Следете нé или притиснете Escape

Klio Apart Hotel 4* - Gouves, Crete-Heraklion

4
РЕДОВЕН ЦЕНОВНИК
ЦЕНИТЕ СЕ ДАДЕНИ ВО ЕУР. ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1ЕУР = 62МКD
Geolocation

Klio Apart Hotel 4* - Gouves, Crete-Heraklion

Авио билет од Солун + трансфер Скопје-Солун-Скопје + багаж до 20кг + трансфер аеродром-хотел-аеродром – 210 еур по лице

Задолжителна доплата за аеродромски такси – 45 еур по лице

Тотал – 255 еур по лице

Тип на соба / Категорија

Сместување

01.04.18-21.05.18

 

03.10.18-31.10.18

22.05.18-16.06.18

17.06.18-14.07.18

 

26.08.18-22.09.18

15.07.18-25.08.18

23.09.18-02.10.18

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на полупансион

Studio for Sgl  - Garden View

1Ad

45

52

62

81

56

Studio for Sgl  - Garden View

1Ad+1ch(0-1)

45

52

62

81

56

Studio for Sgl  - Garden View

1Ad+1ch(2-11)

45

52

62

81

56

Studio  - Garden View

2Ad

51

57

68

90

62

Apartment -

2Ad

55

62

79

101

66

Apartment -

2Ad+1ad

74

84

108

138

89

Apartment -

2Ad+1ad+1ch(0-1)

74

84

108

138

89

Apartment -

2Ad+1ad+1ch(2-11)

74

84

108

138

89

Apartment -

2Ad+1ch(0-1)

55

62

79

101

66

Apartment -

2Ad+1ch(2-11)

55

62

79

101

66

Apartment -

2Ad+2ad

90

102

131

167

109

Apartment -

2Ad+2ch(0-1)

55

62

79

101

66

Apartment -

2Ad+2ch(0-1)(2-11)

55

62

79

101

66

Apartment -

2Ad+2ch(2-11)

68

77

99

127

83

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на Се Вклучено

Studio for Sgl  - Garden View

1Ad

53

59

69

89

64

Studio for Sgl  - Garden View

1Ad+1ch(0-1)

53

59

69

89

64

Studio for Sgl  - Garden View

1Ad+1ch(2-11)

57

64

74

94

68

Studio  - Garden View

2Ad

66

73

84

106

77

Apartment -

2Ad

70

77

95

117

81

Apartment -

2Ad+1ad

97

107

131

161

112

Apartment -

2Ad+1ad+1ch(0-1)

97

107

131

161

112

Apartment -

2Ad+1ad+1ch(2-11)

101

111

135

165

117

Apartment -

2Ad+1ch(0-1)

70

77

95

117

81

Apartment -

2Ad+1ch(2-11)

75

81

99

121

86

Apartment -

2Ad+2ad

121

133

162

198

140

Apartment -

2Ad+2ch(0-1)

70

77

95

117

81

Apartment -

2Ad+2ch(0-1)(2-11)

75

81

99

121

86

Apartment -

2Ad+2ch(2-11)

92

101

123

151

107

Минимум престој

 

 1

 1

 1

 1

 1

SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

Klio Apart Hotel 4* - Gouves, Crete-Heraklion

Авио билет од Солун + трансфер Скопје-Солун-Скопје + багаж до 20кг + трансфер аеродром-хотел-аеродром – 210 еур по лице

Задолжителна доплата за аеродромски такси – 45 еур по лице

Тотал – 255 еур по лице

Тип на соба / Категорија

Сместување

22.05.18-16.06.18

17.06.18-14.07.18

 

26.08.18-22.09.18

15.07.18-25.08.18

23.09.18-02.10.18

ЦЕНИТЕ СЕ ВАЛИДНИ ЗА РЕЗЕРВАЦИИ ДО 31.03.2018

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на полупансион

Studio for Sgl  - Garden View

1Ad

47

56

74

51

Studio for Sgl  - Garden View

1Ad+1ch(0-1)

47

56

74

51

Studio for Sgl  - Garden View

1Ad+1ch(2-11)

47

56

74

51

Studio  - Garden View

2Ad

52

62

81

56

Apartment -

2Ad

56

72

91

59

Apartment -

2Ad+1ad

76

97

123

80

Apartment -

2Ad+1ad+1ch(0-1)

76

97

123

80

Apartment -

2Ad+1ad+1ch(2-11)

76

97

123

80

Apartment -

2Ad+1ch(0-1)

56

72

91

59

Apartment -

2Ad+1ch(2-11)

56

72

91

59

Apartment -

2Ad+2ad

92

118

151

99

Apartment -

2Ad+2ch(0-1)

56

72

91

59

Apartment -

2Ad+2ch(0-1)(2-11)

56

72

91

59

Apartment -

2Ad+2ch(2-11)

69

89

114

75

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на Се Вклучено

Studio for Sgl  - Garden View

1Ad

55

64

81

58

Studio for Sgl  - Garden View

1Ad+1ch(0-1)

55

64

81

58

Studio for Sgl  - Garden View

1Ad+1ch(2-11)

59

68

86

63

Studio  - Garden View

2Ad

67

77

97

72

Apartment -

2Ad

72

87

107

75

Apartment -

2Ad+1ad

99

120

146

103

Apartment -

2Ad+1ad+1ch(0-1)

99

120

146

103

Apartment -

2Ad+1ad+1ch(2-11)

103

124

151

108

Apartment -

2Ad+1ch(0-1)

72

87

107

75

Apartment -

2Ad+1ch(2-11)

76

91

111

79

Apartment -

2Ad+2ad

123

149

182

130

Apartment -

2Ad+2ch(0-1)

72

87

107

75

Apartment -

2Ad+2ch(0-1)(2-11)

76

91

111

79

Apartment -

2Ad+2ch(2-11)

94

113

139

99

Минимум престој

 

 1

 1

 1

 1

 

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе