Следете нé или притиснете Escape

Хотел Messina Resort 4* - Kalo Nero, Peloponnese-Messinia

4
СПЕЦИЈАЛНА ПОНУДА - Early Booking
РЕДОВЕН ЦЕНОВНИК
ЦЕНИТЕ СЕ ДАДЕНИ ВО ЕУР. ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1ЕУР = 62МКD

Тип на соба / Категорија

Сместување

01.05.18-10.06.18

 

20.09.18-31.12.18

11.06.18-20.07.18

 

26.08.18-19.09.18

21.07.18-25.08.18

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на ноќевање со појадок

Double Room for Sgl -

1Ad

51

75

91

Double Room for Sgl -

1Ad+1ch(0-1)

51

75

91

Double Room -

2Ad

64

96

116

Double Room -

2Ad+1ad

106

157

191

Double Room -

2Ad+1ch(0-1)

64

96

116

Double Room -

2Ad+1ch(2-11)

64

96

116

Family Room -

3Ad

164

174

267

Family Room -

3Ad+1ad

229

242

373

Family Room -

3Ad+1ad+1ch(0-1)

229

242

373

Family Room -

3Ad+1ad+1ch(2-11)

229

242

373

Family Room -

3Ad+1ch(0-1)

164

174

267

Family Room -

3Ad+1ch(2-11)

164

174

267

Family Room -

3Ad+2ad

294

310

477

Family Room -

3Ad+2ch(0-1)

164

174

267

Family Room -

3Ad+2ch(0-1)(2-11)

164

174

267

Family Room -

3Ad+2ch(2-11)

239

253

388

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на полупансион

Double Room for Sgl -

1Ad

56

80

98

Double Room for Sgl -

1Ad+1ch(0-1)

56

80

98

Double Room -

2Ad

76

107

128

Double Room -

2Ad+1ad

124

176

210

Double Room -

2Ad+1ch(0-1)

76

107

128

Double Room -

2Ad+1ch(2-11)

76

107

128

Family Room -

3Ad

193

205

296

Family Room -

3Ad+1ad

268

285

413

Family Room -

3Ad+1ad+1ch(0-1)

268

285

413

Family Room -

3Ad+1ad+1ch(2-11)

268

285

413

Family Room -

3Ad+1ch(0-1)

193

205

296

Family Room -

3Ad+1ch(2-11)

193

205

296

Family Room -

3Ad+2ad

344

365

529

Family Room -

3Ad+2ch(0-1)

193

205

296

Family Room -

3Ad+2ch(0-1)(2-11)

193

205

296

Family Room -

3Ad+2ch(2-11)

281

297

430

Минимум престој

 

 3

 3

 3

 

SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

Тип на соба / Категорија

Сместување

01.05.18-10.06.18

 

20.09.18-31.12.18

11.06.18-20.07.18

 

26.08.18-19.09.18

21.07.18-25.08.18

ЦЕНИТЕ СЕ ВАЛИДНИ ЗА РЕЗЕРВАЦИИ ДО 31.01.2018

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на ноќевање со појадок

Double Room for Sgl -

1Ad

43

64

78

Double Room for Sgl -

1Ad+1ch(0-1)

43

64

78

Double Room -

2Ad

55

81

99

Double Room -

2Ad+1ad

89

133

163

Double Room -

2Ad+1ch(0-1)

55

81

99

Double Room -

2Ad+1ch(2-11)

55

81

99

Family Room -

3Ad

140

149

228

Family Room -

3Ad+1ad

195

206

317

Family Room -

3Ad+1ad+1ch(0-1)

195

206

317

Family Room -

3Ad+1ad+1ch(2-11)

195

206

317

Family Room -

3Ad+1ch(0-1)

140

149

228

Family Room -

3Ad+1ch(2-11)

140

149

228

Family Room -

3Ad+2ad

250

264

406

Family Room -

3Ad+2ch(0-1)

140

149

228

Family Room -

3Ad+2ch(0-1)(2-11)

140

149

228

Family Room -

3Ad+2ch(2-11)

204

215

330

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на полупансион

Double Room for Sgl -

1Ad

47

68

83

Double Room for Sgl -

1Ad+1ch(0-1)

47

68

83

Double Room -

2Ad

65

91

109

Double Room -

2Ad+1ad

106

150

178

Double Room -

2Ad+1ch(0-1)

65

91

109

Double Room -

2Ad+1ch(2-11)

65

91

109

Family Room -

3Ad

164

174

252

Family Room -

3Ad+1ad

229

242

351

Family Room -

3Ad+1ad+1ch(0-1)

229

242

351

Family Room -

3Ad+1ad+1ch(2-11)

229

242

351

Family Room -

3Ad+1ch(0-1)

164

174

252

Family Room -

3Ad+1ch(2-11)

164

174

252

Family Room -

3Ad+2ad

293

310

450

Family Room -

3Ad+2ch(0-1)

164

174

252

Family Room -

3Ad+2ch(0-1)(2-11)

164

174

252

Family Room -

3Ad+2ch(2-11)

239

253

366

Минимум престој

 

 3

 3

 3

SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе