Следете нé или притиснете Escape

Bomo Club Gouves Bay Hotel 4* - Gouves, Crete-Heraklion

4
РЕДОВЕН ЦЕНОВНИК
ЦЕНИТЕ СЕ ДАДЕНИ ВО ЕУР. ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1ЕУР = 62МКD
Geolocation

Bomo Club Gouves Bay Hotel 4* - Gouves, Crete-Heraklion

Авио билет од Солун + трансфер Скопје-Солун-Скопје + багаж до 20кг + трансфер аеродром-хотел-аеродром – 210 еур по лице

Задолжителна доплата за аеродромски такси – 45 еур по лице

Тотал – 255 еур по лице

Тип на соба / Категорија

Сместување

22.04.18-26.05.18

 

07.10.18-20.10.18

27.05.18-23.06.18

 

23.09.18-06.10.18

24.06.18-14.07.18

 

26.08.18-22.09.18

15.07.18-25.08.18

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на Се Вклучено

Double Room for Sgl -

1Ad

56

72

106

125

Double Room for Sgl -

1Ad+1ch(0-2)

56

72

106

125

Double Room for Sgl -

1Ad+1ch(3-12)

56

72

106

125

Double Room -

2Ad

62

79

106

139

Double Room -

2Ad+1ch(0-2)

62

79

106

139

Family Room -

2Ad+1ad

84

108

143

188

Family Room -

2Ad+1ad+1ch(0-2)

84

108

143

188

Family Room -

2Ad+1ad+1ch(3-12)

90

116

154

201

Family Room -

2Ad+1ch(0-2)

62

79

106

139

Family Room -

2Ad+1ch(3-12)

68

88

117

153

Family Room -

2Ad+2ad

99

128

169

222

Family Room -

2Ad+2ch(0-2)

62

79

106

139

Family Room -

2Ad+2ch(0-2)(3-12)

68

88

117

153

Family Room -

2Ad+2ch(3-12)

68

88

117

153

Triple Room -

2Ad

62

88

114

156

Triple Room -

2Ad+1ad

80

114

150

204

Triple Room -

2Ad+1ch(0-2)

62

88

114

156

Triple Room -

2Ad+1ch(3-12)

62

88

114

156

Suite - Sea View

2Ad+1ad+1ch(0-2)

91

121

160

231

Suite - Sea View

2Ad+1ad+1ch(3-12)

99

131

173

250

Suite - Sea View

2Ad+1ad+2ch(0-2)

91

121

160

231

Suite - Sea View

2Ad+1ad+2ch(0-2)(3-12)

99

131

173

250

Suite - Sea View

2Ad+1ad+2ch(3-12)

99

131

173

250

Suite - Sea View

2Ad+2ad

109

145

191

277

Suite - Sea View

2Ad+2ad+1ch(0-2)

109

145

191

277

Suite - Sea View

2Ad+2ad+1ch(3-12)

117

155

205

296

Suite - Sea View

2Ad+2ch(0-2)

73

97

128

185

Suite - Sea View

2Ad+2ch(0-2)(3-12)

80

107

141

204

Suite - Sea View

2Ad+2ch(3-12)

80

107

141

204

Suite - Sea View

2Ad+3ch(0-2)

73

97

128

185

Suite - Sea View

2Ad+3ch(0-2)(0-2)(3-12)

80

107

141

204

Suite - Sea View

2Ad+3ch(0-2)(3-12)(3-12)

80

107

141

204

Suite - Sea View

2Ad+3ch(3-12)

80

107

141

204

Минимум престој

 

 3

 3

 3

 3

SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

Bomo Club Gouves Bay Hotel 4* - Gouves, Crete-Heraklion

Авио билет од Солун + трансфер Скопје-Солун-Скопје + багаж до 20кг + трансфер аеродром-хотел-аеродром – 210 еур по лице

Задолжителна доплата за аеродромски такси – 45 еур по лице

Тотал – 255 еур по лице

Тип на соба / Категорија

Сместување

22.04.18-26.05.18

 

07.10.18-31.10.18

27.05.18-23.06.18

 

23.09.18-06.10.18

24.06.18-14.07.18

 

26.08.18-22.09.18

15.07.18-25.08.18

ЦЕНИТЕ СЕ ВАЛИДНИ ЗА РЕЗЕРВАЦИИ ДО 31.03.2018

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на Се Вклучено

Double Room for Sgl -

1Ad

47

62

90

107

Double Room for Sgl -

1Ad+1ch(0-2)

47

62

90

107

Double Room for Sgl -

1Ad+1ch(3-12)

47

62

90

107

Double Room -

2Ad

53

68

90

119

Double Room -

2Ad+1ch(0-2)

53

68

90

119

Family Room -

2Ad+1ad+1ch(0-2)

72

101

132

179

Family Room -

2Ad+1ad+1ch(3-12)

77

109

142

194

Family Room -

2Ad+1ad+2ch(0-2)

72

101

132

179

Family Room -

2Ad+1ad+2ch(0-2)(3-12)

77

109

142

194

Family Room -

2Ad+2ch(0-2)

53

75

98

133

Family Room -

2Ad+2ch(0-2)(3-12)

58

83

108

146

Family Room -

2Ad+2ch(3-12)

58

83

108

146

Family Room -

2Ad+3ch(0-2)(0-2)(3-12)

58

83

108

146

Family Room -

2Ad+3ch(0-2)(3-12)(3-12)

58

83

108

146

Triple Room -

2Ad

53

75

98

133

Triple Room -

2Ad+1ad

68

98

127

173

Triple Room -

2Ad+1ad+1ch(0-2)

68

98

127

173

Triple Room -

2Ad+1ch(0-2)

53

75

98

133

Triple Room -

2Ad+1ch(3-12)

53

75

98

133

Triple Room -

2Ad+2ch(0-2)

53

75

98

133

Triple Room -

2Ad+2ch(0-2)(3-12)

53

75

98

133

Минимум престој

 

 3

 3

 3

 3

 

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе