Следете нé или притиснете Escape

Edem Beach Hotel 2* - Adelе, Crete-Rethimno

2
РЕДОВЕН ЦЕНОВНИК
ЦЕНИТЕ СЕ ДАДЕНИ ВО ЕУР. ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1ЕУР = 62МКD
Geolocation

Edem Beach Hotel 2* - Adelе, Crete-Rethimno

Авио билет од Солун + трансфер Скопје-Солун-Скопје + багаж до 20кг + трансфер аеродром-хотел-аеродром – 210 еур по лице

Задолжителна доплата за аеродромски такси – 45 еур по лице

Тотал – 255 еур по лице

Тип на соба / Категорија

Сместување

01.05.18-03.06.18

 

30.09.18-31.10.18

04.06.18-16.06.18

 

23.09.18-29.09.18

17.06.18-14.07.18

 

26.08.18-22.09.18

15.07.18-25.08.18

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на полупансион

Apartment 1 Broom -

2Ad

37

42

57

77

Apartment 1 Broom -

2Ad+1ad

51

57

78

105

Apartment 1 Broom -

2Ad+1ad+1ch(0-1)

51

57

78

105

Apartment 1 Broom -

2Ad+1ad+1ch(2-11)

51

57

78

105

Apartment 1 Broom -

2Ad+1ch(0-1)

37

42

57

77

Apartment 1 Broom -

2Ad+1ch(2-11)

37

42

57

77

Apartment 1 Broom -

2Ad+2ad

61

67

92

123

Apartment 1 Broom -

2Ad+2ch(0-1)

37

42

57

77

Apartment 1 Broom -

2Ad+2ch(0-1)(2-11)

37

42

57

77

Apartment 1 Broom -

2Ad+2ch(2-11)

47

53

72

97

Минимум престој

 

 1

 1

 1

 1

SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

Edem Beach Hotel 2* - Adelе, Crete-Rethimno

Авио билет од Солун + трансфер Скопје-Солун-Скопје + багаж до 20кг + трансфер аеродром-хотел-аеродром – 210 еур по лице

Задолжителна доплата за аеродромски такси – 45 еур по лице

Тотал – 255 еур по лице

Тип на соба / Категорија

Сместување

01.05.18-03.06.18

30.09.18-31.10.18

ЦЕНИТЕ СЕ ВАЛИДНИ ЗА РЕЗЕРВАЦИИ ДО 31.03.2015

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на полупансион

Apartment 1 Broom -

2Ad

32

32

Apartment 1 Broom -

2Ad+1ad

44

44

Apartment 1 Broom -

2Ad+1ad+1ch(0-1)

44

44

Apartment 1 Broom -

2Ad+1ad+1ch(2-11)

44

44

Apartment 1 Broom -

2Ad+1ch(0-1)

32

32

Apartment 1 Broom -

2Ad+1ch(2-11)

32

32

Apartment 1 Broom -

2Ad+2ad

52

52

Apartment 1 Broom -

2Ad+2ch(0-1)

32

32

Apartment 1 Broom -

2Ad+2ch(0-1)(2-11)

32

32

Apartment 1 Broom -

2Ad+2ch(2-11)

41

41

Минимум престој

 

 1

 1

 

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе