Следете нé или притиснете Escape

Domes Noruz Chania, Autograph Collection Hotel 5* (Deluxe) - Agioi Apostoloi, Crete-Chania

5
РЕДОВЕН ЦЕНОВНИК
ЦЕНИТЕ СЕ ДАДЕНИ ВО ЕУР. ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1ЕУР = 62МКD
Geolocation

Domes Noruz Chania, Autograph Collection Hotel 5* (Deluxe) - Agioi Apostoloi, Crete-Chania

Авио билет од Солун + трансфер Скопје-Солун-Скопје + багаж до 20кг + трансфер аеродром-хотел-аеродром – 210 еур по лице

Задолжителна доплата за аеродромски такси – 45 еур по лице

Тотал – 255 еур по лице

Тип на соба / Категорија

Сместување

27.03.18-15.04.18

 

28.10.18-10.11.18

16.04.18-30.04.18

01.05.18-20.05.18

 

11.10.18-27.10.18

21.05.18-20.06.18

 

21.09.18-10.10.18

21.06.18-10.07.18

 

27.08.18-20.09.18

11.07.18-26.08.18

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на ноќевање со појадок

Wellness Loft Suite - Pool View/ Outdoor Heated Jacuzzi

2Ad

227

271

389

498

619

696

Wellness Loft Suite - Pool View/ Outdoor Heated Jacuzzi

2Ad+1ad

227

271

389

498

619

696

Wellness Loft Suite - Pool View/ Outdoor Heated Jacuzzi

2Ad+2ad

227

271

389

498

619

696

Upbeat Retreat - Pool View/ Plunge Pool

2Ad

164

183

281

360

446

506

Upbeat Retreat for Single - Pool View/ Plunge Pool

1Ad

155

174

266

342

424

481

Absolute Haven - Sea Front/Private Pool

2Ad

443

521

803

1029

1275

1474

Absolute Haven - Sea Front/Private Pool

2Ad+1ad

443

521

803

1029

1275

1474

Absolute Haven - Sea Front/Private Pool

2Ad+2ad

443

521

803

1029

1275

1474

Pure Haven - Sea Front/Private Pool

2Ad

310

348

536

686

851

961

Pure Haven for Single - Sea Front/Private Pool

1Ad

295

330

509

652

809

914

Ultimate Haven - Sea Front/Private Pool

2Ad

592

692

1068

1365

1697

1961

Ultimate Haven - Sea Front/Private Pool

2Ad+1ad

592

692

1068

1365

1697

1961

Ultimate Haven - Sea Front/Private Pool

2Ad+2ad

592

692

1068

1365

1697

1961

Sublime Loft Suite - Sea View/ Plunge Pool

2Ad

260

287

446

571

710

796

Sublime Loft Suite - Sea View/ Plunge Pool

2Ad+1ad

260

287

446

571

710

796

Sublime Loft Suite - Sea View/ Plunge Pool

2Ad+2ad

260

287

446

571

710

796

Upbeat Retreat - Sea View/ Plunge Pool

2Ad

195

237

339

433

536

606

Upbeat Retreat for Single - Sea View/ Plunge Pool

1Ad

185

224

322

411

509

576

Минимум престој

 

3 - 14

3 - 14

3 - 14

3 - 14

3 - 14

3 - 14

SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

Domes Noruz Chania, Autograph Collection Hotel 5* (Deluxe) - Agioi Apostoloi, Crete-Chania

Авио билет од Солун + трансфер Скопје-Солун-Скопје + багаж до 20кг + трансфер аеродром-хотел-аеродром – 210 еур по лице

Задолжителна доплата за аеродромски такси – 45 еур по лице

Тотал – 255 еур по лице

Тип на соба / Категорија

Сместување

31.03.18-15.04.18

 

28.10.18-05.11.18

16.04.18-30.04.18

11.07.18-26.08.18

21.09.18-10.10.18

11.10.18-27.10.18

ЦЕНИТЕ СЕ ВАЛИДНИ ЗА РЕЗЕРВАЦИИ ДО 31.03.2018

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на ноќевање со појадок

Upbeat Retreat - Pool View/ Plunge Pool

2Ad

140

156

457

308

240

Upbeat Retreat for Single - Pool View/ Plunge Pool

1Ad

133

149

435

293

228

Upbeat Retreat - Sea View/ Plunge Pool

2Ad

167

202

548

371

290

Upbeat Retreat for Single - Sea View/ Plunge Pool

1Ad

158

193

520

352

276

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на полупансион

Wellness Loft Suite - Pool View/ Outdoor Heated Jacuzzi

2Ad

194

231

629

426

333

Wellness Loft Suite - Pool View/ Outdoor Heated Jacuzzi

2Ad+1ad

194

231

629

426

333

Wellness Loft Suite - Pool View/ Outdoor Heated Jacuzzi

2Ad+2ad

194

231

629

426

333

Absolute Haven - Sea Front/Private Pool

2Ad

380

446

1330

880

686

Absolute Haven - Sea Front/Private Pool

2Ad+1ad

380

446

1330

880

686

Absolute Haven - Sea Front/Private Pool

2Ad+2ad

380

446

1330

880

686

Pure Haven - Sea Front/Private Pool

2Ad

265

297

868

586

458

Pure Haven for Single - Sea Front/Private Pool

1Ad

252

283

825

558

436

Ultimate Haven - Sea Front/Private Pool

2Ad

506

592

1770

1167

914

Ultimate Haven - Sea Front/Private Pool

2Ad+1ad

506

592

1770

1167

914

Ultimate Haven - Sea Front/Private Pool

2Ad+2ad

506

592

1770

1167

914

Sublime Loft Suite - Sea View/ Plunge Pool

2Ad

222

245

719

488

382

Sublime Loft Suite - Sea View/ Plunge Pool

2Ad+1ad

222

245

719

488

382

Sublime Loft Suite - Sea View/ Plunge Pool

2Ad+2ad

222

245

719

488

382

Минимум престој

 

3 - 14

3 - 14

3 - 14

3 - 14

3 - 14

 

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе