Следете нé или притиснете Escape

Rethymno Village Hotel 3* - Platanias, Crete-Rethimno

3
РЕДОВЕН ЦЕНОВНИК
ЦЕНИТЕ СЕ ДАДЕНИ ВО ЕУР. ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1ЕУР = 62МКD
Geolocation

Rethymno Village Hotel 3* - Platanias, Crete-Rethimno

Авио билет од Солун + трансфер Скопје-Солун-Скопје + багаж до 20кг + трансфер аеродром-хотел-аеродром – 210 еур по лице

Задолжителна доплата за аеродромски такси – 45 еур по лице

Тотал – 255 еур по лице

Тип на соба / Категорија

Сместување

01.05.18-06.06.18

 

24.09.18-31.10.18

07.06.18-11.07.18

 

30.08.18-23.09.18

12.07.18-29.08.18

Цените се дадени во евра, по лице, на ден, на база на Се Вклучено

Double Room for Sgl -

1Ad

39

52

64

Double Room for Sgl -

1Ad+1ch(0-1)

39

52

64

Double Room for Sgl -

1Ad+1ch(2-6)

48

61

74

Double Room for Sgl -

1Ad+1ch(7-13)

48

61

74

Double Promo -

2Ad

53

77

102

Double Promo -

2Ad+1ad

70

103

138

Double Promo -

2Ad+1ch(0-1)

53

77

102

Double Promo -

2Ad+1ch(2-6)

53

77

102

Double Promo -

2Ad+1ch(7-13)

66

96

128

Double Room -

2Ad

58

85

113

Double Room -

2Ad+1ad

78

114

153

Double Room -

2Ad+1ch(0-1)

58

85

113

Double Room -

2Ad+1ch(2-6)

58

85

113

Double Room -

2Ad+1ch(7-13)

73

106

142

Family Room -

2Ad

87

127

171

Family Room -

2Ad+1ad

87

127

171

Family Room -

2Ad+1ad+1ch(0-1)

87

127

171

Family Room -

2Ad+1ad+1ch(2-6)

87

127

171

Family Room -

2Ad+1ad+1ch(7-13)

87

127

171

Family Room -

2Ad+1ch(0-1)

87

127

171

Family Room -

2Ad+1ch(2-6)

87

127

171

Family Room -

2Ad+1ch(7-13)

87

127

171

Family Room -

2Ad+2ad

87

127

171

Family Room -

2Ad+2ch(0-1)

87

127

171

Family Room -

2Ad+2ch(0-1)(2-5)

87

127

171

Family Room -

2Ad+2ch(0-1)(2-6)

87

127

171

Family Room -

2Ad+2ch(0-1)(7-13)

87

127

171

Family Room -

2Ad+2ch(2-6)(7-13)

87

127

171

Family Room -

2Ad+2ch(7-13)

87

127

171

Минимум престој

 

 3

 3

 3

SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

Rethymno Village Hotel 3* - Platanias, Crete-Rethimno

Авио билет од Солун + трансфер Скопје-Солун-Скопје + багаж до 20кг + трансфер аеродром-хотел-аеродром – 210 еур по лице

Задолжителна доплата за аеродромски такси – 45 еур по лице

Тотал – 255 еур по лице

Тип на соба / Категорија

Сместување

01.05.18-06.06.18

07.06.18-11.07.18

12.07.18-29.08.18

30.08.18-23.09.18

24.09.18-31.10.18

ЦЕНИТЕ СЕ ВАЛИДНИ ЗА РЕЗЕРВАЦИИ ДО 31.03.2018

Цените се дадени во евра, по лице, на ден, на база на Се Вклучено

Double Room for Sgl -

1Ad

35

46

57

46

35

Double Room for Sgl -

1Ad+1ch(0-1)

35

46

57

46

35

Double Room for Sgl -

1Ad+1ch(2-6)

43

55

66

55

43

Double Room for Sgl -

1Ad+1ch(7-13)

43

55

66

55

43

Double Promo -

2Ad

47

69

92

69

47

Double Promo -

2Ad+1ad

64

94

124

94

64

Double Promo -

2Ad+1ch(0-1)

47

69

92

69

47

Double Promo -

2Ad+1ch(2-6)

47

69

92

69

47

Double Promo -

2Ad+1ch(7-13)

59

86

114

86

59

Double Room -

2Ad

53

76

102

76

53

Double Room -

2Ad+1ad

70

103

139

103

70

Double Room -

2Ad+1ch(0-1)

53

76

102

76

53

Double Room -

2Ad+1ch(2-6)

53

76

102

76

53

Double Room -

2Ad+1ch(7-13)

66

96

128

96

66

Family Room -

2Ad

78

114

153

114

78

Family Room -

2Ad+1ad

78

114

153

114

78

Family Room -

2Ad+1ad+1ch(0-1)

78

114

153

114

78

Family Room -

2Ad+1ad+1ch(2-6)

78

114

153

114

78

Family Room -

2Ad+1ad+1ch(7-13)

78

114

153

114

78

Family Room -

2Ad+1ch(0-1)

78

114

153

114

78

Family Room -

2Ad+1ch(2-6)

78

114

153

114

78

Family Room -

2Ad+1ch(7-13)

78

114

153

114

78

Family Room -

2Ad+2ad

78

114

153

114

78

Family Room -

2Ad+2ch(0-1)

78

114

153

114

78

Family Room -

2Ad+2ch(0-1)(2-5)

78

114

153

114

78

Family Room -

2Ad+2ch(0-1)(2-6)

78

114

153

114

78

Family Room -

2Ad+2ch(0-1)(7-13)

78

114

153

114

78

Family Room -

2Ad+2ch(2-6)(7-13)

78

114

153

114

78

Family Room -

2Ad+2ch(7-13)

78

114

153

114

78

Минимум престој

 

 3

 3

 3

 3

 3

 

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе