Следете нé или притиснете Escape

Хотел Hinitsa Bay 4* - Porto Heli, Peloponnese-Argolida

4
СПЕЦИЈАЛНА ПОНУДА - Early Booking
РЕДОВЕН ЦЕНОВНИК
ЦЕНИТЕ СЕ ДАДЕНИ ВО ЕУР. ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1ЕУР = 62МКD

Тип на соба / Категорија

Сместување

01.05.18-24.05.18

 

09.09.18-07.10.18

25.05.18-05.07.18

06.07.18-26.07.18

 

26.08.18-08.09.18

27.07.18-25.08.18

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на полупансион

Double Room for Sgl - Mountain View

1Ad

75

85

109

129

Double Room for Sgl - Mountain View

1Ad+1ch(0-11)

75

85

109

129

Double Room for Sgl - Mountain View

1Ad+2ch(0-11)

88

100

128

151

Double Room - Mountain View

2Ad

88

100

128

151

Double Room - Mountain View

2Ad+1ad

110

124

160

188

Double Room - Mountain View

2Ad+1ch(0-11)

88

100

128

151

Double Room for Sgl - Sea View

1Ad

81

92

122

146

Double Room for Sgl - Sea View

1Ad+1ch(0-11)

81

92

122

146

Double Room for Sgl - Sea View

1Ad+2ch(0-11)

96

109

144

172

Double Room - Sea View

2Ad

96

109

144

172

Double Room - Sea View

2Ad+1ad

119

136

179

215

Double Room - Sea View

2Ad+1ch(0-11)

96

109

144

172

Family Room Bunk Bed - Sea View

2Ad+2ch(0-11)

119

136

179

215

Минимум престој

 

 3

 3

 5

 5

SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

Тип на соба / Категорија

Сместување

01.05.18-24.05.18

 

09.09.18-07.10.18

25.05.18-05.07.18

06.07.18-26.07.18

 

26.08.18-08.09.18

27.07.18-25.08.18

ЦЕНИТЕ СЕ ВАЛИДНИ ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 31.12.2017

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на полупансион

Double Room for Sgl - Mountain View

1Ad

61

68

87

102

Double Room for Sgl - Mountain View

1Ad+1ch(0-11)

61

68

87

102

Double Room for Sgl - Mountain View

1Ad+2ch(0-11)

70

80

102

121

Double Room - Mountain View

2Ad

70

80

102

121

Double Room - Mountain View

2Ad+1ad

88

100

128

151

Double Room - Mountain View

2Ad+1ch(0-11)

70

80

102

121

Double Room for Sgl - Sea View

1Ad

65

75

98

117

Double Room for Sgl - Sea View

1Ad+1ch(0-11)

65

75

98

117

Double Room for Sgl - Sea View

1Ad+2ch(0-11)

76

87

116

138

Double Room - Sea View

2Ad

76

87

116

138

Double Room - Sea View

2Ad+1ad

96

109

144

172

Double Room - Sea View

2Ad+1ch(0-11)

76

87

116

138

Family Room Bunk Bed - Sea View

2Ad+2ch(0-11)

96

109

144

172

Минимум престој

 

 3

 3

 5

 5

SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе