Следете нé или притиснете Escape

Creta Star Hotel 4* - Skaleta, Crete-Rethimno

4
РЕДОВЕН ЦЕНОВНИК
ЦЕНИТЕ СЕ ДАДЕНИ ВО ЕУР. ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1ЕУР = 62МКD
Geolocation

Creta Star Hotel 4* - Skaleta, Crete-Rethimno

Авио билет од Солун + трансфер Скопје-Солун-Скопје + багаж до 20кг + трансфер аеродром-хотел-аеродром – 210 еур по лице

Задолжителна доплата за аеродромски такси – 45 еур по лице

Тотал – 255 еур по лице

Тип на соба / Категорија

Сместување

20.04.18-08.05.18

09.05.18-05.06.18

 

10.10.18-31.10.18

06.06.18-10.07.18

 

12.09.18-09.10.18

11.07.18-25.08.18

26.08.18-11.09.18

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на Се Вклучено

Double Room - Mountain View

2Ad

98

125

164

208

175

Double Room - Mountain View

2Ad+1ad

132

168

222

281

237

Double Room - Mountain View

2Ad+1ch(0-1)

98

125

164

208

175

Double Room - Mountain View

2Ad+1ch(2-6)

98

125

164

208

175

Double Room - Mountain View

2Ad+1ch(7-12)

98

136

178

224

188

Family Room - Mountain View

2Ad+1ad+1ch(0-1)

143

175

272

329

301

Family Room - Mountain View

2Ad+1ad+1ch(2-6)

143

175

272

329

301

Family Room - Mountain View

2Ad+1ad+1ch(7-12)

143

187

285

345

315

Family Room - Mountain View

2Ad+2ch(0-1)

107

130

201

243

223

Family Room - Mountain View

2Ad+2ch(0-1)(2-6)

107

130

201

243

223

Family Room - Mountain View

2Ad+2ch(0-1)(7-12)

107

141

215

261

237

Family Room - Mountain View

2Ad+2ch(2-6)

118

141

212

255

234

Family Room - Mountain View

2Ad+2ch(2-6)(7-12)

118

141

212

255

234

Family Room - Mountain View

2Ad+2ch(7-12)

118

153

227

272

249

Double Room - Sea View

2Ad

112

135

180

224

199

Double Room - Side Sea View

2Ad

105

127

173

213

186

Double Room - Side Sea View

2Ad+1ad

141

171

233

287

250

Double Room - Side Sea View

2Ad+1ch(0-1)

105

127

173

213

186

Double Room - Side Sea View

2Ad+1ch(2-6)

105

127

173

213

186

Double Room - Side Sea View

2Ad+1ch(7-12)

105

138

186

230

199

Single Room - Without Balcony

1Ad

91

111

145

187

163

Single Room - Without Balcony

1Ad+1ch(0-1)

91

111

145

187

163

Минимум престој

 

 7

 7

 7

 7

 7

SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

Creta Star Hotel 4* - Skaleta, Crete-Rethimno

Авио билет од Солун + трансфер Скопје-Солун-Скопје + багаж до 20кг + трансфер аеродром-хотел-аеродром – 210 еур по лице

Задолжителна доплата за аеродромски такси – 45 еур по лице

Тотал – 255 еур по лице

Тип на соба / Категорија

Сместување

20.04.18-08.05.18

09.05.18-05.06.18

 

10.10.18-31.10.18

06.06.18-10.07.18

 

12.09.18-09.10.18

11.07.18-25.08.18

26.08.18-11.09.18

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на Се Вклучено

Double Room - Mountain View

2Ad

98

125

164

208

175

Double Room - Mountain View

2Ad+1ad

132

168

222

281

237

Double Room - Mountain View

2Ad+1ch(0-1)

98

125

164

208

175

Double Room - Mountain View

2Ad+1ch(2-6)

98

125

164

208

175

Double Room - Mountain View

2Ad+1ch(7-12)

98

136

178

224

188

Family Room - Mountain View

2Ad+1ad+1ch(0-1)

143

175

272

329

301

Family Room - Mountain View

2Ad+1ad+1ch(2-6)

143

175

272

329

301

Family Room - Mountain View

2Ad+1ad+1ch(7-12)

143

187

285

345

315

Family Room - Mountain View

2Ad+2ch(0-1)

107

130

201

243

223

Family Room - Mountain View

2Ad+2ch(0-1)(2-6)

107

130

201

243

223

Family Room - Mountain View

2Ad+2ch(0-1)(7-12)

107

141

215

261

237

Family Room - Mountain View

2Ad+2ch(2-6)

118

141

212

255

234

Family Room - Mountain View

2Ad+2ch(2-6)(7-12)

118

141

212

255

234

Family Room - Mountain View

2Ad+2ch(7-12)

118

153

227

272

249

Double Room - Sea View

2Ad

112

135

180

224

199

Double Room - Side Sea View

2Ad

105

127

173

213

186

Double Room - Side Sea View

2Ad+1ad

141

171

233

287

250

Double Room - Side Sea View

2Ad+1ch(0-1)

105

127

173

213

186

Double Room - Side Sea View

2Ad+1ch(2-6)

105

127

173

213

186

Double Room - Side Sea View

2Ad+1ch(7-12)

105

138

186

230

199

Single Room - Without Balcony

1Ad

91

111

145

187

163

Single Room - Without Balcony

1Ad+1ch(0-1)

91

111

145

187

163

Минимум престој

 

 7

 7

 7

 7

 7

SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

Creta Star Hotel 4* - Skaleta, Crete-Rethimno

Авио билет од Солун + трансфер Скопје-Солун-Скопје + багаж до 20кг + трансфер аеродром-хотел-аеродром – 210 еур по лице

Задолжителна доплата за аеродромски такси – 45 еур по лице

Тотал – 255 еур по лице

Тип на соба / Категорија

Сместување

20.04.18-08.05.18

09.05.18-05.06.18

06.06.18-10.07.18

11.07.18-25.08.18

26.08.18-11.09.18

12.09.18-09.10.18

10.10.18-31.10.18

ЦЕНИТЕ СЕ ВАЛИДНИ ЗА РЕЗЕРВАЦИИ ДО 31.03.2018

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на Се Вклучено

Double Adults Only - Sea View

2Ad

77

97

138

178

154

138

97

Double Room - Mountain View

2Ad

88

112

149

187

157

149

112

Double Room - Mountain View

2Ad+1ad

119

152

199

253

212

199

152

Double Room - Mountain View

2Ad+1ch(0-1)

88

112

149

187

157

149

112

Double Room - Mountain View

2Ad+1ch(2-6)

88

112

149

187

157

149

112

Double Room - Mountain View

2Ad+1ch(7-12)

88

123

161

202

169

161

123

Family Room - Mountain View

2Ad+1ad+1ch(0-1)

129

157

244

296

272

244

157

Family Room - Mountain View

2Ad+1ad+1ch(2-6)

129

157

244

296

272

244

157

Family Room - Mountain View

2Ad+1ad+1ch(7-12)

129

168

256

311

284

256

168

Family Room - Mountain View

2Ad+2ch(0-1)

96

117

182

219

201

182

117

Family Room - Mountain View

2Ad+2ch(0-1)(2-6)

96

117

182

219

201

182

117

Family Room - Mountain View

2Ad+2ch(0-1)(7-12)

96

128

191

230

211

191

128

Family Room - Mountain View

2Ad+2ch(2-6)

106

128

191

230

211

191

128

Family Room - Mountain View

2Ad+2ch(2-6)(7-12)

106

128

191

230

211

191

128

Family Room - Mountain View

2Ad+2ch(7-12)

106

138

204

244

223

204

138

Double Room - Sea View

2Ad

101

122

162

202

179

162

122

Double Room - Side Sea View

2Ad

94

114

155

191

167

155

114

Double Room - Side Sea View

2Ad+1ad

127

154

210

259

226

210

154

Double Room - Side Sea View

2Ad+1ch(0-1)

94

114

155

191

167

155

114

Double Room - Side Sea View

2Ad+1ch(2-6)

94

114

155

191

167

155

114

Double Room - Side Sea View

2Ad+1ch(7-12)

94

124

168

207

179

168

124

Single Room - Without Balcony

1Ad

81

100

131

168

146

131

100

Single Room - Without Balcony

1Ad+1ch(0-1)

81

100

131

168

146

131

100

Минимум престој

 

 7

 7

 7

 7

 7

 7

 7

 

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе