18

ЦЕНИТЕ СЕ ВАЛИДНИ ЗА РЕЗЕРВАЦИИ ДО 31.03.2018

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на Се Вклучено

Double Room for Sgl -

1Ad

34

50

55

75

95

68

Double Room for Sgl -

1Ad+1ch(0-3)

34

50

55

75

95

68

Double Room for Sgl -

1Ad+1ch(4-12)

39

56

62

84

105

76

Double Room -

2Ad

39

54

59

81

101

74

Double Room -

2Ad+1ch(0-3)

39

54

59

81

101

74

Double Room -

2Ad+1ch(4-12)

42

59

66

90

111

81

Triple Room -

2Ad+1ad

46

66

73

99

121

89

Triple Room -

2Ad+1ch(0-3)

39

54

59

81

101

74

Triple Room -

2Ad+1ch(4-12)

42

59

66

90

111

81

Quadruple Room -

2Ad+1ad+1ch(0-3)

46

66

73

99

121

89

Quadruple Room -

2Ad+1ad+1ch(4-12)

50

72

79

108

131

98

Quadruple Room -

2Ad+2ad

54

78

86

117

141

106

Quadruple Room -

2Ad+2ch(0-3)(4-12)

42

59

66

90

111

81

Quadruple Room -

2Ad+2ch(4-12)

46

66

73

99

121

89

Минимум престој

 

 1

 1

 1

 1

 1

 1

 

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе