Следете нé или притиснете Escape

Nikki Beach Resort & Spa 5* - Porto Heli, Peloponnese-Argolida

5
СПЕЦИЈАЛНА ПОНУДА - Early Booking
РЕДОВЕН ЦЕНОВНИК
ЦЕНИТЕ СЕ ДАДЕНИ ВО ЕУР. ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1ЕУР = 62МКD

Тип на соба / Категорија

Сместување

28.04.18-08.06.18

 

16.09.18-07.10.18

09.06.18-06.07.18

 

26.08.18-15.09.18

07.07.18-25.08.18

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на ноќевање со појадок

Promo Room -

2Ad

162

220

347

Promo Room -

2Ad+1ad

266

323

451

Promo Room -

2Ad+1ch(0-1)

162

220

347

Promo Room -

2Ad+1ch(2-11)

194

251

378

Double Room Luxx Sgl - Sea View

1Ad

200

261

361

Double Room Luxx Sgl - Sea View

1Ad+1ch(0-1)

200

261

361

Double Room Luxx Sgl - Sea View

1Ad+1ch(2-11)

231

292

392

Double Room Luxx - Sea View

2Ad

200

261

361

Double Room Luxx - Sea View

2Ad+1ad

305

364

465

Double Room Luxx - Sea View

2Ad+1ch(0-1)

200

261

361

Double Room Luxx - Sea View

2Ad+1ch(2-11)

231

292

392

Suite Luxx - Sea View

2Ad

312

374

474

Suite Luxx - Sea View

2Ad+1ad

416

477

578

Suite Luxx - Sea View

2Ad+1ch(0-1)

312

374

474

Suite Luxx - Sea View

2Ad+1ch(2-11)

343

405

505

Suite Nikki Signature - Sea View

2Ad

226

287

387

Suite Nikki Signature - Sea View

2Ad+1ad

330

391

492

Suite Nikki Signature - Sea View

2Ad+1ch(0-1)

226

287

387

Suite Nikki Signature - Sea View

2Ad+1ch(2-11)

257

318

419

Suite Ultra - Sea View

2Ad

270

330

430

Suite Ultra - Sea View

2Ad+1ad

374

433

535

Suite Ultra - Sea View

2Ad+1ad+1ch(0-1)

374

433

535

Suite Ultra - Sea View

2Ad+1ad+1ch(2-11)

405

465

565

Suite Ultra - Sea View

2Ad+1ch(0-1)

270

330

430

Suite Ultra - Sea View

2Ad+1ch(2-11)

300

361

461

Suite Ultra - Sea View

2Ad+2ch(0-1)

270

330

430

Suite Ultra - Sea View

2Ad+2ch(0-1)(2-11)

300

361

461

Suite Ultra - Sea View

2Ad+2ch(2-11)

332

392

493

Suite Ultra Pool - Sea View

2Ad

529

590

690

Suite Ultra Pool - Sea View

2Ad+1ad

634

693

794

Suite Ultra Pool - Sea View

2Ad+1ad+1ch(0-1)

634

693

794

Suite Ultra Pool - Sea View

2Ad+1ad+1ch(2-11)

664

725

825

Suite Ultra Pool - Sea View

2Ad+1ch(0-1)

529

590

690

Suite Ultra Pool - Sea View

2Ad+1ch(2-11)

561

620

722

Suite Ultra Pool - Sea View

2Ad+2ch(0-1)

529

590

690

Suite Ultra Pool - Sea View

2Ad+2ch(0-1)(2-11)

561

620

722

Suite Ultra Pool - Sea View

2Ad+2ch(2-11)

592

652

752

Suite Ultra Roof Top - Sea View

2Ad

399

460

561

Suite Ultra Roof Top - Sea View

2Ad+1ch(0-1)

399

460

561

Suite Ultra Roof Top - Sea View

2Ad+1ch(2-11)

430

492

592

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на полупансион

Promo Room -

2Ad

227

285

411

Promo Room -

2Ad+1ad

363

421

548

Promo Room -

2Ad+1ch(0-1)

227

285

411

Promo Room -

2Ad+1ch(2-11)

290

349

475

Double Room Luxx Sgl - Sea View

1Ad

233

293

393

Double Room Luxx Sgl - Sea View

1Ad+1ch(0-1)

233

293

393

Double Room Luxx Sgl - Sea View

1Ad+1ch(2-11)

296

356

457

Double Room Luxx - Sea View

2Ad

265

326

426

Double Room Luxx - Sea View

2Ad+1ad

402

461

562

Double Room Luxx - Sea View

2Ad+1ch(0-1)

265

326

426

Double Room Luxx - Sea View

2Ad+1ch(2-11)

329

388

490

Suite Luxx - Sea View

2Ad

377

438

539

Suite Luxx - Sea View

2Ad+1ad

514

574

675

Suite Luxx - Sea View

2Ad+1ch(0-1)

377

438

539

Suite Luxx - Sea View

2Ad+1ch(2-11)

441

502

603

Suite Nikki Signature - Sea View

2Ad

290

352

452

Suite Nikki Signature - Sea View

2Ad+1ad

427

488

589

Suite Nikki Signature - Sea View

2Ad+1ch(0-1)

290

352

452

Suite Nikki Signature - Sea View

2Ad+1ch(2-11)

354

415

516

Suite Ultra - Sea View

2Ad

334

395

495

Suite Ultra - Sea View

2Ad+1ad

471

530

631

Suite Ultra - Sea View

2Ad+1ad+1ch(0-1)

471

530

631

Suite Ultra - Sea View

2Ad+1ad+1ch(2-11)

535

594

695

Suite Ultra - Sea View

2Ad+1ch(0-1)

334

395

495

Suite Ultra - Sea View

2Ad+1ch(2-11)

398

458

559

Suite Ultra - Sea View

2Ad+2ch(0-1)

334

395

495

Suite Ultra - Sea View

2Ad+2ch(0-1)(2-11)

398

458

559

Suite Ultra - Sea View

2Ad+2ch(2-11)

461

521

622

Suite Ultra Pool - Sea View

2Ad

594

655

755

Suite Ultra Pool - Sea View

2Ad+1ad

730

791

891

Suite Ultra Pool - Sea View

2Ad+1ad+1ch(0-1)

730

791

891

Suite Ultra Pool - Sea View

2Ad+1ad+1ch(2-11)

794

854

955

Suite Ultra Pool - Sea View

2Ad+1ch(0-1)

594

655

755

Suite Ultra Pool - Sea View

2Ad+1ch(2-11)

658

718

818

Suite Ultra Pool - Sea View

2Ad+2ch(0-1)

594

655

755

Suite Ultra Pool - Sea View

2Ad+2ch(0-1)(2-11)

658

718

818

Suite Ultra Pool - Sea View

2Ad+2ch(2-11)

722

781

882

Suite Ultra Roof Top - Sea View

2Ad

464

525

626

Suite Ultra Roof Top - Sea View

2Ad+1ch(0-1)

464

525

626

Suite Ultra Roof Top - Sea View

2Ad+1ch(2-11)

527

589

689

Минимум престој

 

 1

 1

 1

SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

Тип на соба / Категорија

Сместување

28.04.18-08.06.18

 

16.09.18-07.10.18

09.06.18-06.07.18

 

26.08.18-15.09.18

07.07.18-25.08.18

ЦЕНИТЕ СЕ ВАЛИДНИ ЗА РЕЗЕРВАЦИИ ДО 31.01.2018

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на ноќевање со појадок

Promo Room -

2Ad

146

198

312

Promo Room -

2Ad+1ad

240

292

406

Promo Room -

2Ad+1ch(0-1)

146

198

312

Promo Room -

2Ad+1ch(2-11)

174

227

341

Double Room Luxx Sgl - Sea View

1Ad

171

221

307

Double Room Luxx Sgl - Sea View

1Ad+1ch(0-1)

171

221

307

Double Room Luxx Sgl - Sea View

1Ad+1ch(2-11)

197

248

333

Double Room Luxx - Sea View

2Ad

171

221

307

Double Room Luxx - Sea View

2Ad+1ad

259

310

395

Double Room Luxx - Sea View

2Ad+1ch(0-1)

171

221

307

Double Room Luxx - Sea View

2Ad+1ch(2-11)

197

248

333

Suite Luxx - Sea View

2Ad

265

318

403

Suite Luxx - Sea View

2Ad+1ad

354

406

492

Suite Luxx - Sea View

2Ad+1ch(0-1)

265

318

403

Suite Luxx - Sea View

2Ad+1ch(2-11)

293

344

430

Suite Nikki Signature - Sea View

2Ad

193

244

329

Suite Nikki Signature - Sea View

2Ad+1ad

281

332

418

Suite Nikki Signature - Sea View

2Ad+1ch(0-1)

193

244

329

Suite Nikki Signature - Sea View

2Ad+1ch(2-11)

219

271

356

Suite Ultra - Sea View

2Ad

229

281

366

Suite Ultra - Sea View

2Ad+1ad

318

369

454

Suite Ultra - Sea View

2Ad+1ad+1ch(0-1)

318

369

454

Suite Ultra - Sea View

2Ad+1ad+1ch(2-11)

344

395

481

Suite Ultra - Sea View

2Ad+1ch(0-1)

229

281

366

Suite Ultra - Sea View

2Ad+1ch(2-11)

256

307

393

Suite Ultra - Sea View

2Ad+2ch(0-1)

229

281

366

Suite Ultra - Sea View

2Ad+2ch(0-1)(2-11)

256

307

393

Suite Ultra - Sea View

2Ad+2ch(2-11)

283

333

419

Suite Ultra Pool - Sea View

2Ad

450

502

586

Suite Ultra Pool - Sea View

2Ad+1ad

539

590

675

Suite Ultra Pool - Sea View

2Ad+1ad+1ch(0-1)

539

590

675

Suite Ultra Pool - Sea View

2Ad+1ad+1ch(2-11)

565

616

702

Suite Ultra Pool - Sea View

2Ad+1ch(0-1)

450

502

586

Suite Ultra Pool - Sea View

2Ad+1ch(2-11)

476

528

613

Suite Ultra Pool - Sea View

2Ad+2ch(0-1)

450

502

586

Suite Ultra Pool - Sea View

2Ad+2ch(0-1)(2-11)

476

528

613

Suite Ultra Pool - Sea View

2Ad+2ch(2-11)

503

554

640

Suite Ultra Roof Top - Sea View

2Ad

339

392

476

Suite Ultra Roof Top - Sea View

2Ad+1ch(0-1)

339

392

476

Suite Ultra Roof Top - Sea View

2Ad+1ch(2-11)

366

418

503

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на полупансион

Promo Room -

2Ad

205

256

371

Promo Room -

2Ad+1ad

327

378

493

Promo Room -

2Ad+1ch(0-1)

205

256

371

Promo Room -

2Ad+1ch(2-11)

262

314

428

Double Room Luxx Sgl - Sea View

1Ad

198

249

334

Double Room Luxx Sgl - Sea View

1Ad+1ch(0-1)

198

249

334

Double Room Luxx Sgl - Sea View

1Ad+1ch(2-11)

252

303

388

Double Room Luxx - Sea View

2Ad

226

276

362

Double Room Luxx - Sea View

2Ad+1ad

341

393

477

Double Room Luxx - Sea View

2Ad+1ch(0-1)

226

276

362

Double Room Luxx - Sea View

2Ad+1ch(2-11)

279

330

416

Suite Luxx - Sea View

2Ad

320

373

458

Suite Luxx - Sea View

2Ad+1ad

437

488

574

Suite Luxx - Sea View

2Ad+1ch(0-1)

320

373

458

Suite Luxx - Sea View

2Ad+1ch(2-11)

375

427

512

Suite Nikki Signature - Sea View

2Ad

248

299

384

Suite Nikki Signature - Sea View

2Ad+1ad

363

415

501

Suite Nikki Signature - Sea View

2Ad+1ch(0-1)

248

299

384

Suite Nikki Signature - Sea View

2Ad+1ch(2-11)

301

353

439

Suite Ultra - Sea View

2Ad

284

336

420

Suite Ultra - Sea View

2Ad+1ad

400

451

537

Suite Ultra - Sea View

2Ad+1ad+1ch(0-1)

400

451

537

Suite Ultra - Sea View

2Ad+1ad+1ch(2-11)

454

505

591

Suite Ultra - Sea View

2Ad+1ch(0-1)

284

336

420

Suite Ultra - Sea View

2Ad+1ch(2-11)

339

389

475

Suite Ultra - Sea View

2Ad+2ch(0-1)

284

336

420

Suite Ultra - Sea View

2Ad+2ch(0-1)(2-11)

339

389

475

Suite Ultra - Sea View

2Ad+2ch(2-11)

393

443

529

Suite Ultra Pool - Sea View

2Ad

505

557

641

Suite Ultra Pool - Sea View

2Ad+1ad

622

672

758

Suite Ultra Pool - Sea View

2Ad+1ad+1ch(0-1)

622

672

758

Suite Ultra Pool - Sea View

2Ad+1ad+1ch(2-11)

675

726

812

Suite Ultra Pool - Sea View

2Ad+1ch(0-1)

505

557

641

Suite Ultra Pool - Sea View

2Ad+1ch(2-11)

559

611

695

Suite Ultra Pool - Sea View

2Ad+2ch(0-1)

505

557

641

Suite Ultra Pool - Sea View

2Ad+2ch(0-1)(2-11)

559

611

695

Suite Ultra Pool - Sea View

2Ad+2ch(2-11)

613

664

749

Suite Ultra Roof Top - Sea View

2Ad

394

447

531

Suite Ultra Roof Top - Sea View

2Ad+1ch(0-1)

394

447

531

Suite Ultra Roof Top - Sea View

2Ad+1ch(2-11)

448

501

585

Минимум престој

 

 1

 1

 1

SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе