Следете нé или притиснете Escape

Zantina Hotel 2* - Rethimno, Crete-Rethimno

2
РЕДОВЕН ЦЕНОВНИК
ЦЕНИТЕ СЕ ДАДЕНИ ВО ЕУР. ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1ЕУР = 62МКD
Geolocation

Zantina Hotel 2* - Rethimno, Crete-Rethimno

Авио билет од Солун + трансфер Скопје-Солун-Скопје + багаж до 20кг + трансфер аеродром-хотел-аеродром – 210 еур по лице

Задолжителна доплата за аеродромски такси – 45 еур по лице

Тотал – 255 еур по лице

Тип на соба / Категорија

Сместување

01.06.18-16.06.18

 

23.09.18-29.09.18

17.06.18-14.07.18

 

26.08.18-22.09.18

15.07.18-25.08.18

30.09.18-08.10.18

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на ноќевање со појадок

Single Room - Garden View

1Ad

33

40

48

26

Single Room - Garden View

1Ad+1ch(0-2)

33

40

48

26

Single Room - Garden View

1Ad+1ch(3-11)

33

40

48

26

Double Room - Garden View

2Ad

33

41

51

26

Studio  - Garden View

2Ad

33

40

51

26

Studio 3pax - Garden View

2Ad

35

42

57

29

Studio 3pax - Garden View

2Ad+1ad

48

57

78

40

Studio 3pax - Garden View

2Ad+1ch(0-2)

35

42

57

29

Studio 3pax - Garden View

2Ad+1ch(3-11)

35

42

57

29

Double Room - Sea View

2Ad

35

43

55

29

Double Room - Sea View

2Ad+1ad

48

58

75

40

Double Room - Sea View

2Ad+1ch(0-2)

35

43

55

29

Double Room - Sea View

2Ad+1ch(3-11)

35

43

55

29

Apartment 1 Broom 4pax - Side Sea View

2Ad

37

46

59

31

Apartment 1 Broom 4pax - Side Sea View

2Ad+1ad

51

63

80

42

Apartment 1 Broom 4pax - Side Sea View

2Ad+1ad+1ch(0-2)

51

63

80

42

Apartment 1 Broom 4pax - Side Sea View

2Ad+1ad+1ch(3-11)

51

63

80

42

Apartment 1 Broom 4pax - Side Sea View

2Ad+1ch(0-2)

37

46

59

31

Apartment 1 Broom 4pax - Side Sea View

2Ad+1ch(3-11)

37

46

59

31

Apartment 1 Broom 4pax - Side Sea View

2Ad+2ad

61

75

96

50

Apartment 1 Broom 4pax - Side Sea View

2Ad+2ch(0-2)

37

46

59

31

Apartment 1 Broom 4pax - Side Sea View

2Ad+2ch(0-2)(3-11)

37

46

59

31

Apartment 1 Broom 4pax - Side Sea View

2Ad+2ch(3-11)

42

52

66

34

Минимум престој

 

 1

 1

 1

 1

SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

Zantina Hotel 2* - Rethimno, Crete-Rethimno

Авио билет од Солун + трансфер Скопје-Солун-Скопје + багаж до 20кг + трансфер аеродром-хотел-аеродром – 210 еур по лице

Задолжителна доплата за аеродромски такси – 45 еур по лице

Тотал – 255 еур по лице

Тип на соба / Категорија

Сместување

01.06.18-16.06.18

 

23.09.18-29.09.18

17.06.18-14.07.18

 

26.08.18-22.09.18

15.07.18-25.08.18

30.09.18-08.10.18

ЦЕНИТЕ СЕ ВАЛИДНИ ЗА РЕЗЕРВАЦИИ ДО 31.03.2018

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на ноќевање со појадок

Single Room - Garden View

1Ad

29

34

42

23

Single Room - Garden View

1Ad+1ch(0-2)

29

34

42

23

Single Room - Garden View

1Ad+1ch(3-11)

29

34

42

23

Double Room - Garden View

2Ad

29

35

44

23

Studio  - Garden View

2Ad

29

34

44

23

Studio 3pax - Garden View

2Ad

31

36

50

25

Studio 3pax - Garden View

2Ad+1ad

41

48

66

33

Studio 3pax - Garden View

2Ad+1ch(0-2)

31

36

50

25

Studio 3pax - Garden View

2Ad+1ch(3-11)

31

36

50

25

Double Room - Sea View

2Ad

31

37

47

25

Double Room - Sea View

2Ad+1ad

41

50

64

33

Double Room - Sea View

2Ad+1ch(0-2)

31

37

47

25

Double Room - Sea View

2Ad+1ch(3-11)

31

37

47

25

Apartment 1 Broom 4pax - Side Sea View

2Ad

32

40

51

26

Apartment 1 Broom 4pax - Side Sea View

2Ad+1ad

44

54

68

36

Apartment 1 Broom 4pax - Side Sea View

2Ad+1ad+1ch(0-2)

44

54

68

36

Apartment 1 Broom 4pax - Side Sea View

2Ad+1ad+1ch(3-11)

44

54

68

36

Apartment 1 Broom 4pax - Side Sea View

2Ad+1ch(0-2)

32

40

51

26

Apartment 1 Broom 4pax - Side Sea View

2Ad+1ch(3-11)

32

40

51

26

Apartment 1 Broom 4pax - Side Sea View

2Ad+2ad

52

64

81

43

Apartment 1 Broom 4pax - Side Sea View

2Ad+2ch(0-2)

32

40

51

26

Apartment 1 Broom 4pax - Side Sea View

2Ad+2ch(0-2)(3-11)

32

40

51

26

Apartment 1 Broom 4pax - Side Sea View

2Ad+2ch(3-11)

35

44

56

30

Минимум престој

 

 1

 1

 1

 1

 

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе