Следете нé или притиснете Escape

Hersonissos Central Hotel 3* - Hersonissos, Crete-Heraklion

3
РЕДОВЕН ЦЕНОВНИК
ЦЕНИТЕ СЕ ДАДЕНИ ВО ЕУР. ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1ЕУР = 62МКD
Geolocation

Hersonissos Central Hotel 3* - Hersonissos, Crete-Heraklion

Авио билет од Солун + трансфер Скопје-Солун-Скопје + багаж до 20кг + трансфер аеродром-хотел-аеродром – 210 еур по лице

Задолжителна доплата за аеродромски такси – 45 еур по лице

Тотал – 255 еур по лице

Тип на соба / Категорија

Сместување

25.04.18-31.05.18

 

21.09.18-31.10.18

01.06.18-07.07.18

 

30.08.18-20.09.18

08.07.18-29.08.18

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на ноќевање со појадок

Single Room -

1Ad

28

42

56

Single Superior -

1Ad

34

50

64

Double Room -

2Ad

33

54

73

Double Room -

2Ad+1ad

44

73

97

Double Room -

2Ad+1ch(0-1)

33

54

73

Double Room -

2Ad+1ch(2-5)

33

54

73

Double Room -

2Ad+1ch(6-11)

41

67

90

Double Superior  -

2Ad

42

63

81

Double Superior  -

2Ad+1ad

57

85

110

Double Superior  -

2Ad+1ch(0-1)

42

63

81

Double Superior  -

2Ad+1ch(2-5)

42

63

81

Double Superior  -

2Ad+1ch(6-11)

53

78

101

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на полупансион

Single Room -

1Ad

32

46

61

Single Superior -

1Ad

39

54

68

Double Room -

2Ad

42

63

81

Double Room -

2Ad+1ad

57

85

110

Double Room -

2Ad+1ch(0-1)

42

63

81

Double Room -

2Ad+1ch(2-5)

42

63

81

Double Room -

2Ad+1ch(6-11)

53

78

101

Double Superior  -

2Ad

52

73

90

Double Superior  -

2Ad+1ad

69

97

122

Double Superior  -

2Ad+1ch(0-1)

52

73

90

Double Superior  -

2Ad+1ch(2-5)

52

73

90

Double Superior  -

2Ad+1ch(6-11)

64

90

113

Минимум престој

 

 1

 1

 1

SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

Hersonissos Central Hotel 3* - Hersonissos, Crete-Heraklion

Авио билет од Солун + трансфер Скопје-Солун-Скопје + багаж до 20кг + трансфер аеродром-хотел-аеродром – 210 еур по лице

Задолжителна доплата за аеродромски такси – 45 еур по лице

Тотал – 255 еур по лице

Тип на соба / Категорија

Сместување

25.04.18-31.05.18

 

21.09.18-31.10.18

01.06.18-07.07.18

 

30.08.18-20.09.18

08.07.18-29.08.18

ЦЕНИТЕ СЕ ВАЛИДНИ ЗА РЕЗЕРВАЦИИ ДО 31.03.2018

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на ноќевање со појадок

Single Room -

1Ad

23

36

47

Single Superior -

1Ad

29

42

55

Double Room -

2Ad

28

46

62

Double Room -

2Ad+1ad

37

62

83

Double Room -

2Ad+1ch(0-1)

28

46

62

Double Room -

2Ad+1ch(2-5)

28

46

62

Double Room -

2Ad+1ch(6-11)

35

57

77

Double Superior  -

2Ad

36

54

69

Double Superior  -

2Ad+1ad

48

73

94

Double Superior  -

2Ad+1ch(0-1)

36

54

69

Double Superior  -

2Ad+1ch(2-5)

36

54

69

Double Superior  -

2Ad+1ch(6-11)

45

67

87

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на полупансион

Single Room -

1Ad

28

40

52

Single Superior -

1Ad

33

46

58

Double Room -

2Ad

36

54

69

Double Room -

2Ad+1ad

48

73

94

Double Room -

2Ad+1ch(0-1)

36

54

69

Double Room -

2Ad+1ch(2-5)

36

54

69

Double Room -

2Ad+1ch(6-11)

45

67

87

Double Superior  -

2Ad

44

62

77

Double Superior  -

2Ad+1ad

59

83

103

Double Superior  -

2Ad+1ch(0-1)

44

62

77

Double Superior  -

2Ad+1ch(2-5)

44

62

77

Double Superior  -

2Ad+1ch(6-11)

55

77

97

Минимум престој

 

 1

 1

 1

 

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе