Следете нé или притиснете Escape

Хотел Pavlina Beach 4* - Niforeika, Peloponnese-Ahaia

4
РЕДОВЕН ЦЕНОВНИК
ЦЕНИТЕ СЕ ДАДЕНИ ВО ЕУР. ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1ЕУР = 62МКD

Тип на соба / Категорија

Сместување

13.05.18-31.05.18

 

25.09.18-20.10.18

01.06.18-30.06.18

 

01.09.18-24.09.18

01.07.18-15.07.18

16.07.18-31.07.18

01.08.18-31.08.18

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на Се Вклучено

Double Room - Garden View

2Ad

86

103

124

135

143

Double Room - Garden View

2Ad+1ad

116

139

167

183

193

Double Room - Garden View

2Ad+1ad+1ch(0-1)

116

139

167

183

193

Double Room - Garden View

2Ad+1ad+1ch(2-11)

116

139

167

183

193

Double Room - Garden View

2Ad+1ch(0-1)

86

103

124

135

143

Double Room - Garden View

2Ad+1ch(2-11)

86

103

124

135

143

Double Room - Garden View

2Ad+2ch(0-1)

86

103

124

135

143

Double Room - Garden View

2Ad+2ch(0-1)(2-11)

86

103

124

135

143

Double Room - Garden View

2Ad+2ch(2-11)

111

134

162

176

186

Family Maisonette - Garden View

2Ad+2ch(5-11)

129

154

186

204

213

Family Room 2 Rooms - Garden View or Sea View

2Ad

121

139

160

183

189

Family Room 2 Rooms - Garden View or Sea View

2Ad+1ad

163

186

215

246

255

Family Room 2 Rooms - Garden View or Sea View

2Ad+1ad+1ch(0-1)

163

186

215

246

255

Family Room 2 Rooms - Garden View or Sea View

2Ad+1ad+1ch(2-11)

163

186

215

246

255

Family Room 2 Rooms - Garden View or Sea View

2Ad+1ch(0-1)

121

139

160

183

189

Family Room 2 Rooms - Garden View or Sea View

2Ad+1ch(2-11)

121

139

160

183

189

Family Room 2 Rooms - Garden View or Sea View

2Ad+2ch(0-1)

121

139

160

183

189

Family Room 2 Rooms - Garden View or Sea View

2Ad+2ch(0-1)(2-11)

121

139

160

183

189

Family Room 2 Rooms - Garden View or Sea View

2Ad+2ch(2-11)

151

173

199

228

237

Single Room -

1Ad

77

92

112

122

129

Single Room -

1Ad+1ch(0-1)

77

92

112

122

129

Double Bungalow - Sea View

2Ad

95

114

135

147

154

Double Bungalow - Sea View

2Ad+1ad

128

155

183

199

208

Double Bungalow - Sea View

2Ad+1ad+1ch(0-1)

128

155

183

199

208

Double Bungalow - Sea View

2Ad+1ad+1ch(2-11)

128

155

183

199

208

Double Bungalow - Sea View

2Ad+1ch(0-1)

95

114

135

147

154

Double Bungalow - Sea View

2Ad+1ch(2-11)

95

114

135

147

154

Double Bungalow - Sea View

2Ad+2ch(0-1)

95

114

135

147

154

Double Bungalow - Sea View

2Ad+2ch(0-1)(2-11)

95

114

135

147

154

Double Bungalow - Sea View

2Ad+2ch(2-11)

123

150

176

191

200

Double Room - Sea View

2Ad

92

112

133

145

152

Double Room - Sea View

2Ad+1ad

125

152

180

196

206

Double Room - Sea View

2Ad+1ad+1ch(0-1)

125

152

180

196

206

Double Room - Sea View

2Ad+1ad+1ch(2-11)

125

152

180

196

206

Double Room - Sea View

2Ad+1ch(0-1)

92

112

133

145

152

Double Room - Sea View

2Ad+1ch(2-11)

92

112

133

145

152

Double Room - Sea View

2Ad+2ch(0-1)

92

112

133

145

152

Double Room - Sea View

2Ad+2ch(0-1)(2-11)

92

112

133

145

152

Double Room - Sea View

2Ad+2ch(2-11)

120

146

174

188

198

Family Maisonette - Sea View

2Ad+2ch(5-11)

139

168

200

218

228

Минимум престој

 

 3

 5

 7

 7

 7

SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

Тип на соба / Категорија

Сместување

13.05.18-31.05.18

 

25.09.18-20.10.18

01.06.18-30.06.18

 

01.09.18-24.09.18

01.07.18-15.07.18

16.07.18-31.07.18

01.08.18-31.08.18

ЦЕНИТЕ СЕ ВАЛИДНИ ЗА РЕЗЕРВАЦИИ ДО 31.12.2017

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на Се Вклучено

Double Room - Garden View

2Ad

73

88

112

122

129

Double Room - Garden View

2Ad+1ad

98

119

151

165

174

Double Room - Garden View

2Ad+1ad+1ch(0-1)

98

119

151

165

174

Double Room - Garden View

2Ad+1ad+1ch(2-11)

98

119

151

165

174

Double Room - Garden View

2Ad+1ch(0-1)

73

88

112

122

129

Double Room - Garden View

2Ad+1ch(2-11)

73

88

112

122

129

Double Room - Garden View

2Ad+2ch(0-1)

73

88

112

122

129

Double Room - Garden View

2Ad+2ch(0-1)(2-11)

73

88

112

122

129

Double Room - Garden View

2Ad+2ch(2-11)

95

114

145

158

167

Family Maisonette - Garden View

2Ad+2ch(5-11)

109

131

167

183

193

Family Room 2 Rooms - Garden View or Sea View

2Ad

102

118

143

164

171

Family Room 2 Rooms - Garden View or Sea View

2Ad+1ad

139

158

194

221

230

Family Room 2 Rooms - Garden View or Sea View

2Ad+1ad+1ch(0-1)

139

158

194

221

230

Family Room 2 Rooms - Garden View or Sea View

2Ad+1ad+1ch(2-11)

139

158

194

221

230

Family Room 2 Rooms - Garden View or Sea View

2Ad+1ch(0-1)

102

118

143

164

171

Family Room 2 Rooms - Garden View or Sea View

2Ad+1ch(2-11)

102

118

143

164

171

Family Room 2 Rooms - Garden View or Sea View

2Ad+2ch(0-1)

102

118

143

164

171

Family Room 2 Rooms - Garden View or Sea View

2Ad+2ch(0-1)(2-11)

102

118

143

164

171

Family Room 2 Rooms - Garden View or Sea View

2Ad+2ch(2-11)

129

146

179

206

213

Single Room -

1Ad

66

79

101

110

116

Single Room -

1Ad+1ch(0-1)

66

79

101

110

116

Double Bungalow - Sea View

2Ad

80

98

122

133

139

Double Bungalow - Sea View

2Ad+1ad

109

132

165

179

188

Double Bungalow - Sea View

2Ad+1ad+1ch(0-1)

109

132

165

179

188

Double Bungalow - Sea View

2Ad+1ad+1ch(2-11)

109

132

165

179

188

Double Bungalow - Sea View

2Ad+1ch(0-1)

80

98

122

133

139

Double Bungalow - Sea View

2Ad+1ch(2-11)

80

98

122

133

139

Double Bungalow - Sea View

2Ad+2ch(0-1)

80

98

122

133

139

Double Bungalow - Sea View

2Ad+2ch(0-1)(2-11)

80

98

122

133

139

Double Bungalow - Sea View

2Ad+2ch(2-11)

105

127

158

173

180

Double Room - Sea View

2Ad

79

96

120

131

138

Double Room - Sea View

2Ad+1ad

107

129

162

176

185

Double Room - Sea View

2Ad+1ad+1ch(0-1)

107

129

162

176

185

Double Room - Sea View

2Ad+1ad+1ch(2-11)

107

129

162

176

185

Double Room - Sea View

2Ad+1ch(0-1)

79

96

120

131

138

Double Room - Sea View

2Ad+1ch(2-11)

79

96

120

131

138

Double Room - Sea View

2Ad+2ch(0-1)

79

96

120

131

138

Double Room - Sea View

2Ad+2ch(0-1)(2-11)

79

96

120

131

138

Double Room - Sea View

2Ad+2ch(2-11)

102

124

156

169

178

Family Maisonette - Sea View

2Ad+2ch(5-11)

118

143

180

196

206

Минимум престој

 

 3

 5

 7

 7

 7

SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе