Следете нé или притиснете Escape

Хотел Achaia Beach 4* - Patra, Peloponnese-Ahaia

4
РЕДОВЕН ЦЕНОВНИК
ЦЕНИТЕ СЕ ДАДЕНИ ВО ЕУР. ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1ЕУР = 62МКD

Тип на соба / Категорија

Сместување

01.04.18-30.04.18

 

01.10.18-31.10.18

01.05.18-31.05.18

01.06.18-30.06.18

 

01.09.18-30.09.18

01.07.18-31.08.18

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на ноќевање со појадок

Single Room - Mountain View

1Ad

56

56

n/a

n/a

Single Room - Mountain View

1Ad+1ch(0-3)

56

56

n/a

n/a

Single Room - Mountain View

1Ad+1ch(4-11)

56

56

n/a

n/a

Double Room - Mountain View

2Ad

65

65

n/a

n/a

Double Room - Mountain View

2Ad+1ad

80

80

n/a

n/a

Double Room - Mountain View

2Ad+1ad+1ch(0-3)

80

80

n/a

n/a

Double Room - Mountain View

2Ad+1ad+1ch(4-11)

96

96

n/a

n/a

Double Room - Mountain View

2Ad+1ch(0-3)

65

65

n/a

n/a

Double Room - Mountain View

2Ad+1ch(4-11)

80

80

n/a

n/a

Double Room - Mountain View

2Ad+2ad

96

96

n/a

n/a

Double Room - Mountain View

2Ad+2ch(0-3)

65

65

n/a

n/a

Double Room - Mountain View

2Ad+2ch(0-3)(4-11)

80

80

n/a

n/a

Double Room - Mountain View

2Ad+2ch(4-11)

96

96

n/a

n/a

Double Room - Sea View

2Ad

75

75

n/a

n/a

Double Room - Sea View

2Ad+1ch(0-3)

75

75

n/a

n/a

Double Room - Sea View

2Ad+1ch(4-11)

75

75

n/a

n/a

Triple Room - Sea View

2Ad

95

95

n/a

n/a

Triple Room - Sea View

2Ad+1ad

109

109

n/a

n/a

Triple Room - Sea View

2Ad+1ad+1ch(0-3)

109

109

n/a

n/a

Triple Room - Sea View

2Ad+1ad+1ch(4-11)

124

124

n/a

n/a

Triple Room - Sea View

2Ad+1ch(0-3)

95

95

n/a

n/a

Triple Room - Sea View

2Ad+1ch(4-11)

109

109

n/a

n/a

Triple Room - Sea View

2Ad+2ad

124

124

n/a

n/a

Triple Room - Sea View

2Ad+2ch(0-3)

95

95

n/a

n/a

Triple Room - Sea View

2Ad+2ch(0-3)(4-11)

109

109

n/a

n/a

Triple Room - Sea View

2Ad+2ch(4-11)

124

124

n/a

n/a

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на полупансион

Single Room - Mountain View

1Ad

70

70

n/a

n/a

Single Room - Mountain View

1Ad+1ch(0-3)

70

70

n/a

n/a

Single Room - Mountain View

1Ad+1ch(4-11)

84

84

n/a

n/a

Double Room - Mountain View

2Ad

92

92

n/a

n/a

Double Room - Mountain View

2Ad+1ad

122

122

n/a

n/a

Double Room - Mountain View

2Ad+1ad+1ch(0-3)

122

122

n/a

n/a

Double Room - Mountain View

2Ad+1ad+1ch(4-11)

151

151

n/a

n/a

Double Room - Mountain View

2Ad+1ch(0-3)

92

92

n/a

n/a

Double Room - Mountain View

2Ad+1ch(4-11)

122

122

n/a

n/a

Double Room - Mountain View

2Ad+2ad

151

151

n/a

n/a

Double Room - Mountain View

2Ad+2ch(0-3)

92

92

n/a

n/a

Double Room - Mountain View

2Ad+2ch(0-3)(4-11)

122

122

n/a

n/a

Double Room - Mountain View

2Ad+2ch(4-11)

151

151

n/a

n/a

Double Room - Sea View

2Ad

103

103

n/a

n/a

Double Room - Sea View

2Ad+1ch(0-3)

103

103

n/a

n/a

Double Room - Sea View

2Ad+1ch(4-11)

117

117

n/a

n/a

Triple Room - Sea View

2Ad

122

122

n/a

n/a

Triple Room - Sea View

2Ad+1ad

151

151

n/a

n/a

Triple Room - Sea View

2Ad+1ad+1ch(0-3)

151

151

n/a

n/a

Triple Room - Sea View

2Ad+1ad+1ch(4-11)

180

180

n/a

n/a

Triple Room - Sea View

2Ad+1ch(0-3)

122

122

n/a

n/a

Triple Room - Sea View

2Ad+1ch(4-11)

151

151

n/a

n/a

Triple Room - Sea View

2Ad+2ad

180

180

n/a

n/a

Triple Room - Sea View

2Ad+2ch(0-3)

122

122

n/a

n/a

Triple Room - Sea View

2Ad+2ch(0-3)(4-11)

151

151

n/a

n/a

Triple Room - Sea View

2Ad+2ch(4-11)

180

180

n/a

n/a

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на Се Вклучено

Single Room -

1Ad

98

98

108

130

Single Room -

1Ad+1ch(0-3)

98

98

108

130

Single Room -

1Ad+1ch(4-11)

98

98

108

130

Double Room -

2Ad

114

114

127

152

Double Room -

2Ad+1ad

160

160

177

213

Double Room -

2Ad+1ad+1ch(0-3)

160

160

177

213

Double Room -

2Ad+1ad+1ch(4-11)

160

160

177

213

Double Room -

2Ad+1ch(0-3)

114

114

127

152

Double Room -

2Ad+1ch(4-11)

114

114

127

152

Double Room -

2Ad+2ad

194

194

216

259

Double Room -

2Ad+2ch(0-3)

114

114

127

152

Double Room -

2Ad+2ch(0-3)(4-11)

114

114

127

152

Double Room -

2Ad+2ch(4-11)

160

160

177

213

Минимум престој

 

 1

 1

 1

 1

SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе