Следете нé или притиснете Escape

Хотел Porto Heli 4* - Porto Heli, Peloponnese-Argolida

4
РЕДОВЕН ЦЕНОВНИК
ЦЕНИТЕ СЕ ДАДЕНИ ВО ЕУР. ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1ЕУР = 62МКD

Тип на соба / Категорија

Сместување

01.05.18-24.05.18

 

09.09.18-30.09.18

25.05.18-05.07.18

06.07.18-26.07.18

 

26.08.18-08.09.18

27.07.18-25.08.18

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на полупансион

Double Room for Sgl - Garden View

1Ad

64

72

92

109

Double Room for Sgl - Garden View

1Ad+1ch(0-11)

64

72

92

109

Double Room for Sgl - Garden View

1Ad+2ch(0-11)

75

84

109

128

Double Room - Garden View

2Ad

75

84

109

128

Double Room - Garden View

2Ad+1ad

100

113

147

172

Double Room - Garden View

2Ad+1ch(0-11)

75

84

109

128

Double Room for Sgl - Sea View

1Ad

65

75

101

119

Double Room for Sgl - Sea View

1Ad+1ch(0-11)

65

75

101

119

Double Room for Sgl - Sea View

1Ad+2ch(0-11)

77

88

119

139

Double Room - Sea View

2Ad

77

88

119

139

Double Room - Sea View

2Ad+1ad

103

119

160

188

Double Room - Sea View

2Ad+1ch(0-11)

77

88

119

139

Family Room Bunk Bed - Sea View

2Ad+2ch(0-11)

103

119

160

188

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на Се Вклучено

Double Room for Sgl - Garden View

1Ad

83

91

112

129

Double Room for Sgl - Garden View

1Ad+1ch(0-11)

83

91

112

129

Double Room for Sgl - Garden View

1Ad+2ch(0-11)

98

107

132

151

Double Room - Garden View

2Ad

98

107

132

151

Double Room - Garden View

2Ad+1ad

132

144

178

204

Double Room - Garden View

2Ad+1ch(0-11)

98

107

132

151

Double Room for Sgl - Sea View

1Ad

85

95

120

138

Double Room for Sgl - Sea View

1Ad+1ch(0-11)

85

95

120

138

Double Room for Sgl - Sea View

1Ad+2ch(0-11)

100

111

142

162

Double Room - Sea View

2Ad

100

111

142

162

Double Room - Sea View

2Ad+1ad

134

151

190

219

Double Room - Sea View

2Ad+1ch(0-11)

100

111

142

162

Family Room Bunk Bed - Sea View

2Ad+2ch(0-11)

134

151

190

219

Минимум престој

 

 3

 3

 5

 5

SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

Porto Heli Hotel 4* - Porto Heli, Peloponnese-Argolida

Тип на соба / Категорија

Сместување

01.05.18-24.05.18

 

09.09.18-30.09.18

25.05.18-05.07.18

06.07.18-26.07.18

 

26.08.18-08.09.18

27.07.18-25.08.18

ЦЕНИТЕ СЕ ВАЛИДНИ ЗА РЕЗЕРВАЦИИ ДО 31.03.2018

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на полупансион

Double Room for Sgl - Garden View

1Ad

54

61

79

92

Double Room for Sgl - Garden View

1Ad+1ch(0-11)

54

61

79

92

Double Room for Sgl - Garden View

1Ad+2ch(0-11)

64

72

92

109

Double Room - Garden View

2Ad

64

72

92

109

Double Room - Garden View

2Ad+1ad

86

96

125

146

Double Room - Garden View

2Ad+1ch(0-11)

64

72

92

109

Double Room for Sgl - Sea View

1Ad

56

64

86

101

Double Room for Sgl - Sea View

1Ad+1ch(0-11)

56

64

86

101

Double Room for Sgl - Sea View

1Ad+2ch(0-11)

65

75

101

119

Double Room - Sea View

2Ad

65

75

101

119

Double Room - Sea View

2Ad+1ad

88

101

135

160

Double Room - Sea View

2Ad+1ch(0-11)

65

75

101

119

Family Room Bunk Bed - Sea View

2Ad+2ch(0-11)

88

101

135

160

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на Се Вклучено

Double Room for Sgl - Garden View

1Ad

70

77

96

109

Double Room for Sgl - Garden View

1Ad+1ch(0-11)

70

77

96

109

Double Room for Sgl - Garden View

1Ad+2ch(0-11)

83

91

112

129

Double Room - Garden View

2Ad

83

91

112

129

Double Room - Garden View

2Ad+1ad

112

122

152

173

Double Room - Garden View

2Ad+1ch(0-11)

83

91

112

129

Double Room for Sgl - Sea View

1Ad

73

80

102

118

Double Room for Sgl - Sea View

1Ad+1ch(0-11)

73

80

102

118

Double Room for Sgl - Sea View

1Ad+2ch(0-11)

85

95

120

138

Double Room - Sea View

2Ad

85

95

120

138

Double Room - Sea View

2Ad+1ad

114

128

162

186

Double Room - Sea View

2Ad+1ch(0-11)

85

95

120

138

Family Room Bunk Bed - Sea View

2Ad+2ch(0-11)

114

128

162

186

Минимум престој

 

 3

 3

 5

 5

 

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе