Следете нé или притиснете Escape

Rethymno Mare Royal Hotel 5* - Skaleta, Crete-Rethimno

5

Попусти

РЕДОВЕН ЦЕНОВНИК
ЦЕНИТЕ СЕ ДАДЕНИ ВО ЕУР. ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1ЕУР = 62МКD

Програма

Опис

Хотели

Услови

Напомена

Важни информации

Geolocation

Rethymno Mare Royal Hotel 5* - Skaleta, Crete-Rethimno

Авио билет од Солун + трансфер Скопје-Солун-Скопје + багаж до 20кг + трансфер аеродром-хотел-аеродром – 210 еур по лице

Задолжителна доплата за аеродромски такси – 45 еур по лице

Тотал – 255 еур по лице

Тип на соба / Категорија

Сместување

01.04.18-20.05.18

 

16.10.18-31.10.18

21.05.18-20.06.18

 

26.09.18-15.10.18

21.06.18-05.07.18

 

01.09.18-25.09.18

06.07.18-31.08.18

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на полупансион

Double Superior  - Sea View

2Ad

106

130

157

194

Double Superior  - Sea View

2Ad+1ch(0-1)

106

130

157

194

Double Superior  - Sea View

2Ad+1ch(2-12)

122

150

180

222

Junior Suite - Sea View

2Ad

135

171

205

239

Junior Suite - Sea View

2Ad+1ad

183

230

276

322

Junior Suite - Sea View

2Ad+1ad+1ch(0-1)

183

230

276

322

Junior Suite - Sea View

2Ad+1ad+1ch(2-12)

202

255

307

358

Junior Suite - Sea View

2Ad+1ch(0-1)

135

171

205

239

Junior Suite - Sea View

2Ad+1ch(2-12)

155

196

235

274

Junior Suite - Sea View

2Ad+2ch(0-1)

135

171

205

239

Junior Suite - Sea View

2Ad+2ch(0-1)(2-12)

155

196

235

274

Junior Suite - Sea View

2Ad+2ch(2-12)

176

221

266

310

Suite 1 Broom - Sea View

2Ad

187

237

300

329

Suite 1 Broom - Sea View

2Ad+1ad

187

237

300

329

Suite 1 Broom - Sea View

2Ad+1ad+1ch(0-1)

187

237

300

329

Suite 1 Broom - Sea View

2Ad+1ad+1ch(2-12)

187

237

300

329

Suite 1 Broom - Sea View

2Ad+1ch(0-1)

187

237

300

329

Suite 1 Broom - Sea View

2Ad+1ch(2-12)

187

237

300

329

Suite 1 Broom - Sea View

2Ad+2ad

187

237

300

329

Suite 1 Broom - Sea View

2Ad+2ch(0-1)

187

237

300

329

Suite 1 Broom - Sea View

2Ad+2ch(0-1)(2-12)

187

237

300

329

Suite 1 Broom - Sea View

2Ad+2ch(2-12)

187

237

300

329

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на Се Вклучено

Double Superior  - Sea View

2Ad

151

175

202

239

Double Superior  - Sea View

2Ad+1ch(0-1)

151

175

202

239

Double Superior  - Sea View

2Ad+1ch(2-12)

189

217

249

290

Junior Suite - Sea View

2Ad

180

216

250

284

Junior Suite - Sea View

2Ad+1ad

251

298

344

389

Junior Suite - Sea View

2Ad+1ad+1ch(0-1)

251

298

344

389

Junior Suite - Sea View

2Ad+1ad+1ch(2-12)

294

347

397

448

Junior Suite - Sea View

2Ad+1ch(0-1)

180

216

250

284

Junior Suite - Sea View

2Ad+1ch(2-12)

223

264

304

342

Junior Suite - Sea View

2Ad+2ch(0-1)

180

216

250

284

Junior Suite - Sea View

2Ad+2ch(0-1)(2-12)

223

264

304

342

Junior Suite - Sea View

2Ad+2ch(2-12)

266

312

356

400

Suite 1 Broom - Sea View

2Ad

233

282

347

374

Suite 1 Broom - Sea View

2Ad+1ad

255

305

369

397

Suite 1 Broom - Sea View

2Ad+1ad+1ch(0-1)

255

305

369

397

Suite 1 Broom - Sea View

2Ad+1ad+1ch(2-12)

278

327

392

420

Suite 1 Broom - Sea View

2Ad+1ch(0-1)

233

282

347

374

Suite 1 Broom - Sea View

2Ad+1ch(2-12)

255

305

369

397

Suite 1 Broom - Sea View

2Ad+2ad

278

327

392

420

Suite 1 Broom - Sea View

2Ad+2ch(0-1)

233

282

347

374

Suite 1 Broom - Sea View

2Ad+2ch(0-1)(2-12)

255

305

369

397

Suite 1 Broom - Sea View

2Ad+2ch(2-12)

278

327

392

420

Минимум престој

 

 1

 1

 1

 1

SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

Rethymno Mare Royal Hotel 5* - Skaleta, Crete-Rethimno

Авио билет од Солун + трансфер Скопје-Солун-Скопје + багаж до 20кг + трансфер аеродром-хотел-аеродром – 210 еур по лице

Задолжителна доплата за аеродромски такси – 45 еур по лице

Тотал – 255 еур по лице

Тип на соба / Категорија

Сместување

01.04.18-20.05.18

 

16.10.18-31.10.18

21.05.18-20.06.18

 

26.09.18-15.10.18

21.06.18-05.07.18

 

01.09.18-25.09.18

06.07.18-31.08.18

ЦЕНИТЕ СЕ ВАЛИДНИ ЗА РЕЗЕРВАЦИИ ДО 31.03.2018

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на полупансион

Double Superior  - Sea View

2Ad

98

120

144

178

Double Superior  - Sea View

2Ad+1ch(0-1)

98

120

144

178

Double Superior  - Sea View

2Ad+1ch(2-12)

112

138

166

205

Junior Suite - Sea View

2Ad

124

157

188

219

Junior Suite - Sea View

2Ad+1ad

168

211

254

296

Junior Suite - Sea View

2Ad+1ad+1ch(0-1)

168

211

254

296

Junior Suite - Sea View

2Ad+1ad+1ch(2-12)

187

235

282

329

Junior Suite - Sea View

2Ad+1ch(0-1)

124

157

188

219

Junior Suite - Sea View

2Ad+1ch(2-12)

143

180

217

252

Junior Suite - Sea View

2Ad+2ch(0-1)

124

157

188

219

Junior Suite - Sea View

2Ad+2ch(0-1)(2-12)

143

180

217

252

Junior Suite - Sea View

2Ad+2ch(2-12)

162

204

244

285

Suite 1 Broom - Sea View

2Ad

173

218

277

303

Suite 1 Broom - Sea View

2Ad+1ad

173

218

277

303

Suite 1 Broom - Sea View

2Ad+1ad+1ch(0-1)

173

218

277

303

Suite 1 Broom - Sea View

2Ad+1ad+1ch(2-12)

173

218

277

303

Suite 1 Broom - Sea View

2Ad+1ch(0-1)

173

218

277

303

Suite 1 Broom - Sea View

2Ad+1ch(2-12)

173

218

277

303

Suite 1 Broom - Sea View

2Ad+2ad

173

218

277

303

Suite 1 Broom - Sea View

2Ad+2ch(0-1)

173

218

277

303

Suite 1 Broom - Sea View

2Ad+2ch(0-1)(2-12)

173

218

277

303

Suite 1 Broom - Sea View

2Ad+2ch(2-12)

173

218

277

303

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на Се Вклучено

Double Superior  - Sea View

2Ad

140

161

186

219

Double Superior  - Sea View

2Ad+1ch(0-1)

140

161

186

219

Double Superior  - Sea View

2Ad+1ch(2-12)

175

200

229

267

Junior Suite - Sea View

2Ad

166

199

230

261

Junior Suite - Sea View

2Ad+1ad

231

274

317

359

Junior Suite - Sea View

2Ad+1ad+1ch(0-1)

231

274

317

359

Junior Suite - Sea View

2Ad+1ad+1ch(2-12)

270

319

365

413

Junior Suite - Sea View

2Ad+1ch(0-1)

166

199

230

261

Junior Suite - Sea View

2Ad+1ch(2-12)

206

243

279

315

Junior Suite - Sea View

2Ad+2ch(0-1)

166

199

230

261

Junior Suite - Sea View

2Ad+2ch(0-1)(2-12)

206

243

279

315

Junior Suite - Sea View

2Ad+2ch(2-12)

245

287

328

369

Suite 1 Broom - Sea View

2Ad

215

260

319

344

Suite 1 Broom - Sea View

2Ad+1ad

235

279

339

365

Suite 1 Broom - Sea View

2Ad+1ad+1ch(0-1)

235

279

339

365

Suite 1 Broom - Sea View

2Ad+1ad+1ch(2-12)

256

300

360

386

Suite 1 Broom - Sea View

2Ad+1ch(0-1)

215

260

319

344

Suite 1 Broom - Sea View

2Ad+1ch(2-12)

235

279

339

365

Suite 1 Broom - Sea View

2Ad+2ad

256

300

360

386

Suite 1 Broom - Sea View

2Ad+2ch(0-1)

215

260

319

344

Suite 1 Broom - Sea View

2Ad+2ch(0-1)(2-12)

235

279

339

365

Suite 1 Broom - Sea View

2Ad+2ch(2-12)

256

300

360

386

Минимум престој

 

 1

 1

 1

 1

 

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе